Студентська віза в США для українців 2019

Студентська віза в США (F1) видається людям, плануючим відвідати Сполучені Штати з метою навчання у будь-якому акредитованому учбовому закладі : школі, коледжі або університеті, а також для проходження курсів або навчання по обміну.

Обмеження за віком для цієї категорії не встановлені. Отримати студентську візу в США 2019 можуть як дорослі люди, так і школярі. Але США упереджено відноситься до подорожей неповнолітніх дітей без супроводу, тому важливо врахувати декілька чинників.


Оформлення студентської візи в США 2019

Стартовий пакет
Термін перебування/дії: 10 років. Особиста подача.
50$
Термін оформлення: 5 днів

Експертна консультація візових фахівців

Заповнення анкети онлайн

Запис на подачу документів онлайн

Повний пакет
Термін перебування / дії: 10 років. Особиста подача.
90$
Термін оформлення: 5 днів

Експертна консультація візових фахівців, оцінка шансів отримання візи

Рекомендації щодо якісної підготовки документів, заповнення та роздрукування анкети

Запис на подачу документів онлайн

Інструктаж по проходженню співбесіди та формування повного пакету документів

Складання плану поїздки, підбір підстав і супутніх документів: бронювання або викуп авіаквитків, круїзів, готелів, а також ваучерів на участь в конференціях, виставках, семінарах, тп.

Супровід (за потребою) при подачі документів. Перевірка готовності візи, отримання і доставка паспорта адресату

Послуга з оплати консульського збору в банку


Важливо! Додатково оплачуються:

160$ (консульський збір).

Особливості отримання студентської візи в Америку

Учбова віза в США має термін дії, що відповідає періоду навчання в країні, в середньому - 1 рік. Віза F1 є багаторазовою, тобто кількість перетинів кордону не обмежується, а термін перебування кожного разу виставляється співробітниками пограничної служби після прибуття в аеропорт країни. Зазвичай, тривалість дозволеного перебування в США співпадає з періодом навчання.

Студенти мають право працювати в Америці під час навчання, але не більше 20-ти годин в тиждень. Студентська віза в США для українців і іноземців дозволяє навчатися:

  • в приватних або державних школах;
  • у вищих учбових закладах;
  • в коледжах;
  • на курсах (у рамках певних учбових програм);
  • на будь-яких інших курсах, заняття з яких займають 18 і більше годин в тиждень.

Що бажають вчитися в державних школах Америки, можуть поступити на навчання в 9-12 клас на термін не більше 1-го року. Термін оформлення учбової візи в США коливається від випадку до випадку і залежить від багатьох чинників, у тому числі від наявності необхідних документів і черги в посольстві. Якщо ви не знаєте, скільки чекати студентську візу в США, а навчання у вибраному учбовому закладі починається раніше, ніж через 60 днів, тобто можливість подати прохання про термінове оформлення візи для навчання в США.

Студенти, у яких є сім'я в Україні, можуть поїхати в Сполучені Штати усією сім'єю. Діти і чоловік/чоловіка можуть претендувати на отримання візи категорії F2 і супроводжувати того, хто їде вчитися в Штати. Також, таку категорію американської візи можуть отримати батьки дитини, яку планують супроводжувати в Америку. В окремих випадках, супроводжуючим краще оформити американську туристичну візу, але вибирати відповідну категорію візи в США краще за допомогою досвідчених фахівців, які зможуть оцінити конкретно вашу ситуацію і дати кваліфіковану раду.

Можливі причини відмови в отриманні студентської візи в США

Будьте готові до того, що співбесіда виявиться складною. Інтерв'ю проходитиме англійською мовою, це допоможе офіцерові оцінити ваші знання. Якщо Ви їдете не з метою проходження курсів англійської мови, то низький рівень володіння мовою може стати причиною відмови, оскільки офіцер засумнівається в тому, що Ви в змозі сприймати учбовий матеріал, тобто вам немає ніякого сенсу їхати вчитися в Америку.

