Транзитна віза в США для українців 2019

Для здійснення пересадки на літак, лайнер або наземний транспорт на території США, з подальшим дотриманням в інші держави, знадобиться віза C1 - транзитна віза в США. Навіть мандрівники, які не планують виходити за межі морського порту, аеропорту або вокзалу, зобов'язані отримати транзитну візу в Америку для в'їзду до країни, інакше погранична служба не дозволить вам в'їзд.


Оформлення транзитної візи в США 2019

Стартовий пакет
Термін перебування/дії: 10 років. Особиста подача.
50$
Термін оформлення: 5 днів

Експертна консультація візових фахівців

Заповнення анкети онлайн

Запис на подачу документів онлайн

Повний пакет
Термін перебування / дії: 10 років. Особиста подача.
90$
Термін оформлення: 5 днів

Експертна консультація візових фахівців, оцінка шансів отримання візи

Рекомендації щодо якісної підготовки документів, заповнення та роздрукування анкети

Запис на подачу документів онлайн

Інструктаж по проходженню співбесіди та формування повного пакету документів

Складання плану поїздки, підбір підстав і супутніх документів: бронювання або викуп авіаквитків, круїзів, готелів, а також ваучерів на участь в конференціях, виставках, семінарах, тп.

Супровід (за потребою) при подачі документів. Перевірка готовності візи, отримання і доставка паспорта адресату

Послуга з оплати консульського збору в банку


Важливо! Додатково оплачуються:

160$ (консульський збір).

Кому видається віза в США для транзиту

Дозвіл на перетин території Америки без права подорожей по ній - ось, що таке американська транзитна віза. Ця категорія візи розрахована на людей, які не планують туристичні, гостьові або інші поїздки по Америці, а тільки збираються здійснити пересадку для подальшої подорожі в іншу країну.

Ті, хто хоче на якийсь час затриматися в Штатах, зобов'язані отримати американську візу категорії B. При цьому вартість цих віз абсолютно не відрізняється, а наявність туристичної візи дозволяє перетинати територію Штатів в ході поїздки без візи категорії C1, тобто транзитна віза в Америку потрібною не буде.

Особливості оформлення транзитної візи в США для українців і іноземців

Якщо вас цікавить, скільки оформляється транзитна віза в США 2019 - ми готові на це питання відповісти професійно. Середній час оформлення займає до 14-ти днів, проте, залежно від завантаженості посольства і інших чинників, терміни можуть мінятися в обидві сторони. Чим більше черги на співбесіду, тим довше доведеться чекати. Планувати поїздку варто заздалегідь, щоб не довелося оформляти прохання про терміновий розгляд.

Насамперед, необхідно потурбуватися про документальне підтвердження своїх слів : скласти план поїздки, купити квитки в обидві сторони, отримати підтверджену бронь від готелю в кінцевій країні подорожі. Далі - відповісти на анкетні питання. Важливо відповідати гранично чесно, тому що уся інформація перевірятиметься, а щонайменше порушення послужить причиною для відмови.

Попри те, що транзитна віза в США це, по суті, лише дозвіл на пересадку, для її отримання доведеться особисто проходити співбесіду з візовим офіцером. В ході бесіди вам належить відповідати на питання по вашій анкеті, надати пакет необхідних документів і постаратися довести, що Ви не маєте наміру незаконно залишатися в країні після в'їзду, а тільки хочете продовжити подорож далі по інших країнах.

Як отримати транзитну візу в Штати

Враховуючи, що від успішного оформлення транзитної візи в США залежить успішність планованої поїздки в заплановану країну, рекомендується починати процес оформлення заздалегідь. Будь-яка перешкода в процесі отримання може не лише стати причиною відмови, але і зірвати усю поїздку.

