Робоча віза в США для українців 2019

Американська робоча віза дозволяє працювати на оплачуваних посадах на усій території США. Видається робоча віза в США 2019 на підставі запрошення від компанії-працедавця. Складнощі оформлення, із-за спроби країни зупинити приплив іммігрантів і працівників, мають на увазі безліч "підводних каменів" для заявників. Робоча віза в США для українців і іноземців - це шлях до забезпеченішого і стабільнішого життя в матеріальному плані.


Оформлення робочої візи в США 2019

Стартовий пакет
Термін перебування/дії: 10 років. Особиста подача.
50$
Термін оформлення: 5 днів

Експертна консультація візових фахівців

Заповнення анкети онлайн

Запис на подачу документів онлайн

Повний пакет
Термін перебування / дії: 10 років. Особиста подача.
90$
Термін оформлення: 5 днів

Експертна консультація візових фахівців, оцінка шансів отримання візи

Рекомендації щодо якісної підготовки документів, заповнення та роздрукування анкети

Запис на подачу документів онлайн

Інструктаж по проходженню співбесіди та формування повного пакету документів

Складання плану поїздки, підбір підстав і супутніх документів: бронювання або викуп авіаквитків, круїзів, готелів, а також ваучерів на участь в конференціях, виставках, семінарах, тп.

Супровід (за потребою) при подачі документів. Перевірка готовності візи, отримання і доставка паспорта адресату

Послуга з оплати консульського збору в банку


Важливо! Додатково оплачуються:

160$ (консульський збір).

Особливості отримання робочої візи в Америку 2019

Що треба для отримання робочої візи в США - так ця наявність що приймає сторони-працедавця. Без американського працедавця, готового прийняти вас у свій штат, ніяк не вийде отримати дозвіл на роботу в країні.

Вимоги до кандидатів досить строгі. В першу чергу - підтвердження кваліфікації через документи про освіту і трудовий стаж. Іноді, досить тільки робочого стажу, але при цьому необхідно мати визнання фахівця.

Оформлення робочої візи в США для українців 2019 залежить також і від наявних квот, які визначаються державою щороку. Термін оформлення візи залежить від наявності усіх документів, а термін дії візи - 3 роки. По закінченню терміну дії американської робочої візи, її можливо і продовжити, максимально до 6 років, після чого, Ви матимете право оформляти Гринкарту без участі в лотереї.

Кому видається робоча віза в США

Робоча віза в США для українців в 2019 році видається для декількох категорій населення. Успіх отримання візи залежить не лише від наданого набору документів і успішного проходження співбесіди, але і від правильності вибору потрібної категорії, до якої Ви належите.

  1. H – 1В - оформляється за наявності диплому бакалавра і вище, тільки для висококваліфікованих фахівців, здатних довести високий рівень майстерності у своїй області і за наявності необхідності залучення фахівця такого роду в Америку.
  2. H – 2А - категорія для сезонних робітників, зокрема в сільськогосподарській сфері, але тільки у тому випадку, якщо для виконання конкретного виду робіт недостатньо працівників серед громадян Штатів.
  3. H – 2В - для претендентів на тимчасову або сезонну посаду, допускаються як кваліфіковані, так і не кваліфіковані фахівці. Для оформлення цієї візи необхідно надати сертифікат від компанії-працедавця про те, що в країні недостатньо місцевих працівників.
  4. H - 3 - видається людям, що вирушають на стажування. Умови допускають оплачуване стажування на період не більше 2 років, виключається післядипломне стажування.
  5. H - 4 - категорія для сім'ї людини, що отримала робочу візу категорії H. Можуть претендувати чоловік або дружина заявника, діти до 21-го року, що не одружилися. Не надає право на працевлаштування в країні.
  6. L - 1 - видається людям, яких переводять в межах однієї компанії або власникам бізнесу для відкриття філії в Штатах. Право отримати таку категорію мають заявники, які пропрацювали у фірмі не менше року. Надає можливість перевестися у філію іноземної або американської компанії, головний офіс або дочірню компанії. Доведеться підтвердити свою кваліфікацію перед перекладом. Що бажає відкрити філію своєї власної компанії в Америці необхідно надати докази наявності діючого підприємства за межами США і документально підтвердити зв'язок між головним підприємством і філією в Штатах.
  7. L - 2 - категорія для сім'ї людини, що має візу категорії L. Право отримати мають чоловік або дружина заявника і діти, молодше за 21-й рік, візи, що не одружилися на момент оформлення. Ця категорія дозволяє працевлаштуватися після подання заяви (форма I - 765).
  8. O - видається кандидатам зі світовим визнанням. Діячам мистецтва і освіти, спорту, науки або бізнесу. Категорії O - 2 і O - 3 мають на увазі супроводжуючих і сім'ю відповідно.
  9. P - для спортсменів і діячів культури, що мають намір відвідати в Штатах професійні заходи або змагання.
  10. Q - для заявників, плануючих ділитися знаннями про культуру, традиції і історію своєї держави з метою культурного обміну.