Кращий вік для оформлення студентської візи українцям - діти молодші за 14-ть років, або старше 18-ти. Хоча, вікові обмеження законодавчо відсутні, згідно із статистикою, частіше відмовляють тим, хто знаходиться в проміжній віковій категорії, але за умови, що дитина їде без супроводу. Школяру буде складно отримати американську учбову візу, якщо поїздка співпадає з періодом навчання в українській школі, а для короткострокових курсів доцільніше оформляти туристичну візу.

Вважається, що молодим людям легко звикнути до американського способу життя, тому студентів розглядають як вірогідних іммігрантів. Жорсткий відбір перешкоджає отриманню учбової візи в Америку, тому, щоб уникнути відмови, треба добре підготуватися до співбесіди і ретельно заповнити анкету. Найпопулярніша і очевидніша причина відмови - відсутність документів, що підтверджують вступ на навчання в США. Така довідка видається за формою I - 20. Без неї, з України на навчання в Америку поїхати буде неможливо.

Друга по частоті причина - відсутність фінансів. Важливо, щоб потенційний студент підтвердив свої фінансові можливості. Для цього, можна надати інформацію про спонсорів, якщо вони є. Підійде також виписка з банку з інформацією по розрахунковому рахунку. Сума повинна покривати не лише вартість навчання, але і вартість проживання в США. Також, можна обійтися довідкою про привласнення стипендії в американському учбовому закладі.

Як отримати студентську візу в США українцям і іноземцям

Саме, американська студентська віза - це один з найскладніших видів документів для в'їзду до США. Самостійно отримати дозвіл буде непросто, недосвідченій людині доведеться розбиратися у безлічі нюансів і передбачати всілякі причини відмови і складності при оформленні учбової візи в США.

Імміграційно-візове агентство "VISA-SVIT" пропонує свою допомогу усім, хто планує вчитися в Сполучених Штатах і хоче отримати студентську візу в США 2019 з першого разу, без проблем і проходження бюрократії.

Необхідні документи для отримання візи в США для студентів

Спершу, вам потрібно буде підготувати повний пакет документів :

  • підтвердження з американського закладу за формою I - 20;
  • сплачений SEVIS збір;
  • детальна інформація про учбовий заклад в США і вибраній учбовій програмі;
  • документи про освіту кандидата (диплом, сертифікат, атестат, інше);
  • закордонний паспорт і український паспорт, або свідоцтво про народження;
  • анкета;
  • офіційне запрошення з учбового закладу;
  • фотографії;
  • інформація про сімейний стан для громадян, старше за 18-ть років;
  • дані про дітей, якщо вони є;
  • дані про роботу в Україні;
  • дані про майно;
  • довідки з банку або нотаріально завірений лист від спонсора поїздки.

Це тільки основні документи, додатково можуть зажадати іншу документацію, якщо в посольстві США виникнуть сумніви, відносно будь-якого пункту у вашій анкеті. Окрім усього цього, знадобиться також переконати візового офіцера у ваших тісних зв'язках з Україною і твердими намірами повернутися в країну після закінчення навчання в Америці. Як це зробити? Звертайтеся в наше візове агентство "ВИЗА-СВИТ" з досвідом роботи більше 15 років - ми детально і кваліфіковано дамо вам інструкції з усіх питань для того, щоб з максимальними шансами отримати студентську візу в США.

Вартість оформлення візи в США для студентів Ціна студентської візи в США 2019 складається з консульського збору і вартості послуг нашого агентства. Щоб не вийшло так, що навчальний рік в Сполучених Штатах почнеться без вас, покладетеся на наших досвідчених візових фахівців. Учбова віза в США обійдеться в 160$ (оплата консульського збору) і 90$ (повний пакет по оформленню документів, підготовці до інтерв'ю і супроводу).

Ми знаємо, як переконати візового офіцера в необхідності видачі американської студентської візи, у відсутності у вас імміграційних намірів і як оформити студентську візу в США після відмови, що мала місце раніше. Звертайтеся у візове агентство "VISA-SVIT", і ми разом здійснимо вашу поїздку!


