Робоча віза в США 2019

Робоча віза в Америку дозволяє працювати на оплачуваних посадах на усій території США. Видається робоча віза в США 2019 на підставі запрошення від місцевої компанії-працедавця. Складнощі оформлення полягають в спробі країни зупинити приплив іммігрантів та нелегальних працівників і мають на увазі безліч "підводних каменів" для заявників на робочу візу США з України. Робоча віза в США - це шлях до більш забезпеченішого та стабільнішого життя в матеріальному плані з гарантійними соціальними привілегіями та пільгами.


Робоча віза в США - ціна оформлення

Стартовий пакет
Термін перебування/дії: до 3-х років. Особиста подача
50$ (для українців); 90$ (для іноземців)
Термін оформлення: 5 днів

Експертна консультація візових фахівців по США

Заповнення анкети на робочу візу в Америку онлайн

Запис на подачу документів в посольство США

Повний пакет
Термін перебування / дії: до 3-х років. Особиста подача
90$ (для українців); 150$ (для іноземців)
Термін оформлення: 5 днів

Експертна консультація візових фахівців по США, оцінка шансів отримання робочої візи в США

Рекомендації щодо якісної підготовки документів, заповнення та роздрукування анкети

Запис на подачу документів в посольство США

Інструктаж по проходженню співбесіди та формування повного пакету документів

Складання плану поїздки, підбір підстав і супутніх документів: бронювання або викуп авіаквитків, круїзів, готелів, а також ваучерів на участь в конференціях, виставках, семінарах, тп.

Супровід (за потребою) при подачі документів. Перевірка готовності американської робочої візи, отримання та доставка паспорта адресату

Послуга з оплати консульського збору в банку


Важливо! Додатково оплачуються:

160$ (консульський збір).

Особливості отримання робочої візи в Америку 2019

Що треба для отримання робочої візи в США - так це наявність того, що заявника приймає сторона-працедавець в Штатах згідно робочого запрошення. Без наявності американського працедавця, готового прийняти вас у свій штатний розклад, ніяк не вийде отримати дозвіл на роботу в Америці.

Вимоги до кандидатів досить суворі. В першу чергу - це підтвердження кваліфікації через документи про освіту та трудовий стаж. Іноді, досить тільки робочого стажу, але при цьому необхідно мати визнання фахівця.

Оформлення робочої візи в США для українців 2019 залежить також і від наявних квот, які визначаються державою щороку. Термін оформлення американської робочої візи залежить від наявності усіх документів, а максимальний термін дії робочої візи до Сполучених Штатів - до 3-х років. По закінченню терміну дії американської робочої візи, її можливо ще продовжити максимально до 6 років, після чого, робітник має право оформляти Грін Карту без участі в лотереї.

Кому видається робоча віза в США

Робоча віза в США 2019 видається для декількох категорій населення. Успіх отримання американської робочої візи залежить не лише від наданого набору документів і успішного проходження співбесіди, але й від правильності вибору потрібної категорії, до якої ви належите.

  1. H – 1В - оформляється за наявності диплому бакалавра і вище, тільки для висококваліфікованих фахівців, здатних довести високий рівень майстерності у своїй області і за наявності необхідності залучення фахівця такого роду в Америку.
  2. H – 2А - категорія для сезонних робітників, зокрема в сільськогосподарській сфері, але тільки у тому випадку, якщо для виконання конкретного виду робіт недостатньо працівників серед громадян Штатів.
  3. H – 2В - для претендентів на тимчасову або сезонну посаду, допускаються як кваліфіковані, так і не кваліфіковані фахівці. Для оформлення цієї візи необхідно надати сертифікат від компанії-працедавця про те, що в країні недостатньо місцевих працівників.
  4. H - 3 - видається людям, що вирушають на стажування. Умови допускають оплачуване стажування на період не більше 2 років, виключається післядипломне стажування.
  5. H - 4 - категорія для сім'ї людини, що отримала робочу візу категорії H. Можуть претендувати чоловік або дружина заявника, діти до 21-го року, що не одружилися. Не надає право на працевлаштування в країні.
  6. L - 1 - видається людям, яких переводять в межах однієї компанії або власникам бізнесу для відкриття філії в Штатах. Право отримати таку категорію мають заявники, які пропрацювали у фірмі не менше року. Надає можливість перевестися у філію іноземної або американської компанії, головний офіс або дочірню компанії. Доведеться підтвердити свою кваліфікацію перед перекладом. Що бажає відкрити філію своєї власної компанії в Америці необхідно надати докази наявності діючого підприємства за межами США і документально підтвердити зв'язок між головним підприємством і філією в Штатах.
  7. L - 2 - категорія для сім'ї людини, що має візу категорії L. Право отримати мають чоловік або дружина заявника і діти, молодше за 21-й рік, візи, що не одружилися на момент оформлення. Ця категорія дозволяє працевлаштуватися після подання заяви (форма I - 765).
  8. O - видається кандидатам зі світовим визнанням. Діячам мистецтва і освіти, спорту, науки або бізнесу. Категорії O - 2 і O - 3 мають на увазі супроводжуючих і сім'ю відповідно.
  9. P - для спортсменів і діячів культури, що мають намір відвідати в Штатах професійні заходи або змагання.
  10. Q - для заявників, плануючих ділитися знаннями про культуру, традиції і історію своєї держави з метою культурного обміну.