Окрім цих категорій, існуй підвид американської імміграційної робочої візи з буквеною індикацією "Е", залежно від підкатегорії розрізняють Е1, Е2, Е3, Е4 і Е5. Ця підкатегорія надає право на імміграцію з правом працевлаштування, але також підлягає щорічним квотам і ще жорсткішому відбору. Що бажає отримати право працювати в США, треба визначитися з типом візи - самостійно це непросто, тому краще звернутися по допомогу в оформленні до професіоналів нашого агентства "VISA-SVIT".

Оформлення робочої візи в США

Щоб укластися в терміни отримання робочої візи, увесь процес варто починати за 6 місяців до передбачуваного в'їзду. Насамперед, працедавець оформляє петицію на затвердження працівника, яку розглядає Служба громадянства і міграції США. Розгляд триває від 14 днів до 8 тижнів.

Якщо петицію затвердять, можна починати збір документів, заповнення анкети, оплату візового збору і запис на інтерв'ю. Влада США активно сприяє залученню висококваліфікованих фахівців для роботи в країні, тому шанси на відкриття візи у професійних працівників завжди високі. Для сезонних і некваліфікованих працівник отримання візи може бути складніше, але, якщо довести свої наміри роботи без імміграції, все вийде.

Документи, необхідні для робочої візи в Америку

  • петиція за формою I - 129;
  • запрошення від працедавця;
  • форма I - 797 про схвалення петиції в Штатах;
  • документи про кваліфікацію заявника;
  • документи з попередніх місць діяльності (тільки оригінали, що містять друк і інформацію про займану посаду, професійні досягнення, інше);
  • паспорт (закордонний і внутрішній);
  • фотографії;
  • документи про стан фінансів (виписка з банку за останні 6 місяців);
  • документи з особистою інформацією
  • наявність браку, дітей, майна в Україні;
  • квитанції про сплату збору;
  • анкета і підтвердження її реєстрації;
  • запрошення на співбесіду.

Вартість оформлення трудової візи в США

Ціна залежить від двох чинників - вартість візового збору (190$) і послуг нашого агентства "VISA-SVIT" (90$). Якщо ви хочете відвідати США по працевлаштуванню і дізнатися, як для цього отримати робочу візу, звертайтеся до наших фахівців. Ми посприяємо в отриманні робочої візи в Америку, зорієнтуємо по категоріях і пояснимо, як успішно пройти співбесіду.

Допомога в оформленні візи в США на роботу

Якщо вам потрібна допомога в оформленні робочої візи в США, наше візове агентство готове її надати повною мірою і на усіх етапах оформлення : від консультації з приводу працевлаштування до проходження співбесіди в посольстві США.

Перші кроки за працедавцем. Він повинен подати петицію на ім'я працівника, надати дані про умови роботи і трудовий договір. Петиція буде розглянута і Служба винесе ухвалу.

Далі - потрібно заповнити і зареєструвати анкету, зібрати документи, записатися на інтерв'ю і підготуватися до питань інтерв'юера. Крім того, під час співбесіди усі заявники зобов'язані здати біометричні дані, включаючи відбитки пальців.

Усі ці процеси послідують після отримання схвалення по заявці працедавця в США. Але не варто думати, що схвалена петиція це те ж саме, що готова американська робоча віза. Відмова може бути з інших причин, і тоді доведеться проходити усі етапи наново.