Для того, щоб отримати студентську візу в США Вам необхідно всього 6 документів:

Закордонний паспорт

Копія сторінок громадянського паспорта

2 фотографії
3,5 х 4,5см (80% обличчя на білому фоні)

Документи про наявність рухомого та нерухомого майна (бажано)

Довідка з місця роботи на фірмовому бланку підприємства із зазначенням заробітної плати за останні півроку

Довідка з банку про наявність та рух грошових коштів за останні півроку

5 простих кроків для отримання студентської візи в США 2019

Зателефонуйте або напишіть нам та отримаєте безкоштовну консультацію

Надайте комплект необхідних документів

Сплатіть аванс для початку роботи з оформлення візи

Отримайте повний пакет документів та оплатіть залишок

Подайте готові документи до Візового центру та отримаєте бажану візу!

100% гарантія якості

Заповніть анкету онлайн

ОСОБИСТА ІНФОРМАЦІЯ

1. Прізвище та ім'я (як в закордонному паспорті)
2. Міняли Ви прізвище? Вкажіть всі інші прізвища, які у Вас були (в т.ч. дівоче)
3. Дата народження
4. Місце народження (місто, країна)
5. Сімейний стан
6. Номер, серія українського паспорта
7. Ідентифікаційний номер
8. Адреса реєстрації (прописки), включаючи поштовий індекс
9. Фактична адреса проживання, включаючи поштовий індекс
10. Контактні телефони:
домашний:
рабочий:
мобільний:
11. E-mail
12. Номер, серія закордонного паспорта, місто видачі
13. Ваш/і закордонний/і паспорт/и був коли-небудь загублений/і або вкрадений/і?
ТакНі
Якщо так, вкажіть його/їх дані (номер, серію, період дії)

ПАСПОРТНІ ДАНІ

14. Серія та номер закордонного паспорта
Місто видачі
Дата видачі
Дата закінчення терміну дії

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПОЇЗДКУ В США

15. Мета візиту в США
ТуризмБізнес поїздка/конференціяВ гості до друзів/родичівЛікуванняТранзитНавчанняРоботаВозз'єднання сім'їПосадка на судно
16. Дані про приймаючу сторону (якщо є):
Назва:
Прізвище Ім'я представника:
Адреса в США:
Номер телефону:
Адреса електронної пошти:
17. Можлива дата візиту в США
18. Як довго Ви плануєте пробути в США (кількість днів)?
19. Адреса перебування в США
20. Місця (міста, місцевості), які Ви плануєте відвідати в США
21. Хто оплачує поїздку в США?
СамостійноІнша людина (вкажіть ПІБ, адреса, телефон, електронна адреса, ким Вам доводиться)Інша компанія або організація (вкажіть її назву, адресу, телефон, електронну пошту і яке відношення до Вас вона має)

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ОСІБ, ЯКІ БУДУТЬ СУПРОВОДЖУВАТИ ВАС У ПОЇЗДКИ В США

22. Хтось їде з Вами?
ТакНі
Якщо так, вкажіть ПІБ супроводжуючої особи
23. Ким вони Вам доводяться?

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПОПЕРЕДНІ ВІЗИ ТА ПОЇЗДКИ У США

24. Чи були Ви раніше в США?
ТакНі
Якщо так, вкажіть дату останнього в'їзду, кількість днів перебування
25. Є чи були у Вас права на водіння авто в США?
26. Чи отримували Ви візу в США?
ТакНі
Якщо так, вкажіть дату видачі візи та номер візи
27. Зараз Ви запитуєте такий же тип візи, який був у Вас раніше?
28. Звертаєтеся за візою в тій же країні?
29. Здавали Ви в Візовому відділі при оформленні попередньої візи відбитки 10 пальців?
ТакНі
Якщо так, вкажіть, будь ласка, дату
30. Ваша американська віза була коли-небудь загублена або викрадена?
31. Вам коли-небудь було відмовлено в отриманні візи в США, було Ваша заява на отримання візи відхилено візовим офіцером в консульстві США?

