Гостьова віза в США для українців 2019

У вас є родичі або друзі в Штатах і Ви хочете їх відвідати? Для таких випадків видається гостьова віза в США. Цей документ надає право в'їзду до країни і перебувань на її території впродовж тривалого терміну - максимально дозволяється 180 днів, але по кожному окремому випадку призначається індивідуальний термін перебування.


Оформлення гостьової візи в США 2019

Стартовий пакет
Термін перебування/дії: 10 років. Особиста подача.
50$
Термін оформлення: 5 днів

Експертна консультація візових фахівців

Заповнення анкети онлайн

Запис на подачу документів онлайн

Повний пакет
Термін перебування / дії: 10 років. Особиста подача.
90$
Термін оформлення: 5 днів

Експертна консультація візових фахівців, оцінка шансів отримання візи

Рекомендації щодо якісної підготовки документів, заповнення та роздрукування анкети

Запис на подачу документів онлайн

Інструктаж по проходженню співбесіди та формування повного пакету документів

Складання плану поїздки, підбір підстав і супутніх документів: бронювання або викуп авіаквитків, круїзів, готелів, а також ваучерів на участь в конференціях, виставках, семінарах, тп.

Супровід (за потребою) при подачі документів. Перевірка готовності візи, отримання і доставка паспорта адресату

Послуга з оплати консульського збору в банку


Важливо! Додатково оплачуються:

160$ (консульський збір).

Кому видається гостьова віза в Америку

Оформлення гостьової візи в США для українців 2019 відбувається на підставі наявності родинних або дружніх зв'язків в Америці. Для цього треба довести, що Ви їдете до певної особи у гості - це не обов'язково мають бути родичі, досить друзів або приятелів, готових вас прийняти у себе удома. Гостьова віза в США - це можливість відвідати країну і близьких людей, але вона не надає права на імміграцію.

По суті, американська гостьова віза надає усі ті ж права і можливості, що і туристична віза в США. Крім того, цих два типи віз об'єднуються в один - B1/B2. Єдина відмінність - основний документ. У випадку з гостьовим документом, їм виступає запрошення від американської сторони.

Особливості і труднощі оформлення гостьової візи в США 2019

Законодавство США зобов'язує перевіряючих офіцерів в посольстві розглядати усіх кандидатів, в першу чергу, як потенційних нелегалів і іммігрантів. Їх мета - виявити наміри перебратися в країну, використовуючи дружній візит тільки як привід для в'їзду.

До цього особливо схиляє наявність особистих зв'язків в країні, адже людина зможе за допомогою родичів і друзів легко адаптуватися в США і закріпитися там. Згідно з офіційною статистикою, більшість відмов доводяться якраз на тих, хто оформляє гостьову візу в США.

Запрошення - ця основа для відкриття гостьової візи в Америку, але його наявність зовсім не означає, що вам не зможуть відмовити. Візовий офіцер оцінюватиме усі чинники відразу: набір наявних документів, ваша поведінка на інтерв'ю, мета поїздки, минулі візити (якщо вони були) і так далі.

Тонкощі оформлення запрошення в США

Не обов'язково запрошувати вас повинен тільки повноправний громадянин Америки. Гостьова американська віза також видається на підставі запрошення від:

  • громадянина США;
  • людини, що мешкає в країні і Green Card, що має;
  • людини з правом тривалого перебування (студентська або робоча, будь-які інші візи такого типу).

Основна умова отримання гостьової візи в США: особа, яка надає для українців запрошення в США, не повинне мати проблем із законом, а її перебування в Штатах має бути повністю легальним. Правильне гостьове запрошення в США повинне містити:

  • мета в'їзду;
  • період поїздки: точні дати в'їзду і виїзду;
  • інформація про приймаючу сторону
  • адреса проживання гостя;
  • підтвердження приймаючої сторони і грошові гарантії.

Термін дії гостьової візи - до 10 років. Одного разу оформивши гостьову американську візу, Ви зможете періодично відвідувати Сполучені Штати впродовж вказаного часу, але не матимете права залишатися там надовго, при цьому кількість в'їздів ніяк не обмежується.

