Віза нареченої в США. Віза нареченого в США

Віза нареченої в США та аналогічний тип для наречених є єдино можливим дозвільним документом, який дозволяє власникові офіційно вступити в шлюб з громадянином або особою, що проживає в Америці або має статус ПМП. Це – неімміграційний тип візи в США, однак, по закінченні певного часу аплікант може претендувати на отримання статусу легального мігранта.

Віза в США для вступу в шлюб – це, в стандартному варіанті, тип американської візи К1. Якщо, разом із заявником на територію Америки слідує неповнолітня дитина, для неї оформляється окремий дозвільний документ типу К2. Оформлення відбувається виключно на основі запрошення від сторони-приймальника і підтвердження з останньої близьких відносин.

Імміграційно-візовий центр «Віза-Світ» оформлює візи в США нареченої по запрошенню в Україні як для українців, так і для громадян інших держав, які перебувають у статусі ВНП або ПМП України. Вивірений і ефективний алгоритм роботи, демократична цінова політика, відсутність черговості й компетентні менеджери, які понад п'ятнадцять років працюють з міграційним сервісом, - послуги візового центру «Віза-Світ» дозволять вам отримати візу для шлюбу в США в Україні гарантовано!


Оформлення візи для нареченої в США 2019

Стартовий пакет
Термін перебування/дії: 10 років. Особиста подача.
50$
Термін оформлення: 5 днів

Експертна консультація візових фахівців

Заповнення анкети онлайн

Запис на подачу документів онлайн

Повний пакет
Термін перебування / дії: 10 років. Особиста подача.
90$
Термін оформлення: 5 днів

Експертна консультація візових фахівців, оцінка шансів отримання візи

Рекомендації щодо якісної підготовки документів, заповнення та роздрукування анкети

Запис на подачу документів онлайн

Інструктаж по проходженню співбесіди та формування повного пакету документів

Складання плану поїздки, підбір підстав і супутніх документів: бронювання або викуп авіаквитків, круїзів, готелів, а також ваучерів на участь в конференціях, виставках, семінарах, тп.

Супровід (за потребою) при подачі документів. Перевірка готовності візи, отримання і доставка паспорта адресату

Послуга з оплати консульського збору в банку


Важливо! Додатково оплачуються:

160$ (консульський збір).

Особливості отримання візи США для шлюбу: актуальні вимоги американського консульства

Перша і найістотніша відмінність від інших типів американських віз – це клопотання від громадянина цієї країни. Документ (петиція) оформляється згідно з формою I-129F і подається виключно в територіальних межах Штатів особисто (довірена особа в процесі участі приймати не може). Вартість даного документа – 535 доларів. Це – своєрідна анкета з вичерпними даними про сторону, що запрошує, і про ту, яка прибуває. В обов'язковому порядку вказуються неповнолітні діти, якщо вони слідують разом з прохачем весільної візи в Штати. Після того, як документ затверджено, він направляється до Національного ВЦ, після чого – за місцем оформлення прохання. Термін дії петиції становить чотири місяці.

Далі – очна співбесіда з представником посольства, яке видає візи для весілля в США 2019. Підготовка до цього етапу не менш педантична – фахівець може ставити компрометуючі питання, поцікавитися доказами близьких відносин зі стороною, яка приймає, а також ретельно перевірить всі документи, включаючи довідку про проходження медичного огляду. Інформаційний пакет, наданий американським посольством, включатиме вичерпну інформацію про необхідні документи для візи нареченої в Америку. Їх, а також анкетні формуляри, необхідно надати для розгляду при співбесіді. Діти, що слідують з аплікантом, і не досягли 14-річного віку, в інтерв'юванні не беруть участь.

Важливо! Термін дії візи в Сполучені Штати Америки для весілля (тип К1) становить три місяці. Якщо у зв'язку з певними непередбаченими обставинами укладення шлюбу не сталося, заявник зобов'язаний покинути територію Америки. Якщо шлюб укладено, нерезидент має право подаватися на шлюбну візу США (візу дружини/чоловіка), після чого претендувати на легальну імміграцію в США в разі, якщо правдивість союзу не викликатиме сумнівів у перевіряльних служб.

