Віза в Японію 2018

Японська культура, місцеві ландшафтні пейзажі та сучасні японські технології - це те, що притягає не лише туристів зі всього світу, але і тих, хто хоче попрацювати в цій дивовижній і колоритній країні. Як і у більшість азіатських держав віза в Японію для українців потрібна не залежно від мети поїздки в цю країну. Не дивлячись на те, що існує посольство Японії в Києві, отримати візу в Японію для українців не так вже й просто. В основному, проблеми з отриманням візи до Японії обумовлені не лише мовним бар'єром, але й ваговим пакетом документів, який зібрати самостійно досить непросто, окрім цього необхідно коректно заповнити анкету англійською мовою, що зробити так само досить проблематично без спеціальних знань та відповідних навичок.

Щоб з максимальними шансами на успіх отримати візу в Японію, краще всього звернутись до досвідчених візових фахівців, а саме - в імміграційно-візовий центр «Віза-Світ».

Оформлення візи в Японію 2018

Для громадян України існує 4 типи віз в Японію:

  • Туристична віза в Японію.
  • Віза для відвідування родичів (гостьова віза в Японію).
  • Ділова віза в Японію.
  • Транзитна віза в Японію.

Для кожного типу візи потрібний спеціальний пакет документів, окрема анкета та індивідуальна підготовка людини, яка подає документи. Імміграційно-візове агентство "Віза-Світ" допоможе організувати та отримати візу в Японію для українців. Слід зазначити, що для отримання візи в Японію для українців необхідно також надати свої біометричні дані. Але існують категорії громадян, які не підпадають під це правило: це діти, які не досягли 16 років, люди, які приїжджають за запрошенням безпосередньо від уряду Японії, дипломати різних рангів та іноземці, що мешкають на території Японії. Оформлення візи до Японії в посольстві може займати від 4 до 30 діб. Це обумовлено тим, що безпосереднє рішення про видачу візи приймає міністерство закордонних справ країни, а такий тривалий часовий термін залежить від черги в самому Міністерстві. Для подання документів на візу в Японію немає необхідності з’являтись в посольство особисто, тому необхідний пакет документів та професійно заповнену анкету безпосередньо подасть на розгляд чиновникам імміграційно-візове агентство «Віза-Світ». Після прибуття до Японії, вже на території самої країни вам необхідно постійно мати при собі закордонний паспорт, при цьому законодавство ніяк не обмежує переміщення іноземців по країні, що означає, що Ви зможете без проблем подорожувати по всіх численних островах та регіонах цієї держави. Мінімальний термін візи складає 15 або 30 днів і продовжити її віддалено або на території Японії неможливо. Залишайте свою заявку на нашому сайті, пишіть запит на нашу електронну адресу або дзвоніть нашим візовим фахівцям для отримання безкоштовних консультацій і ми зробимо усе можливе для того, щоб Ви могли отримати візу в Японію швидко і недорого!


Оформлення візи в Японію 2018

Туристична віза. Одноразова. Безособова подача. В чистий паспорт!
Всі збори включені у вартість! Термін перебування/дії: 15/90 днів
150$
Термін оформлення: 5-7 днів

Експертна консультація візових фахівців, оцінка шансів отримання візи

Рекомендації щодо якісної підготовки документів, заповнення та роздрукування анкети

Запис на подачу документів онлайн

Інструктаж по проходженню співбесіди та формування повного пакету документів

Складання плану поїздки, підбір підстав і супутніх документів: бронювання або викуп авіаквитків, круїзів, готелів, а також ваучерів на участь в конференціях, виставках, семінарах, тп.

Супровід (за потребою) при подачі документів. Перевірка готовності візи, отримання і доставка паспорта адресату

Послуга з оплати консульського збору в банку

Туристична віза. Одноразова (дворазова - під запит). Безособова подача. В чистий паспорт!
Всі збори включені у вартість! Термін перебування/дії: 30/90 днів
170$
Термін оформлення: 5-7 днів

Експертна консультація візових фахівців, оцінка шансів отримання візи

Рекомендації щодо якісної підготовки документів, заповнення та роздрукування анкети

Запис на подачу документів онлайн

Інструктаж по проходженню співбесіди та формування повного пакету документів

Складання плану поїздки, підбір підстав і супутніх документів: бронювання або викуп авіаквитків, круїзів, готелів, а також ваучерів на участь в конференціях, виставках, семінарах, тп.