Щоб такого не сталося, ми готові надати кваліфіковану допомогу в отриманні американської транзитної візи. Наше візове агентство "VISA-SVIT" займається оформлення імміграційних і туристичних віз, робочих і гостьових віз, інших типів віз вже більше 15 років. Ми знаємо досконально особливості оформлення усіх категорій віз і вимог до них, маємо повне уявлення про хід співбесіди в посольстві і тонкощах законодавства США.

Важливо також розуміти, що транзитна віза в США для українців 2019 не надає ніяких прав подорожувати усередині країни США. Також, американську транзитну візу не вийде переоформити на робочу, туристичну, гостьову або студентську. Надалі, при необхідності, доведеться оформляти нову категорію візи, наново оплачувати консульський збір і проходити співбесіду. Тому, краще заздалегідь визначити необхідну категорію візи в США.

Які знадобляться документи для отримання транзитної візи в США 2019

Пакет документів для оформлення транзитної візи в США буде спрямований для підтвердження ваших слів про подорож з вказаними пересадками. Усі документи необхідно надати в оригіналі. Для українців, що оформляють транзитну візу в Штати, перекладати документи на англійську мову потреби немає, допускається як російський, так і український мови. У американському посольстві від вас чекатимуть наступні документи:

  • Авіаквитки, у тому числі через територію США, в кінцеву країну призначення;
  • віза кінцевої країни, якщо вона потрібна;
  • закордонний паспорт;
  • анкета і запрошення на співбесіду;
  • "свіжі" фотографії в електронному вигляді;
  • сплачений консульный збір (квитанція);
  • документи про склад сім'ї (наявність чоловіка/дружини, дітей до 18-ти років);
  • інформація з місця роботи;
  • дані про стан рахунки у банку за останні півроку.

Співбесіда для отримання візи в США

Головне - пояснити офіцерові консульства, що Ви маєте намір вчинити подорож, по закінченню якого повернетеся у свою країну: підтвердіть міцні сімейні, трудові і майнові зв'язки з Батьківщиною. Візовий офіцер не повинен засумніватися у ваших словах, інакше вас запідозрять в спробі незаконної міграції в США.

Продемонструйте банківський рахунок, на якому міститься необхідна сума для подорожі. Ці гроші повинні "покривати усю поїздку" - від рідної країни до кінцевої, і назад. Враховуйте проїзд, проживання, живлення і непередбачені витрати. Буде кращий, якщо гроші на банківському рахунку будуть у більшій кількості, ніж необхідно, тобто із запасом.

В ході співбесіди, Ви відповідатимете на питання і залишите в посольстві США свої біометричні дані. Це обов'язковий етап для усіх кандидатів, незалежно від мети поїздки і категорії американської візи, що відкривається. Інтерв'ю може проводитися українською, російською, так і англійською мовою.

Скільки коштує американська транзитна віза

В 2019 році вже відомо, скільки коштує транзитна віза в США. Ціна залишається незмінною: консульський збір оплачується у розмірі 160$. Кваліфікована допомога наших візових фахівців з багаторічним досвідом роботи, в повному об'ємі, для отримання транзитної візи в США з максимальними шансами обійдеться в 90$.

За час нашої роботи, ми оформили тисячі американських віз різних категорій і провели повний аналіз кожної відмови. Тепер, озираючись на багаторічний досвід, ми можемо заздалегідь оцінити вашу кандидатуру і вказати на слабкі місця у вашій ситуації. США - країна з найсуворішими правилами на видачу віз, тому не варто думати, що транзитна віза в США 2019 це дрібниця і її легко оформити самостійно. Як показує практика, візові офіцери відносяться з однаковою серйозністю до будь-якої категорії американської візи у свою державу.

У вартість транзитної візи в Америку входить повний супровід заявника на усіх етапах оформлення - від заповнення анкети до інтерв'ю і отримання візи. Звертайтеся у візове агентство "VISA-SVIT" і Ви зможете заощадити масу часу, грошей і сил. З нами, ваша поїздка здійсниться в строк і принесе тільки позитивні емоції!