Які документи потрібні для отримання гостьової візи в Америку 2019

Пакет документів для отримання гостьової американської візи базується на запрошенні від особи, що мешкає, в США. Без нього, гостьову візу в Америку отримати ніяк не вийде, тому завчасно потурбуйтеся про те, щоб вам його вислали заздалегідь і в правильній формі.

Інші документи, необхідні на гостьову візу в США :

  • паспорт громадянина України;
  • закордонний паспорт з коректним терміном дії;
  • запрошення від американської сторони і копія паспорта запрошуючої людини;
  • анкета і підтвердження її своєчасної реєстрації на порталі посольства;
  • штрих-код, що підтверджує своєчасну реєстрацію для проходження інтерв'ю;
  • квитанція;
  • дані про майно в Україні - будинок або квартира, автомобіль, земельна ділянка;
  • інформація про ваш банківський рахунок;
  • довідка з місця роботи;
  • особиста інформація
  • про дітей, сімейний стан, інше.

Окрім цього пакету, важливим етапом буде співбесіда в консульстві США. Вам належить особисто явитися у вибраний день в консульство, де у вас візьмуть відбитки пальців, а після цього - запросять безпосередньо на співбесіду. Візовий офіцер може перевірити надану вами інформацію: дані, вказані в анкеті і запрошення. Не упевнені, розмиті або двозначні відповіді можуть викликати недовіру, а недовіру - причина для відмови.

Ваше завдання показати офіцерові, що ви не маєте наміру нелегально залишатися в Америці, після закінчення дозволеного терміну перебування, і їдете туди виключно згідно заявленої в анкеті мети.

Потрібна гостьова віза в США, але Ви сумніваєтеся у своїх силах або не знаєте, як правильно відповідати на питання інтерв'ю? Ми - візове агентство "VISA-SVIT" з радістю надамо свої послуги і допоможемо розібратися в усіх складнощах і нюансах.

Скільки коштує гостьова віза в США

Ціна консульського збору складає 160$: сюди входить також вартість доставки ваших документів за допомогою компанії TMM Express за вказаною в анкеті адресою. Враховуйте цей факт, якщо потрібна доставка на іншу адресу, його треба вказувати заздалегідь, щоб готові документи потрапили саме до вас в руки.

Вартість послуг нашого агентства : 90$. Ми (як і будь-яка інша компанія) не можемо гарантувати 100% позитивного результату про те, що Ви отримаєте візу, але стверджуємо, що без нашої професійної підтримки ваші шанси будуть набагато нижчі. Ми, імміграційно-візове агентство "VISA-SVIT", з багаторічним досвідом роботи (більше 15 років), проінструктуємо вас, як правильно пройти співбесіду, які саме документи треба зібрати і надати, і як отримати гостьову візу в США 2019 з мінімальними шансами відмови. Надаємо повний супровід аж до отримання візи.

Як отримати гостьову візу в США в Україні

Багато кандидатів "провалюють" процес ще на етапі заповнення анкети. Вас чекає безліч питань, відповідати на які необхідно тільки англійською мовою. Щонайменша помилка приведе до відхилення заяви.

Ви, звичайно, можете самостійно пройти усі етапи оформлення, але пам'ятаєте, що щонайменша помилка стане приводом для відмови. Особливо це важливо, коли мета поїздки - знаменна подія: весілля, ювілей, народження дитини, будь-яка інша сімейна урочистість.

З нами ви гарантовано розумітимете, що:

  • ваша заявка оформлена правильно;
  • у вас коректне запрошення;
  • зібрані усі необхідні документи;
  • Ви розумієте, як поводитися на співбесіді і як відповідати на питання інтерв'юера;
  • у вас є усі шанси на отримання гостьової візи в США по-максимуму!

Наші візові менеджери швидко оцінять вашу ситуацію і, грунтуючись на багаторічному досвіді роботи, підкажуть, який саме тип американської візи краще оформити саме у вашому випадку і з чого треба почати. Ми допомагаємо нашим клієнтам на усіх етапах: спільно заповнюємо анкету, допомагаємо зібрати потрібні документи, проводимо запис на співбесіду і готуємо до питань перевіряючого офіцера. З нами Ви дізнаєтеся, як отримати гостьову візу в США без проблем і затримок!