Окрім цих категорій, існує підвид американської імміграційної робочої візи з буквеною індикацією "Е", залежно від підкатегорії розрізняють Е1, Е2, Е3, Е4 і Е5. Ця підкатегорія надає право на імміграцію в США з правом працевлаштування, але також підлягає щорічним квотам і ще жорсткішому відбору. Тим, хто бажає отримати право працювати в США, треба визначитися з типом візи в Америку - самостійно це непросто, тому краще звернутися по допомогу в оформленні до професіоналів візового агентства "VISA-SVIT".

Робоча віза в США: ціна та терміни оформлення

Щоб укластися в терміни отримання робочої візи в США, увесь підготовчий процес варто починати за 6 місяців до передбачуваного в'їзду. Насамперед, американський працедавець оформлює петицію на затвердження працівника, яку розглядає Служба громадянства та міграції США. Розгляд триває від 14 днів до 8 тижнів.

Якщо петицію затвердять, можна починати збір документів, заповнення анкети, оплату візового збору і запис на інтерв'ю в посольство США в Києві. Влада США активно сприяє залученню висококваліфікованих фахівців для роботи в країні, тому шанси на відкриття робочої візи в Америку у професійних працівників завжди дуже високі. Для сезонних та некваліфікованих працівників отримання робочої візи в США 2019 може бути складніше, але, якщо довести свої наміри виключно роботи в країні без планів імміграції, проблем не буде.

Робоча віза в США: документи

  • петиція за формою I - 129;
  • запрошення від працедавця;
  • форма I - 797 про схвалення петиції в Штатах;
  • документи про кваліфікацію заявника;
  • документи з попередніх місць діяльності (тільки оригінали, що містять друк і інформацію про займану посаду, професійні досягнення, інше);
  • паспорт (закордонний і внутрішній);
  • фотографії;
  • документи про стан фінансів (виписка з банку за останні 6 місяців);
  • документи з особистою інформацією
  • наявність браку, дітей, майна в Україні;
  • квитанції про сплату збору;
  • анкета і підтвердження її реєстрації;
  • запрошення на співбесіду.

Вартість оформлення трудової візи в США

Ціна залежить від двох чинників - вартість консульского збору (160$)  та ціна послуг оформлення агентства "VISA-SVIT" (від 50$). Якщо ви хочете відвідати США для працевлаштування і дізнатись, як для цього отримати робочу візу до США, звертайтеся до наших фахівців. Ми посприяємо в отриманні робочої візи в Америку, зорієнтуємо по всім існуючим категоріям та навчимо, як успішно пройти співбесіду.

Фахова допомога в отриманні візи в США на роботу

Американська віза для працевлаштування - це не бізнес віза в США, якщо вам потрібна професійна допомога в оформленні робочої візи в США, наше візове агентство готове її надати повною мірою та на всіх етапах: від консультації з приводу працевлаштування до проходження співбесіди в посольстві США.

Перші кроки завжди будуть за працедавцем, котрий повинен подати петицію на ім'я працівника, надати дані про умови роботи і трудовий договір. Петиція буде розглянута і Служба винесе ухвалу.

Далі - потрібно заповнити і зареєструвати анкету, зібрати документи, записатись на інтерв'ю та підготуватись до запитань інтерв'юера. Крім того, під час співбесіди усі заявники зобов'язані здати біометричні дані - відбитки пальців.