Для того, щоб отримати транзитну візу в США Вам необхідно всього 6 документів:

Закордонний паспорт

Копія сторінок громадянського паспорта

2 фотографії
3,5 х 4,5см (80% обличчя на білому фоні)

Документи про наявність рухомого та нерухомого майна (бажано)

Довідка з місця роботи на фірмовому бланку підприємства із зазначенням заробітної плати за останні півроку

Довідка з банку про наявність та рух грошових коштів за останні півроку

5 простих кроків для отримання тринзитної візи в США 2019

Зателефонуйте або напишіть нам та отримаєте безкоштовну консультацію

Надайте комплект необхідних документів

Сплатіть аванс для початку роботи з оформлення візи

Отримайте повний пакет документів та оплатіть залишок

Подайте готові документи до Візового центру та отримаєте бажану візу!

100% гарантія якості

Заповніть анкету онлайн

ОСОБИСТА ІНФОРМАЦІЯ

1. Прізвище та ім'я (як в закордонному паспорті)
2. Міняли Ви прізвище? Вкажіть всі інші прізвища, які у Вас були (в т.ч. дівоче)
3. Дата народження
4. Місце народження (місто, країна)
5. Сімейний стан
6. Номер, серія українського паспорта
7. Ідентифікаційний номер
8. Адреса реєстрації (прописки), включаючи поштовий індекс
9. Фактична адреса проживання, включаючи поштовий індекс
10. Контактні телефони:
домашний:
рабочий:
мобільний:
11. E-mail
12. Номер, серія закордонного паспорта, місто видачі
13. Ваш/і закордонний/і паспорт/и був коли-небудь загублений/і або вкрадений/і?
ТакНі
Якщо так, вкажіть його/їх дані (номер, серію, період дії)

ПАСПОРТНІ ДАНІ

14. Серія та номер закордонного паспорта
Місто видачі
Дата видачі
Дата закінчення терміну дії

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПОЇЗДКУ В США

15. Мета візиту в США
ТуризмБізнес поїздка/конференціяВ гості до друзів/родичівЛікуванняТранзитНавчанняРоботаВозз'єднання сім'їПосадка на судно
16. Дані про приймаючу сторону (якщо є):
Назва:
Прізвище Ім'я представника:
Адреса в США:
Номер телефону:
Адреса електронної пошти:
17. Можлива дата візиту в США
18. Як довго Ви плануєте пробути в США (кількість днів)?
19. Адреса перебування в США
20. Місця (міста, місцевості), які Ви плануєте відвідати в США
21. Хто оплачує поїздку в США?
СамостійноІнша людина (вкажіть ПІБ, адреса, телефон, електронна адреса, ким Вам доводиться)Інша компанія або організація (вкажіть її назву, адресу, телефон, електронну пошту і яке відношення до Вас вона має)

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ОСІБ, ЯКІ БУДУТЬ СУПРОВОДЖУВАТИ ВАС У ПОЇЗДКИ В США

22. Хтось їде з Вами?
ТакНі
Якщо так, вкажіть ПІБ супроводжуючої особи
23. Ким вони Вам доводяться?

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПОПЕРЕДНІ ВІЗИ ТА ПОЇЗДКИ У США

24. Чи були Ви раніше в США?
ТакНі
Якщо так, вкажіть дату останнього в'їзду, кількість днів перебування
25. Є чи були у Вас права на водіння авто в США?
26. Чи отримували Ви візу в США?
ТакНі
Якщо так, вкажіть дату видачі візи та номер візи
27. Зараз Ви запитуєте такий же тип візи, який був у Вас раніше?
28. Звертаєтеся за візою в тій же країні?
29. Здавали Ви в Візовому відділі при оформленні попередньої візи відбитки 10 пальців?
ТакНі
Якщо так, вкажіть, будь ласка, дату
30. Ваша американська віза була коли-небудь загублена або викрадена?
31. Вам коли-небудь було відмовлено в отриманні візи в США, було Ваша заява на отримання візи відхилено візовим офіцером в консульстві США?

