Туристична віза в США - переваги та особливості отримання

Оформити американську туристичну візу не так складно як здається. Туристична віза B1/B2 в США видається строком на 10 років з можливістю неодноразового відвідування країни.


Оформлення туристичної візи в США 2019

Стартовий пакет
Термін перебування/дії: 10 років. Особиста подача.
50$
Термін оформлення: 5 днів

Експертна консультація візових фахівців

Заповнення анкети онлайн

Запис на подачу документів онлайн

Повний пакет
Термін перебування / дії: 10 років. Особиста подача.
90$
Термін оформлення: 5 днів

Експертна консультація візових фахівців, оцінка шансів отримання візи

Рекомендації щодо якісної підготовки документів, заповнення та роздрукування анкети

Запис на подачу документів онлайн

Інструктаж по проходженню співбесіди та формування повного пакету документів

Складання плану поїздки, підбір підстав і супутніх документів: бронювання або викуп авіаквитків, круїзів, готелів, а також ваучерів на участь в конференціях, виставках, семінарах, тп.

Супровід (за потребою) при подачі документів. Перевірка готовності візи, отримання і доставка паспорта адресату

Послуга з оплати консульського збору в банку


Важливо! Додатково оплачуються:

160$ (консульський збір).

Для яких цілей потрібна туристична віза в США українцям та іноземцям

Усім, хто хоче відвідати Сполучені Штати, подивитися на пам'ятки архітектури або просто влаштувати собі незабутню туристичну поїздку в США або цілу відпустку в Америці - потрібна американська туристична віза. Які можливості відкриває туристична віза в США для українців 2109:

  • право на відпустку і туризм по території США;
  • багаторазовий в'їзд до Америки;
  • відвідування соціальних, професійних, благодійних, освітніх та інших заходів;
  • проведення безкоштовних семінарів, лекцій, виступів і т.д;
  • відвідування друзів або родичів в Америці.

Проте, туристична віза до США 2019 не надає ніяких інших прав, а саме:

  • імміграцію в США;
  • навчанню в США;
  • роботі в Америці;
  • проведення оплачуваних заходів;
  • відвідування країни у складі екіпажу;
  • роботу в якості журналіста і так далі.

Особливості та вимоги до того, щоб отримати туристичну візу в США громадянам іноземних держав

Труднощі можуть бути пов'язані з помилками при поданні анкети та при її заповненні, нестачею всіх необхідних документів або неправильних відповідях на співбесіді. Інтерв'ю - завершальний етап оформлення, воно проводиться з метою виявлення міграційних намірів аппліканта.

Туристи в Америці – це джерело прибутку для місцевих компаній, але для країни в цілому вони представляють загрозу імміграції в США, тому усіх мандрівників ретельно перевіряють при проходжені співбесіди в консульстві США. Практично усі питання на співбесіді, насамперед, будуть спрямовані саме на таку перевірку. Щоб підвищити свої шанси та отримати туристичну візу в США українцям краще звернутися по допомогу до професіоналів, які детально розтлумачать як саме не "провалити" інтерв'ю.

Насамперед, вам треба зрозуміти, яким критеріям Ви повинні відповідати, щоб отримання туристичної візи в Америку було позитивним, а саме:

  • Якщо за межами США у вас є сім'я, діти, батьки, робота та житлова площа, що підтверджено документально - це одна з гарантій того, що Ви, напевно, захочете повернутись на Батьківщину після завершення відпустки.
  • Ви їдете з метою відвідати конкретний короткостроковий захід, у відпустку або заради медичної допомоги.
  • Ви вже розпланували свою поїздку, знаєте конкретний період перебування, місце і дати.
  • Ви надасте необхідні докази своїх слів: наявність необхідної суми грошей, бронь готелю, квитки, інші.

Термін дії та категорії туристичної візи в США

Турвіза в США може бути двух категорій з буквено-цифровим індексом - B1 і B2, відмінності між ними невеликі.