РОДИНА

32. Прізвище та ім'я Вашого батька
33. Дата його народження (обов'язково)
34. Ваш батько знаходиться в США?
35. Прізвище та ім'я Вашої матері
36. Дата її народження (обов'язково)
37. Ваша мати знаходиться в США?
38. Чи є у Вас найближчі родичі в США, не включаючи батьків?
39. Чи є у Вас інші родичі в США?
40. Прізвище та ім'я Вашої дружини/чоловіка
41. Дата його/її народження
42. Національність
43. Місце народження
44. Адреса проживання
45. Місто, країна проживання

ІНФОРМАЦІЯ ПРО РІД ВАШОЇ ДІЯЛЬНОСТІ НА ДАНИЙ ЧАС

46. Чи працюєте Ви в даний момент?
ТакНі
Якщо ні, уточніть
47. Повна офіційна назва (для студентів та школярів - назва навчального закладу)
48. Сфера діяльності компанії
49. Юридична адреса, включаючи індекс, номер телефону
50. Займана посада
51. Розмір місячної заробітної плати (якщо Ви працюєте)
52. Коротко опишіть Ваші посадові обов'язки

Інформація про попередні місця роботи, навчання
(стосується аплікантів-чоловіків у віці від 16 років)

53. Інформація про попереднє місце роботи (ТІЛЬКИ ЗА ОСТАННІ 5 РОКІВ):
(адреса, контактний телефон, посаду, прізвище та ім'я Вашого начальника, період роботи (дата, місяць, рік))
Коротко опишіть Ваші посадові обов'язки
54. Вкажіть навчальні заклади, які Ви коли-небудь відвідували/закінчували (назва, адреса, курс, період навчання)
Додаткова інформація
55. Вкажіть країни, які Ви відвідали за останні п'ять років
56. Вкажіть всі професійні, громадські, благодійні організації, в яких Ви перебуваєте, робите внески, а також з якими співпрацюєте
57. Чи є у Вас Social Security Number?
59. Чи перебували Ви на військову службу? (Якщо так, вкажіть країну, рід військ, ранг/звання, військову спеціальність, точні дати проходження служби)
60. Чи були Ви коли-небудь заарештовані або засуджені за злочини?

Ваше фото

Кольорова фотографія формату 5*5 (зроблена не раніше ніж за 6 місяців до подачі заяви). Фотографія повинна бути без обрамлень, кутів і овалів. Фон повинен бути білий або ж світлий. Положення голови - в центрі кадру. Кожен, хто подає документи на візу, в тому числі і діти, вписані в паспорт батьків, повинні мати електронне фото.
Дайте відповідь на невеликий перелік питань і дізнайтеся які ваші шанси на отримання візи
1. Яка основна мета вашої поїздки?
2. Чи є у вас запрошення або гарантії?
3. Вкажіть ваш вік?
4. Чи є у вас візи інших країн?
5. Ви збираєтеся їхати самостійно або з компанією?
6. Ви працюєте? Чи є можливість отримати виписку про доходи?
7. Чи є можливість надати довідку з банку про доходи?
8. Чи є у вас інші гарантії?
9. Чи володієте ви іноземними мовами?

Потрібна консультація?
Напишіть своє питання імміграційному фахівцю

Консультант

Наш головний офіс знаходиться в Києві.
Надаємо візові та імміграційні послуги громадянам усіх країн колишнього СНД.

АДРЕСА

02660, м. Київ, вул. Попудренка, буд. 52, оф. 517 (М. Чернігівська)

ГРАФІК РОБОТИ

ПН-ПТ: з 10:00 до 19:00
СБ: з 10:00 до 15:00
НД: вихідний

Залишилися питання?
​Напишіть свій номер в міжнародному форматі, вкажіть тип зв’язку і ми ​зателефонуємо Вам найближчим часом!

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
VISA-SVIT
Product Name
Студентська віза в США
Price
USD 50
Product Availability
Pre-Order Only