РОДИНА

32. Прізвище та ім'я Вашого батька
33. Дата його народження (обов'язково)
34. Ваш батько знаходиться в США?
35. Прізвище та ім'я Вашої матері
36. Дата її народження (обов'язково)
37. Ваша мати знаходиться в США?
38. Чи є у Вас найближчі родичі в США, не включаючи батьків?
39. Чи є у Вас інші родичі в США?
40. Прізвище та ім'я Вашої дружини/чоловіка
41. Дата його/її народження
42. Національність
43. Місце народження
44. Адреса проживання
45. Місто, країна проживання

ІНФОРМАЦІЯ ПРО РІД ВАШОЇ ДІЯЛЬНОСТІ НА ДАНИЙ ЧАС

46. Чи працюєте Ви в даний момент?
ТакНі
Якщо ні, уточніть
47. Повна офіційна назва (для студентів та школярів - назва навчального закладу)
48. Сфера діяльності компанії
49. Юридична адреса, включаючи індекс, номер телефону
50. Займана посада
51. Розмір місячної заробітної плати (якщо Ви працюєте)
52. Коротко опишіть Ваші посадові обов'язки

Інформація про попередні місця роботи, навчання
(стосується аплікантів-чоловіків у віці від 16 років)

53. Інформація про попереднє місце роботи (ТІЛЬКИ ЗА ОСТАННІ 5 РОКІВ):
(адреса, контактний телефон, посаду, прізвище та ім'я Вашого начальника, період роботи (дата, місяць, рік))
Коротко опишіть Ваші посадові обов'язки
54. Вкажіть навчальні заклади, які Ви коли-небудь відвідували/закінчували (назва, адреса, курс, період навчання)
Додаткова інформація
55. Вкажіть країни, які Ви відвідали за останні п'ять років
56. Вкажіть всі професійні, громадські, благодійні організації, в яких Ви перебуваєте, робите внески, а також з якими співпрацюєте
57. Чи є у Вас Social Security Number?
59. Чи перебували Ви на військову службу? (Якщо так, вкажіть країну, рід військ, ранг/звання, військову спеціальність, точні дати проходження служби)
60. Чи були Ви коли-небудь заарештовані або засуджені за злочини?

Ваше фото

Кольорова фотографія формату 5*5 (зроблена не раніше ніж за 6 місяців до подачі заяви). Фотографія повинна бути без обрамлень, кутів і овалів. Фон повинен бути білий або ж світлий. Положення голови - в центрі кадру. Кожен, хто подає документи на візу, в тому числі і діти, вписані в паспорт батьків, повинні мати електронне фото.
Дайте відповідь на невеликий перелік питань і дізнайтеся які ваші шанси на отримання візи
1. Яка основна мета вашої поїздки?
2. Чи є у вас запрошення або гарантії?
3. Вкажіть ваш вік?
4. Чи є у вас візи інших країн?
5. Ви збираєтеся їхати самостійно або з компанією?
6. Ви працюєте? Чи є можливість отримати виписку про доходи?
7. Чи є можливість надати довідку з банку про доходи?
8. Чи є у вас інші гарантії?
9. Чи володієте ви іноземними мовами?

Потрібна консультація?
Напишіть своє питання імміграційному фахівцю

Консультант

Наш головний офіс знаходиться в Києві.
Надаємо візові та імміграційні послуги громадянам усіх країн колишнього СНД.

АДРЕСА

02660, м. Київ, вул. Попудренка, буд. 52, оф. 517 (М. Чернігівська)

ГРАФІК РОБОТИ

ПН-ПТ: з 10:00 до 19:00
СБ: з 10:00 до 15:00
НД: вихідний

Залишилися питання?
​Напишіть свій номер в міжнародному форматі, вкажіть тип зв’язку і ми ​зателефонуємо Вам найближчим часом!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Транзитна віза в США
Author Rating
51star1star1star1star1star