 

Вартість візи в США по шлюбу: ціна послуг оформлення документа для нареченого/нареченої у візовому центрі «Віза-Світ»

  • «Стартовий» пакет. При покупці даного пакету клієнт може скористатися консультацією досвідченого фахівця з віз в США, а також отримати практичну допомогу при заповненні всіх анкетних формулярів. Вартість: для громадян України 50 доларів, для громадян інших держав – 90 доларів.
  • «Повний» пакет. При придбанні цього пакету клієнт отримує експертну консультативну допомогу, фахівці здійснюють запис на подачу документів (дата і час – зручні для апліканта), складають план поїздки й підбирають аргументацію для неї, надають допомогу в підготовці документів, оплачують консульський збір тощо. Вартість за стандартний пакет: 90 доларів (для громадян України); 150 доларів (для громадян інших країн).

Ціна візи для шлюбу в США для клієнтів імміграційно-візового агентства «Віза-світ» не змінюється в односторонньому порядку. Період, необхідний для того, щоб оформити візу нареченої в Америку або візу нареченого в Америку, становить п'ять днів. Термін дії готового документа – три місяці, особиста подача заяви та документів в американське посольство.

Звертаємо вашу увагу: щоб отримати візу нареченої до США для вступу в законний шлюб, заявник додатково оплачує консульський збір, який становить 265 доларів. Повна вартість оплачується в банківських установах до моменту подачі документів і проходження співбесіди. У розрахунок береться актуальний курс НБУ (платіж здійснюється в гривневому еквіваленті).

 

Щоб оформити шлюбну візу в США з подальшим вступом у шлюб, необхідно надати в американське посольство документаційний пакет, який включає:

  • Закордонний паспорт, термін його дії повинен мінімум на шість місяців перевищувати дату закінчення дії візи нареченої у США;
  • Заповнені анкетні формуляри – дві штуки, згідно з формою DS-156, а також одна за формою DS-230;
  • Довідка про відсутність судимості;
  • Фотографії – кольорові, встановленого регламентом посольства США зразка;
  • Оригінал і ксерокопії національного паспорта;
  • Виписка з балансового рахунку банківської картки (дебет або кредит), довідка з офіційного місця роботи про нарахування заробітної плати (за наявності);
  • Квитанція про оплату консульського збору;
  • Свідоцтво про народження апліканта і неповнолітніх дітей, які з ним слідують;
  • При наявності – свідоцтво про розірвання попереднього шлюбу;
  • Довідка про пройдений медичний огляд та відсутність інфекційних захворювань;
  • Підтвердження близьких відносин зі стороною-приймальником: спільні фотографії, листування тощо.

Сторона, яка приймає, в особі нареченого/нареченої також надає перелік документів для візи США з метою вступу в шлюб. Це: факти, що підтверджують початок підготовки до одруження, документ про громадянський стан, національний паспорт, підтвердження фінансової спроможності та форми згоди на матеріальну підтримку майбутнього чоловіка (дружини).

Ймовірність відмови при самостійному оформленні візи до США для українців і громадян інших держав досить велика – найменша неточність поданої інформації призведе до негативної відповіді офіцерів. У імміграційно-візовому агентстві «Visa-Svit» компетентні й досвідчені експерти оформляють документи як для аплікантів, які звертаються вперше, так і візи в США після відмови – у разі, якщо попередня допомога або самостійна спроба були неуспішними.

Важливо: під час проходження співбесіди для отримання візи США в Києві слід надати оригінали документів, які після інтерв'ювання (крім медичного поліса) повертаються власнику. Обов'язковим є переклад усіх документів на англійську мову, а також подальше нотаріальне засвідчення коректності транслітерації.

Щоб отримати візу нареченої в Штати для вступу в шлюб з громадянином Америки, звертайтеся до профільних та досвідчених експертів ВЦ «Віза-Світ» прямо зараз! Компетентна допомога, професійна підготовка до співбесіди, перевірка та коригування документаційного пакета на американську візу нареченої, а також десятки інших супутних послуг вже готові надати вам фахівці та міграційні юристи по роботі з консульством США!

 

4 привілеїв клієнтів візового центру «Віза-Світ», які бажають оформити сімейну візу США

  1. Частковий або повний супровід. Ви можете вибрати той сервісний пакет, який відповідає поставленим завданням.
  2. Доступні ціни. Вартість послуг по візі в США 2019 співмірна якості й обсягу отримуваного вами сервісу.
  3. Компетентна допомога. Всі співробітники – це кваліфіковані менеджери та юристи, обізнані в законодавчих особливостях Сполучених Штатів Америки.
  4. Точне дотримання термінів. Ризики форс-мажорних ситуацій зведені до мінімуму ще на етапі консультації по візі в США в Україні для сумісного проживання з родиною.