Категорія B1 видається для ділових поїздок: переговори з партнерами, відвідування різних заходів професійних сфер, юридичні питання.

Категорію B2 найчастіше видають для здійснення туристичних поїздок або людям, які хочуть відвідати родичів, що мешкають на території Штатів, приятелів, друзів, а також тим, хто планує бути присутнім на  благодійних та соціальних акціях і заходах або їде в Америку задля медичної допомоги.

Також, є можливість певної комбінації цих категорій. В таких випадках видається комбінована віза B1/B2. Будь-яка з категорій американських віз діє впродовж 10 років без обмежень по кількості відвідувань. При в'їзді до країни, працівники прикордонної служби на місці призначають дозволений період перебування, зазвичай він відповідає дозволеному максимуму.

Важливо розуміти, що зазначений термін дії документу не одно і те ж, а тільки термін дозволеного перебування. Кожна людина, з наявністю візи цих категорій, має право знаходитись в США впродовж календарного року певний час, максимальний дозволений термін – до 180 днів, але без обмеження по кількості в'їздів. Мінімальний термін, як правило, не призначається. Тобто, Ви можете приїжджати і від'їжджати скільки завгодно раз, але сумарно знаходитися в США можна не більше зазначених 180 днів впродовж року.

Як отримати туристичну візу в США українцям

Згідно внутрішньої інструкції, кожен претендент на візу B1/B2 розглядатиметься консулом в якості потенційного іммігранта в Америку. Ваше завдання не лише довести офіцерові щирість свого тимчасового відвідування США, але і потурбуватись про те, щоб усі необхідні документи були в наявності в наданому пакеті, а інформація в них відповідала дійсності.

Процес отримання туристичної візи в Америку має на увазі такі етапи:

  • подання заявки онлайн;
  • плата по консульському збору;
  • збір документів;
  • запис на інтерв'ю;
  • проходження інтерв'ю;
  • отримання американської туристичної візи.

Туристична віза у США видається українцям в 2019 році тільки після успішного проходження інтерв'ю та за умови його вдалого завершення. Ця процедура є обов'язкова і її проходять усі кандидати, що знаходяться у вікових рамках від 14-ти до 79-ти років. Люди, що не входять в це вікове обмеження, зазвичай не проходять інтерв'ю. Проте, в окремих випадках, візовий офіцер консульства США може залишити за собою право вимагати особисту зустріч з кандидатом.

Вартість туристичної візи в США

Перед початком процедури, тим, кому потрібна туристична віза в США, варто заздалегідь дізнатись, скільки коштує повне оформлення.

Ціна візи в США складається з двух складових:

  • консульный збір - 160$;
  • вартість послуг нашого агентства - від 50$.

Звичайно, кожен, хто бажає - може спробувати самостійно пройти усі етапи та отримати американську візу, але без належного досвіду зробити це непросто: навіть найдрібніша помилка може стати причиною негативної відповіді та відмови в отриманні американської візи. Американська туристична віза B1/B2 в США 2019 перестане бути тільки мрією, якщо бездоганно наслідувати усі рекомендації досвідченого візового фахівця. Наша компанія готова надати такі послуги - це заощадить вам нерви та гроші, адже у разі відмови консульський збір не повертається та не компенсується.

Які документи потрібні для оформлення туристичної візи в США 2019

Список документів досить довгий, хоча не усі з них є обов'язковими. Але, наш багаторічний досвід роботи з консульством США підказує, що краще, все-ж, підготувати повний пакет документів, щоб бути максимально впевненим в результаті отримання туристичної американської візи.