Усі ці процеси послідують після отримання схвалення по заявці працедавця в США. Але не варто думати, що схвалена петиція це те ж саме, що готова американська робоча віза. Відмова може бути з різних причин і тоді доведеться проходити усі етапи з початку.

Щоб цього не сталося, довіртеся нашим досвідченим візовим менеджерам. Ми знаємо, як відбувається уся процедура оформлення і отримання робочої візи в США 2019, і розуміємо усі тонкощі її оформлення. Хочете працювати в Америці легально? Ми з радістю допоможемо це влаштувати - дзвоніть прямо зараз і ми дамо відповіді на всі ваші запитання!


Для того, щоб отримати робочу візу в США, необхідно всього 6 документів:

Закордонний паспорт

Копія сторінок громадянського паспорта

2 фотографії
3,5 х 4,5см (80% обличчя на білому фоні)

Документи про наявність рухомого та нерухомого майна (бажано)

Довідка з місця роботи на фірмовому бланку підприємства із зазначенням заробітної плати за останні півроку

Довідка з банку про наявність та рух грошових коштів за останні півроку

5 простих кроків для отримання візи для роботи в США

Зателефонуйте або напишіть нам та отримаєте безкоштовну консультацію фахівця по США

Надайте комплект необхідних документів на робочу візу в США 2019

Сплатіть аванс для початку роботи з оформлення американської робочої візи

Отримайте повний пакет документів та оплатіть залишок

Подайте готові документи до посольства США та отримаєте бажану робочу візу в Америку!

100% гарантія якості

Заповніть анкету на робочу візу США онлайн

ОСОБИСТА ІНФОРМАЦІЯ

1. Прізвище та ім'я (як в закордонному паспорті)
2. Міняли Ви прізвище? Вкажіть всі інші прізвища, які у Вас були (в т.ч. дівоче)
3. Дата народження
4. Місце народження (місто, країна)
5. Сімейний стан
6. Номер, серія українського паспорта
7. Ідентифікаційний номер
8. Адреса реєстрації (прописки), включаючи поштовий індекс
9. Фактична адреса проживання, включаючи поштовий індекс
10. Контактні телефони:
домашний:
рабочий:
мобільний:
11. E-mail
12. Номер, серія закордонного паспорта, місто видачі
13. Ваш/і закордонний/і паспорт/и був коли-небудь загублений/і або вкрадений/і?
ТакНі
Якщо так, вкажіть його/їх дані (номер, серію, період дії)

ПАСПОРТНІ ДАНІ

14. Серія та номер закордонного паспорта
Місто видачі
Дата видачі
Дата закінчення терміну дії

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПОЇЗДКУ В США

15. Мета візиту в США
ТуризмБізнес поїздка/конференціяВ гості до друзів/родичівЛікуванняТранзитНавчанняРоботаВозз'єднання сім'їПосадка на судно
16. Дані про приймаючу сторону (якщо є):
Назва:
Прізвище Ім'я представника:
Адреса в США:
Номер телефону:
Адреса електронної пошти:
17. Можлива дата візиту в США
18. Як довго Ви плануєте пробути в США (кількість днів)?
19. Адреса перебування в США
20. Місця (міста, місцевості), які Ви плануєте відвідати в США
21. Хто оплачує поїздку в США?
СамостійноІнша людина (вкажіть ПІБ, адреса, телефон, електронна адреса, ким Вам доводиться)Інша компанія або організація (вкажіть її назву, адресу, телефон, електронну пошту і яке відношення до Вас вона має)

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ОСІБ, ЯКІ БУДУТЬ СУПРОВОДЖУВАТИ ВАС У ПОЇЗДКИ В США

22. Хтось їде з Вами?
ТакНі
Якщо так, вкажіть ПІБ супроводжуючої особи
23. Ким вони Вам доводяться?