Щоб цього не сталося, довіртеся нашим досвідченим візовим менеджерам. Ми знаємо, як відбувається уся процедура оформлення і отримання робочої візи в США 2019, і розуміємо усі тонкощі її оформлення. Хочете працювати в Америці? Ми допоможемо цій влаштувати, дзвоните прямо зараз, і ми дамо відповідь на усі ваші питання!


Для того, щоб отримати робочу візу в США Вам необхідно всього 6 документів:

Закордонний паспорт

Копія сторінок громадянського паспорта

2 фотографії
3,5 х 4,5см (80% обличчя на білому фоні)

Документи про наявність рухомого та нерухомого майна (бажано)

Довідка з місця роботи на фірмовому бланку підприємства із зазначенням заробітної плати за останні півроку

Довідка з банку про наявність та рух грошових коштів за останні півроку

5 простих кроків для отримання візи на роботу в США 2019

Зателефонуйте або напишіть нам та отримаєте безкоштовну консультацію

Надайте комплект необхідних документів

Сплатіть аванс для початку роботи з оформлення візи

Отримайте повний пакет документів та оплатіть залишок

Подайте готові документи до Візового центру та отримаєте бажану візу!

100% гарантія якості

Заповніть анкету онлайн

ОСОБИСТА ІНФОРМАЦІЯ

1. Прізвище та ім'я (як в закордонному паспорті)
2. Міняли Ви прізвище? Вкажіть всі інші прізвища, які у Вас були (в т.ч. дівоче)
3. Дата народження
4. Місце народження (місто, країна)
5. Сімейний стан
6. Номер, серія українського паспорта
7. Ідентифікаційний номер
8. Адреса реєстрації (прописки), включаючи поштовий індекс
9. Фактична адреса проживання, включаючи поштовий індекс
10. Контактні телефони:
домашний:
рабочий:
мобільний:
11. E-mail
12. Номер, серія закордонного паспорта, місто видачі
13. Ваш/і закордонний/і паспорт/и був коли-небудь загублений/і або вкрадений/і?
ТакНі
Якщо так, вкажіть його/їх дані (номер, серію, період дії)

ПАСПОРТНІ ДАНІ

14. Серія та номер закордонного паспорта
Місто видачі
Дата видачі
Дата закінчення терміну дії

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПОЇЗДКУ В США

15. Мета візиту в США
ТуризмБізнес поїздка/конференціяВ гості до друзів/родичівЛікуванняТранзитНавчанняРоботаВозз'єднання сім'їПосадка на судно
16. Дані про приймаючу сторону (якщо є):
Назва:
Прізвище Ім'я представника:
Адреса в США:
Номер телефону:
Адреса електронної пошти:
17. Можлива дата візиту в США
18. Як довго Ви плануєте пробути в США (кількість днів)?
19. Адреса перебування в США
20. Місця (міста, місцевості), які Ви плануєте відвідати в США
21. Хто оплачує поїздку в США?
СамостійноІнша людина (вкажіть ПІБ, адреса, телефон, електронна адреса, ким Вам доводиться)Інша компанія або організація (вкажіть її назву, адресу, телефон, електронну пошту і яке відношення до Вас вона має)

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ОСІБ, ЯКІ БУДУТЬ СУПРОВОДЖУВАТИ ВАС У ПОЇЗДКИ В США

22. Хтось їде з Вами?
ТакНі
Якщо так, вкажіть ПІБ супроводжуючої особи
23. Ким вони Вам доводяться?

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПОПЕРЕДНІ ВІЗИ ТА ПОЇЗДКИ У США

24. Чи були Ви раніше в США?
ТакНі
Якщо так, вкажіть дату останнього в'їзду, кількість днів перебування
25. Є чи були у Вас права на водіння авто в США?
26. Чи отримували Ви візу в США?
ТакНі
Якщо так, вкажіть дату видачі візи та номер візи
27. Зараз Ви запитуєте такий же тип візи, який був у Вас раніше?
28. Звертаєтеся за візою в тій же країні?
29. Здавали Ви в Візовому відділі при оформленні попередньої візи відбитки 10 пальців?
ТакНі
Якщо так, вкажіть, будь ласка, дату
30. Ваша американська віза була коли-небудь загублена або викрадена?
31. Вам коли-небудь було відмовлено в отриманні візи в США, було Ваша заява на отримання візи відхилено візовим офіцером в консульстві США?