Документи для оформлення турвізи в Штати:

  • підтверджена бронь готелю на увесь час перебування;
  • заброньовані, а краще викуплені квитки на літак туди і назад;
  • план туристичної поїздки в США;
  • національний і закордонний паспорт;
  • заповнена анкета на англійській мові;
  • офіційне підтвердження успішної реєстрації анкети DS-160;
  • електронні фотографії, зроблені впродовж півроку до подання, а також 2 друкарські екземпляри;
  • квитанція про сплату консульського збору;
  • довідка про працевлаштування в Україні;
  • банківська довідка, що містить інформацію про кошти на рахунку і руху коштів по р/рахунку;
  • документи про сімейний стан;
  • людям, у яких є діти у віці до 18 років, знадобиться свідоцтво про народження дітей;
  • відомості про рухоме та нерухоме майно;
  • інформація про підтвердження запису на інтерв'ю.

Можна надавати копії, але краще віддати перевагу оригіналам або хоча б мати їх при собі. Допускаються документи на російській або українській мові. Крім того, завжди треба бути готовим до того, що інтерв'юер може зажадати якісь додаткові документи. При правильному підході, отримати туристичну візу в США українцям 2019, навіть з дитиною, цілком можливо та реально.

Процес оформлення туристичної візи в Америку

Уся процедура розпочинається з оплати консульського збору. Далі, вам належить заповнити візову анкету і відразу ж зареєструвати її через Інтернет, після чого - Ви отримаєте офіційне підтвердження успішного завершення реєстрації у вигляді десятизначного штрих-кода.

Після цього єтапу, слід почати займатися збором документів для безпосереднього подання на візу в США. Важливо простежити за актуальністю кожного документу. Наприклад, закордонний паспорт має бути з терміном дії, що завершується не раніше, ніж через півроку після завершення передбачуваного перебування в Штатах і таке інше. Коли пакет буде повністю зібраний і готовий, можна записуватись безпосередньо на співбесіду.

Це можна зробити через інтернет на сайті посольства США з наданням наступних даних :

  • номер закордонного паспорту;
  • номер квитанції;
  • штрих-код реєстрації анкети.

Залишиться тільки останній і найважливіший етап - проходження співбесіди з візовим офіцером консульства США. Тепер Ви теоретично розумієте і знаєте, як оформити туристичну візу в США українцям 2019, але чи готові Ви самостійно з цим впоратись?

Куди звернутись за допомогою, щоб з максимальними шансами оформити туристичну візу в США та інші типи віз в Америку

Імміграційно-візове агентство "VISA-SVIT" впродовж багатьох років допомогає максимально спрощувати процедуру оформлення американської візи для усіх своїх клієнтів, з нами вся процедура проходить максимально легко, без зайвої нервозності, даремних витрат часу та фінансів з метою максимальний уникнення всіляких можливих невдач. Щоб втілити свою американську мрію в реальність, треба усього лише небагато зусиль та якісної кваліфікованої допомоги візових фахівців. Таку допомогу надає наше візове агентство з багаторічним досвідом роботи.

Мрієте потрапити в Сполучені Штати Америки? Ми знаємо, як це організувати якісно! Імміграційно-візове агентство "VISA-SVIT" вже допомогло багатьом українцям отримати візу в США та відвідати "країну мрій".

Досвідчені візові спеціалісти та юристи компанії кваліфіковано оцінять ваші реальні шанси, підкажуть, які у вашому індивідуальному випадку є сильні сторони і як їх краще використати на вашу користь, як згладити ваші слабкі сторони. Фахівці Виза-Свит допоможуть правильно заповнити анкету англійською мовою та зібрати повний пакет документів для подання на американську візу. В процесі підготовки, консультанти також підкажуть, які можуть бути типові "незручні" запитання на співбесіді в посольстві США для отримання туристичної візи до США 2019. З нами все не лише набагато простіше, але ще й легше та швидше. Якщо Ви бажаєте дійсно побачити Америку своїми очима, дзвоніть нам вже зараз не відкладаючи і ми детально проконсультуємо вас, що і як треба зробити для отримання візи до США!