Супровід (за потребою) при подачі документів. Перевірка готовності візи, отримання і доставка паспорта адресату

Послуга з оплати консульського збору в банку


Для того, щоб отримати візу в Японію Вам необхідно всього 5 документів:

Закордонний паспорт

Копія сторінок громадянського паспорта

2 фотографії
3,5 х 4,5см (80% обличчя на білому фоні)

Довідка з місця роботи
(якщо маєте)

Довідка з банку
(якщо маєте)

5 простих кроків для отримання візи в Японію 2018

Зателефонуйте або напишіть нам та отримаєте безкоштовну консультацію

Надайте комплект необхідних документів

Сплатіть аванс для початку роботи з оформлення візи

Отримайте повний пакет документів та оплатіть залишок

Подайте готові документи до Візового центру та отримаєте бажану візу!

100% гарантія якості

Заповніть анкету онлайн

Анкета на візу
1. Країна призначення
2. Міста, які Ви плануєте відвідати
3. Дати поїздки
4. Мета поїздки:
ТуризмВ гості до друзів/родичівБізнес поїздкаТранзитПосадка на судноРоботаНавчанняВозз'єднання сім'ї
5. На який термін Ви плануєте оформляти візу?
Один в'їздДва в'їздиМульти віза (180 днів, 1 рік і т.п.)
6. Прізвище та ім'я (як в закордонному паспорті)
7. Чи міняли прізвище та ім'я?
ТакНі
Якщо так, вкажіть, попередні прізвища та імена
8. Адреса проживання (вулиця, номер будинку, номер квартира, область, населений пункт, країна, індекс)
9. Адреса прописки (вулиця, номер будинку, номер квартира, область, населений пункт, країна, індекс)
10. Номер телефону
11. Електронна адреса
12. Ідентифікаційний номер
13. Номер внутрішнього паспорта
14. Дата народження
15. Країна, область, місто народження
16. Громадянство
17. Чи міняли Ви громадянство?
ТакНі
Якщо так, вкажіть, будь ласка, попередні громадянства
18. Сімейний стан
19. Дані про роботу/навчання:
Назва організації, в якій Ви працюєте/навчаєтесь
Адреса організації, в якій Ви працюєте/навчаєтесь
Номер телефону організації, в якій Ви працюєте/навчаєтесь
Електронна адреса організації, в якій Ви працюєте/навчаєтесь
Посада
20. Дані про запрошуючу сторону:
ФІО/назва запрошуючої особи/організації
Відношення до Вас (родич, друг, інше (уточнити))
Дата народження
Адреса
Номер телефону (мобильний/стаціонарний)
Електронна адреса
21. Візи, які були видані Вам раніше (дати дії, країна)
22. Здавали Ви відбитки пальців при оформленні візи?
ТакНі
Якщо так, вкажіть, будь ласка, дату та Посольство
23. Відмовляли Вам у видачі візи в будь-яку країну?
ТакНі
Якщо так, вкажіть, будь ласка, дату і Посольство
24. Чи є у Вас родинні зв'язки з громадянами ЄС?
ТакНі
Якщо так, вкажіть, будь ласка (ПІБ (як в закордонному паспорті), Дата народження, Громадянство, Серія та номер паспорта, Відношення до Вас):
25. Хто оплачує Вашу подорож?
СамостійноІнша людинаІнша організація
26. Хто з Ваших родичів залишається на території України, під час Вашої подорожі (мама/тато, рідні брат/сестра, син/донька)? Вкажіть, будь ласка, ПІБ, дату народження, місце народження, місто перебування:
27. Чи володієте Ви будь-якої нерухомістю?
ТакНі
Вкажіть, будь ласка, тип рухомого/нерухомого майна, який документ у Вас є?

Ваше фото

Тест-оцінка шансів отримання візи
Дайте відповідь на невеликий перелік питань і дізнайтеся які ваші шанси на отримання візи
1. Яка основна мета вашої поїздки?
2. Чи є у вас запрошення або гарантії?
3. Вкажіть ваш вік?
4. Чи є у вас візи інших країн?
5. Ви збираєтеся їхати самостійно або з компанією?
6. Ви працюєте? Чи є можливість отримати виписку про доходи?
7. Чи є можливість надати довідку з банку про доходи?
8. Чи є у вас інші гарантії?
9. Чи володієте ви іноземними мовами?

Потрібна консультація?
Напишіть своє питання імміграційному фахівцю

Консультант

Наш головний офіс знаходиться в Києві.
Надаємо візові та імміграційні послуги громадянам усіх країн колишнього СНД.

АДРЕСА

02660, м. Київ, вул. Попудренка, буд. 52, оф. 517 (М. Чернігівська)

ГРАФІК РОБОТИ

ПН-ПТ: з 10:00 до 19:00
СБ: з 10:00 до 15:00
НД: вихідний

Залишилися питання?
​Напишіть свій номер в міжнародному форматі, вкажіть тип зв’язку і ми ​зателефонуємо Вам найближчим часом!