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПОПЕРЕДНІ ВІЗИ ТА ПОЇЗДКИ У США

24. Чи були Ви раніше в США?
ТакНі
Якщо так, вкажіть дату останнього в'їзду, кількість днів перебування
25. Є чи були у Вас права на водіння авто в США?
26. Чи отримували Ви візу в США?
ТакНі
Якщо так, вкажіть дату видачі візи та номер візи
27. Зараз Ви запитуєте такий же тип візи, який був у Вас раніше?
28. Звертаєтеся за візою в тій же країні?
29. Здавали Ви в Візовому відділі при оформленні попередньої візи відбитки 10 пальців?
ТакНі
Якщо так, вкажіть, будь ласка, дату
30. Ваша американська віза була коли-небудь загублена або викрадена?
31. Вам коли-небудь було відмовлено в отриманні візи в США, було Ваша заява на отримання візи відхилено візовим офіцером в консульстві США?

РОДИНА

32. Прізвище та ім'я Вашого батька
33. Дата його народження (обов'язково)
34. Ваш батько знаходиться в США?
35. Прізвище та ім'я Вашої матері
36. Дата її народження (обов'язково)
37. Ваша мати знаходиться в США?
38. Чи є у Вас найближчі родичі в США, не включаючи батьків?
39. Чи є у Вас інші родичі в США?
40. Прізвище та ім'я Вашої дружини/чоловіка
41. Дата його/її народження
42. Національність
43. Місце народження
44. Адреса проживання
45. Місто, країна проживання

ІНФОРМАЦІЯ ПРО РІД ВАШОЇ ДІЯЛЬНОСТІ НА ДАНИЙ ЧАС

46. Чи працюєте Ви в даний момент?
ТакНі
Якщо ні, уточніть
47. Повна офіційна назва (для студентів та школярів - назва навчального закладу)
48. Сфера діяльності компанії
49. Юридична адреса, включаючи індекс, номер телефону
50. Займана посада
51. Розмір місячної заробітної плати (якщо Ви працюєте)
52. Коротко опишіть Ваші посадові обов'язки

Інформація про попередні місця роботи, навчання
(стосується аплікантів-чоловіків у віці від 16 років)

53. Інформація про попереднє місце роботи (ТІЛЬКИ ЗА ОСТАННІ 5 РОКІВ):
(адреса, контактний телефон, посаду, прізвище та ім'я Вашого начальника, період роботи (дата, місяць, рік))
Коротко опишіть Ваші посадові обов'язки
54. Вкажіть навчальні заклади, які Ви коли-небудь відвідували/закінчували (назва, адреса, курс, період навчання)
Додаткова інформація
55. Вкажіть країни, які Ви відвідали за останні п'ять років
56. Вкажіть всі професійні, громадські, благодійні організації, в яких Ви перебуваєте, робите внески, а також з якими співпрацюєте
57. Чи є у Вас Social Security Number?
59. Чи перебували Ви на військову службу? (Якщо так, вкажіть країну, рід військ, ранг/звання, військову спеціальність, точні дати проходження служби)
60. Чи були Ви коли-небудь заарештовані або засуджені за злочини?

Ваше фото

Кольорова фотографія формату 5*5 (зроблена не раніше ніж за 6 місяців до подачі заяви). Фотографія повинна бути без обрамлень, кутів і овалів. Фон повинен бути білий або ж світлий. Положення голови - в центрі кадру. Кожен, хто подає документи на візу, в тому числі і діти, вписані в паспорт батьків, повинні мати електронне фото.
Дайте відповідь на невеликий перелік питань і дізнайтеся які ваші шанси на отримання візи
1. Яка основна мета вашої поїздки?
2. Чи є у вас запрошення або гарантії?
3. Вкажіть ваш вік?
4. Чи є у вас візи інших країн?
5. Ви збираєтеся їхати самостійно або з компанією?
6. Ви працюєте? Чи є можливість отримати виписку про доходи?
7. Чи є можливість надати довідку з банку про доходи?
8. Чи є у вас інші гарантії?
9. Чи володієте ви іноземними мовами?

Потрібна консультація?
Напишіть своє запитання візовому фахівцю по США

Консультант

Наш головний офіс знаходиться в Києві.
Надаємо візові та імміграційні послуги громадянам усіх країн.

АДРЕСА

02660, м. Київ, вул. Попудренка, буд. 52, оф. 517 (М. Чернігівська)

ГРАФІК РОБОТИ

ПН-ПТ: з 10:00 до 19:00
СБ: з 10:00 до 15:00
НД: вихідний

Залишилися питання?
​Напишіть свій контактний номер в міжнародному форматі, вкажіть тип зв’язку і ми ​зателефонуємо вам найближчим часом!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Робоча віза в США
Author Rating
51star1star1star1star1star