Для того, щоб отримати туристичну візу в США Вам необхідно всього 6 документів:

Закордонний паспорт

Копія сторінок громадянського паспорта

2 фотографії
3,5 х 4,5см (80% обличчя на білому фоні)

Документи про наявність рухомого та нерухомого майна (бажано)

Довідка з місця роботи на фірмовому бланку підприємства із зазначенням заробітної плати за останні півроку

Довідка з банку про наявність та рух грошових коштів за останні півроку

5 простих кроків для отримання туристичної візи в США 2019

Зателефонуйте або напишіть нам та отримаєте безкоштовну консультацію

Надайте комплект необхідних документів

Сплатіть аванс для початку роботи з оформлення візи

Отримайте повний пакет документів та оплатіть залишок

Подайте готові документи до Візового центру та отримаєте бажану візу!

100% гарантія якості

Заповніть анкету онлайн

ОСОБИСТА ІНФОРМАЦІЯ

1. Прізвище та ім'я (як в закордонному паспорті)
2. Міняли Ви прізвище? Вкажіть всі інші прізвища, які у Вас були (в т.ч. дівоче)
3. Дата народження
4. Місце народження (місто, країна)
5. Сімейний стан
6. Номер, серія українського паспорта
7. Ідентифікаційний номер
8. Адреса реєстрації (прописки), включаючи поштовий індекс
9. Фактична адреса проживання, включаючи поштовий індекс
10. Контактні телефони:
домашний:
рабочий:
мобільний:
11. E-mail
12. Номер, серія закордонного паспорта, місто видачі
13. Ваш/і закордонний/і паспорт/и був коли-небудь загублений/і або вкрадений/і?
ТакНі
Якщо так, вкажіть його/їх дані (номер, серію, період дії)

ПАСПОРТНІ ДАНІ

14. Серія та номер закордонного паспорта
Місто видачі
Дата видачі
Дата закінчення терміну дії

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПОЇЗДКУ В США

15. Мета візиту в США
ТуризмБізнес поїздка/конференціяВ гості до друзів/родичівЛікуванняТранзитНавчанняРоботаВозз'єднання сім'їПосадка на судно
16. Дані про приймаючу сторону (якщо є):
Назва:
Прізвище Ім'я представника:
Адреса в США:
Номер телефону:
Адреса електронної пошти:
17. Можлива дата візиту в США
18. Як довго Ви плануєте пробути в США (кількість днів)?
19. Адреса перебування в США
20. Місця (міста, місцевості), які Ви плануєте відвідати в США
21. Хто оплачує поїздку в США?
СамостійноІнша людина (вкажіть ПІБ, адреса, телефон, електронна адреса, ким Вам доводиться)Інша компанія або організація (вкажіть її назву, адресу, телефон, електронну пошту і яке відношення до Вас вона має)

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ОСІБ, ЯКІ БУДУТЬ СУПРОВОДЖУВАТИ ВАС У ПОЇЗДКИ В США

22. Хтось їде з Вами?
ТакНі
Якщо так, вкажіть ПІБ супроводжуючої особи
23. Ким вони Вам доводяться?

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПОПЕРЕДНІ ВІЗИ ТА ПОЇЗДКИ У США

24. Чи були Ви раніше в США?
ТакНі
Якщо так, вкажіть дату останнього в'їзду, кількість днів перебування
25. Є чи були у Вас права на водіння авто в США?
26. Чи отримували Ви візу в США?
ТакНі
Якщо так, вкажіть дату видачі візи та номер візи
27. Зараз Ви запитуєте такий же тип візи, який був у Вас раніше?
28. Звертаєтеся за візою в тій же країні?
29. Здавали Ви в Візовому відділі при оформленні попередньої візи відбитки 10 пальців?
ТакНі
Якщо так, вкажіть, будь ласка, дату
30. Ваша американська віза була коли-небудь загублена або викрадена?
31. Вам коли-небудь було відмовлено в отриманні візи в США, було Ваша заява на отримання візи відхилено візовим офіцером в консульстві США?