Щоб отримати сімейну візу в США в Україні, заповніть заявку на сайті або зв'яжіться з консультантом у віртуальній формі! Відповідаємо на всі питання розгорнуто та зрозуміло, працюємо злагоджено, гарантуємо дотримання термінів, статичність ціни та якісний супровід по всьому процесу отримання сімейної візи в Америку для українців 2019!

 


Для того, щоб отримати візу нареченої в США Вам необхідно всього 6 документів:

Закордонний паспорт

Копія сторінок громадянського паспорта

2 фотографії
3,5 х 4,5см (80% обличчя на білому фоні)

Документи про наявність рухомого та нерухомого майна (бажано)

Довідка з місця роботи на фірмовому бланку підприємства із зазначенням заробітної плати за останні півроку

Довідка з банку про наявність та рух грошових коштів за останні півроку

5 простих кроків для отримання візи нареченої в США 2019

Зателефонуйте або напишіть нам та отримаєте безкоштовну консультацію

Надайте комплект необхідних документів для весільної візи до Америки

Сплатіть аванс для початку роботи з оформлення візи на весілля в США

Отримайте повний пакет документів на візу нареченої до США та оплатіть залишок

Подайте готові документи до консульства США та отримаєте візу нареченої до Штатів!

100% гарантія якості

Заповніть анкету на візу нареченої онлайн

ОСОБИСТА ІНФОРМАЦІЯ

1. Прізвище та ім'я (як в закордонному паспорті)
2. Міняли Ви прізвище? Вкажіть всі інші прізвища, які у Вас були (в т.ч. дівоче)
3. Дата народження
4. Місце народження (місто, країна)
5. Сімейний стан
6. Номер, серія українського паспорта
7. Ідентифікаційний номер
8. Адреса реєстрації (прописки), включаючи поштовий індекс
9. Фактична адреса проживання, включаючи поштовий індекс
10. Контактні телефони:
домашний:
рабочий:
мобільний:
11. E-mail
12. Номер, серія закордонного паспорта, місто видачі
13. Ваш/і закордонний/і паспорт/и був коли-небудь загублений/і або вкрадений/і?
ТакНі
Якщо так, вкажіть його/їх дані (номер, серію, період дії)

ПАСПОРТНІ ДАНІ

14. Серія та номер закордонного паспорта
Місто видачі
Дата видачі
Дата закінчення терміну дії

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПОЇЗДКУ В США

15. Мета візиту в США
ТуризмБізнес поїздка/конференціяВ гості до друзів/родичівЛікуванняТранзитНавчанняРоботаВозз'єднання сім'їПосадка на судно
16. Дані про приймаючу сторону (якщо є):
Назва:
Прізвище Ім'я представника:
Адреса в США:
Номер телефону:
Адреса електронної пошти:
17. Можлива дата візиту в США
18. Як довго Ви плануєте пробути в США (кількість днів)?
19. Адреса перебування в США
20. Місця (міста, місцевості), які Ви плануєте відвідати в США
21. Хто оплачує поїздку в США?
СамостійноІнша людина (вкажіть ПІБ, адреса, телефон, електронна адреса, ким Вам доводиться)Інша компанія або організація (вкажіть її назву, адресу, телефон, електронну пошту і яке відношення до Вас вона має)

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ОСІБ, ЯКІ БУДУТЬ СУПРОВОДЖУВАТИ ВАС У ПОЇЗДКИ В США

22. Хтось їде з Вами?
ТакНі
Якщо так, вкажіть ПІБ супроводжуючої особи
23. Ким вони Вам доводяться?

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПОПЕРЕДНІ ВІЗИ ТА ПОЇЗДКИ У США

24. Чи були Ви раніше в США?
ТакНі
Якщо так, вкажіть дату останнього в'їзду, кількість днів перебування
25. Є чи були у Вас права на водіння авто в США?
26. Чи отримували Ви візу в США?
ТакНі
Якщо так, вкажіть дату видачі візи та номер візи
27. Зараз Ви запитуєте такий же тип візи, який був у Вас раніше?
28. Звертаєтеся за візою в тій же країні?
29. Здавали Ви в Візовому відділі при оформленні попередньої візи відбитки 10 пальців?
ТакНі
Якщо так, вкажіть, будь ласка, дату
30. Ваша американська віза була коли-небудь загублена або викрадена?
31. Вам коли-небудь було відмовлено в отриманні візи в США, було Ваша заява на отримання візи відхилено візовим офіцером в консульстві США?