РОДИНА

32. Прізвище та ім'я Вашого батька
33. Дата його народження (обов'язково)
34. Ваш батько знаходиться в США?
35. Прізвище та ім'я Вашої матері
36. Дата її народження (обов'язково)
37. Ваша мати знаходиться в США?
38. Чи є у Вас найближчі родичі в США, не включаючи батьків?
39. Чи є у Вас інші родичі в США?
40. Прізвище та ім'я Вашої дружини/чоловіка
41. Дата його/її народження
42. Національність
43. Місце народження
44. Адреса проживання
45. Місто, країна проживання

ІНФОРМАЦІЯ ПРО РІД ВАШОЇ ДІЯЛЬНОСТІ НА ДАНИЙ ЧАС

46. Чи працюєте Ви в даний момент?
ТакНі
Якщо ні, уточніть
47. Повна офіційна назва (для студентів та школярів - назва навчального закладу)
48. Сфера діяльності компанії
49. Юридична адреса, включаючи індекс, номер телефону
50. Займана посада
51. Розмір місячної заробітної плати (якщо Ви працюєте)
52. Коротко опишіть Ваші посадові обов'язки

Інформація про попередні місця роботи, навчання
(стосується аплікантів-чоловіків у віці від 16 років)

53. Інформація про попереднє місце роботи (ТІЛЬКИ ЗА ОСТАННІ 5 РОКІВ):
(адреса, контактний телефон, посаду, прізвище та ім'я Вашого начальника, період роботи (дата, місяць, рік))
Коротко опишіть Ваші посадові обов'язки
54. Вкажіть навчальні заклади, які Ви коли-небудь відвідували/закінчували (назва, адреса, курс, період навчання)
Додаткова інформація
55. Вкажіть країни, які Ви відвідали за останні п'ять років
56. Вкажіть всі професійні, громадські, благодійні організації, в яких Ви перебуваєте, робите внески, а також з якими співпрацюєте
57. Чи є у Вас Social Security Number?
59. Чи перебували Ви на військову службу? (Якщо так, вкажіть країну, рід військ, ранг/звання, військову спеціальність, точні дати проходження служби)
60. Чи були Ви коли-небудь заарештовані або засуджені за злочини?

Ваше фото

Кольорова фотографія формату 5*5 (зроблена не раніше ніж за 6 місяців до подачі заяви). Фотографія повинна бути без обрамлень, кутів і овалів. Фон повинен бути білий або ж світлий. Положення голови - в центрі кадру. Кожен, хто подає документи на візу, в тому числі і діти, вписані в паспорт батьків, повинні мати електронне фото.
Дайте відповідь на невеликий перелік питань і дізнайтеся які ваші шанси на отримання візи
1. Яка основна мета вашої поїздки?
2. Чи є у вас запрошення або гарантії?
3. Вкажіть ваш вік?
4. Чи є у вас візи інших країн?
5. Ви збираєтеся їхати самостійно або з компанією?
6. Ви працюєте? Чи є можливість отримати виписку про доходи?
7. Чи є можливість надати довідку з банку про доходи?
8. Чи є у вас інші гарантії?
9. Чи володієте ви іноземними мовами?

Потрібна консультація?
Напишіть своє питання імміграційному фахівцю

Консультант

Наш головний офіс знаходиться в Києві.
Надаємо візові та імміграційні послуги громадянам усіх країн колишнього СНД.

АДРЕСА

02660, м. Київ, вул. Попудренка, буд. 52, оф. 517 (М. Чернігівська)

ГРАФІК РОБОТИ

ПН-ПТ: з 10:00 до 19:00
СБ: з 10:00 до 15:00
НД: вихідний

Залишилися питання?
​Напишіть свій номер в міжнародному форматі, вкажіть тип зв’язку і ми ​зателефонуємо Вам найближчим часом!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Робоча віза в США
Author Rating
51star1star1star1star1star