РОДИНА

32. Прізвище та ім'я Вашого батька
33. Дата його народження (обов'язково)
34. Ваш батько знаходиться в США?
35. Прізвище та ім'я Вашої матері
36. Дата її народження (обов'язково)
37. Ваша мати знаходиться в США?
38. Чи є у Вас найближчі родичі в США, не включаючи батьків?
39. Чи є у Вас інші родичі в США?
40. Прізвище та ім'я Вашої дружини/чоловіка
41. Дата його/її народження
42. Національність
43. Місце народження
44. Адреса проживання
45. Місто, країна проживання

ІНФОРМАЦІЯ ПРО РІД ВАШОЇ ДІЯЛЬНОСТІ НА ДАНИЙ ЧАС

46. Чи працюєте Ви в даний момент?
ТакНі
Якщо ні, уточніть
47. Повна офіційна назва (для студентів та школярів - назва навчального закладу)
48. Сфера діяльності компанії
49. Юридична адреса, включаючи індекс, номер телефону
50. Займана посада
51. Розмір місячної заробітної плати (якщо Ви працюєте)
52. Коротко опишіть Ваші посадові обов'язки

Інформація про попередні місця роботи, навчання
(стосується аплікантів-чоловіків у віці від 16 років)

53. Інформація про попереднє місце роботи (ТІЛЬКИ ЗА ОСТАННІ 5 РОКІВ):
(адреса, контактний телефон, посаду, прізвище та ім'я Вашого начальника, період роботи (дата, місяць, рік))
Коротко опишіть Ваші посадові обов'язки
54. Вкажіть навчальні заклади, які Ви коли-небудь відвідували/закінчували (назва, адреса, курс, період навчання)
Додаткова інформація
55. Вкажіть країни, які Ви відвідали за останні п'ять років
56. Вкажіть всі професійні, громадські, благодійні організації, в яких Ви перебуваєте, робите внески, а також з якими співпрацюєте
57. Чи є у Вас Social Security Number?
59. Чи перебували Ви на військову службу? (Якщо так, вкажіть країну, рід військ, ранг/звання, військову спеціальність, точні дати проходження служби)
60. Чи були Ви коли-небудь заарештовані або засуджені за злочини?

Ваше фото

Кольорова фотографія формату 5*5 (зроблена не раніше ніж за 6 місяців до подачі заяви). Фотографія повинна бути без обрамлень, кутів і овалів. Фон повинен бути білий або ж світлий. Положення голови - в центрі кадру. Кожен, хто подає документи на візу, в тому числі і діти, вписані в паспорт батьків, повинні мати електронне фото.
Дайте відповідь на невеликий перелік питань і дізнайтеся які ваші шанси на отримання візи
1. Яка основна мета вашої поїздки?
2. Чи є у вас запрошення або гарантії?
3. Вкажіть ваш вік?
4. Чи є у вас візи інших країн?
5. Ви збираєтеся їхати самостійно або з компанією?
6. Ви працюєте? Чи є можливість отримати виписку про доходи?
7. Чи є можливість надати довідку з банку про доходи?
8. Чи є у вас інші гарантії?
9. Чи володієте ви іноземними мовами?

Потрібна консультація?
Напишіть своє питання імміграційному фахівцю

Консультант

Наш головний офіс знаходиться в Києві.
Надаємо візові та імміграційні послуги громадянам усіх країн колишнього СНД.

АДРЕСА

02660, м. Київ, вул. Попудренка, буд. 52, оф. 517 (М. Чернігівська)

ГРАФІК РОБОТИ

ПН-ПТ: з 10:00 до 19:00
СБ: з 10:00 до 15:00
НД: вихідний

Залишилися питання?
​Напишіть свій номер в міжнародному форматі, вкажіть тип зв’язку і ми ​зателефонуємо Вам найближчим часом!

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
VISA-SVIT
Product Name
Туристична віза в США
Price
USD 50
Product Availability
Pre-Order Only