РОДИНА

32. Прізвище та ім'я Вашого батька
33. Дата його народження (обов'язково)
34. Ваш батько знаходиться в США?
35. Прізвище та ім'я Вашої матері
36. Дата її народження (обов'язково)
37. Ваша мати знаходиться в США?
38. Чи є у Вас найближчі родичі в США, не включаючи батьків?
39. Чи є у Вас інші родичі в США?
40. Прізвище та ім'я Вашої дружини/чоловіка
41. Дата його/її народження
42. Національність
43. Місце народження
44. Адреса проживання
45. Місто, країна проживання

ІНФОРМАЦІЯ ПРО РІД ВАШОЇ ДІЯЛЬНОСТІ НА ДАНИЙ ЧАС

46. Чи працюєте Ви в даний момент?
ТакНі
Якщо ні, уточніть
47. Повна офіційна назва (для студентів та школярів - назва навчального закладу)
48. Сфера діяльності компанії
49. Юридична адреса, включаючи індекс, номер телефону
50. Займана посада
51. Розмір місячної заробітної плати (якщо Ви працюєте)
52. Коротко опишіть Ваші посадові обов'язки

Інформація про попередні місця роботи, навчання
(стосується аплікантів-чоловіків у віці від 16 років)

53. Інформація про попереднє місце роботи (ТІЛЬКИ ЗА ОСТАННІ 5 РОКІВ):
(адреса, контактний телефон, посаду, прізвище та ім'я Вашого начальника, період роботи (дата, місяць, рік))
Коротко опишіть Ваші посадові обов'язки
54. Вкажіть навчальні заклади, які Ви коли-небудь відвідували/закінчували (назва, адреса, курс, період навчання)
Додаткова інформація
55. Вкажіть країни, які Ви відвідали за останні п'ять років
56. Вкажіть всі професійні, громадські, благодійні організації, в яких Ви перебуваєте, робите внески, а також з якими співпрацюєте
57. Чи є у Вас Social Security Number?
59. Чи перебували Ви на військову службу? (Якщо так, вкажіть країну, рід військ, ранг/звання, військову спеціальність, точні дати проходження служби)
60. Чи були Ви коли-небудь заарештовані або засуджені за злочини?

Ваше фото

Кольорова фотографія формату 5*5 (зроблена не раніше ніж за 6 місяців до подачі заяви). Фотографія повинна бути без обрамлень, кутів і овалів. Фон повинен бути білий або ж світлий. Положення голови - в центрі кадру. Кожен, хто подає документи на візу, в тому числі і діти, вписані в паспорт батьків, повинні мати електронне фото.
Дайте відповідь на невеликий перелік питань і дізнайтеся які ваші шанси на отримання візи
1. Яка основна мета вашої поїздки?
2. Чи є у вас запрошення або гарантії?
3. Вкажіть ваш вік?
4. Чи є у вас візи інших країн?
5. Ви збираєтеся їхати самостійно або з компанією?
6. Ви працюєте? Чи є можливість отримати виписку про доходи?
7. Чи є можливість надати довідку з банку про доходи?
8. Чи є у вас інші гарантії?
9. Чи володієте ви іноземними мовами?

Потрібна консультація?
Напишіть своє питання візовому фахівцю по Америці

Консультант

Наш головний офіс знаходиться в Києві.
Надаємо візові та імміграційні послуги громадянам усіх країн колишнього СНД.

АДРЕСА

02660, м. Київ, вул. Попудренка, буд. 52, оф. 517 (М. Чернігівська)

ГРАФІК РОБОТИ

ПН-ПТ: з 10:00 до 19:00
СБ: з 10:00 до 15:00
НД: вихідний

Залишилися питання?
​Напишіть свій номер в міжнародному форматі, вкажіть тип зв’язку і ми ​зателефонуємо вам найближчим часом!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Віза нареченої в США
Author Rating
51star1star1star1star1star