Для того, щоб отримати гостьову візу в США Вам необхідно всього 6 документів:

Закордонний паспорт

Копія сторінок громадянського паспорта

2 фотографії
3,5 х 4,5см (80% обличчя на білому фоні)

Документи про наявність рухомого та нерухомого майна (бажано)

Довідка з місця роботи на фірмовому бланку підприємства із зазначенням заробітної плати за останні півроку

Довідка з банку про наявність та рух грошових коштів за останні півроку

5 простих кроків для отримання гостьової візи в США 2019

Зателефонуйте або напишіть нам та отримаєте безкоштовну консультацію

Надайте комплект необхідних документів

Сплатіть аванс для початку роботи з оформлення візи

Отримайте повний пакет документів та оплатіть залишок

Подайте готові документи до Візового центру та отримаєте бажану візу!

100% гарантія якості

Заповніть анкету онлайн

ОСОБИСТА ІНФОРМАЦІЯ

1. Прізвище та ім'я (як в закордонному паспорті)
2. Міняли Ви прізвище? Вкажіть всі інші прізвища, які у Вас були (в т.ч. дівоче)
3. Дата народження
4. Місце народження (місто, країна)
5. Сімейний стан
6. Номер, серія українського паспорта
7. Ідентифікаційний номер
8. Адреса реєстрації (прописки), включаючи поштовий індекс
9. Фактична адреса проживання, включаючи поштовий індекс
10. Контактні телефони:
домашний:
рабочий:
мобільний:
11. E-mail
12. Номер, серія закордонного паспорта, місто видачі
13. Ваш/і закордонний/і паспорт/и був коли-небудь загублений/і або вкрадений/і?
ТакНі
Якщо так, вкажіть його/їх дані (номер, серію, період дії)

ПАСПОРТНІ ДАНІ

14. Серія та номер закордонного паспорта
Місто видачі
Дата видачі
Дата закінчення терміну дії

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПОЇЗДКУ В США

15. Мета візиту в США
ТуризмБізнес поїздка/конференціяВ гості до друзів/родичівЛікуванняТранзитНавчанняРоботаВозз'єднання сім'їПосадка на судно
16. Дані про приймаючу сторону (якщо є):
Назва:
Прізвище Ім'я представника:
Адреса в США:
Номер телефону:
Адреса електронної пошти:
17. Можлива дата візиту в США
18. Як довго Ви плануєте пробути в США (кількість днів)?
19. Адреса перебування в США
20. Місця (міста, місцевості), які Ви плануєте відвідати в США
21. Хто оплачує поїздку в США?
СамостійноІнша людина (вкажіть ПІБ, адреса, телефон, електронна адреса, ким Вам доводиться)Інша компанія або організація (вкажіть її назву, адресу, телефон, електронну пошту і яке відношення до Вас вона має)

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ОСІБ, ЯКІ БУДУТЬ СУПРОВОДЖУВАТИ ВАС У ПОЇЗДКИ В США

22. Хтось їде з Вами?
ТакНі
Якщо так, вкажіть ПІБ супроводжуючої особи
23. Ким вони Вам доводяться?

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПОПЕРЕДНІ ВІЗИ ТА ПОЇЗДКИ У США

24. Чи були Ви раніше в США?
ТакНі
Якщо так, вкажіть дату останнього в'їзду, кількість днів перебування
25. Є чи були у Вас права на водіння авто в США?
26. Чи отримували Ви візу в США?
ТакНі
Якщо так, вкажіть дату видачі візи та номер візи
27. Зараз Ви запитуєте такий же тип візи, який був у Вас раніше?
28. Звертаєтеся за візою в тій же країні?
29. Здавали Ви в Візовому відділі при оформленні попередньої візи відбитки 10 пальців?
ТакНі
Якщо так, вкажіть, будь ласка, дату
30. Ваша американська віза була коли-небудь загублена або викрадена?
31. Вам коли-небудь було відмовлено в отриманні візи в США, було Ваша заява на отримання візи відхилено візовим офіцером в консульстві США?

РОДИНА

32. Прізвище та ім'я Вашого батька
33. Дата його народження (обов'язково)
34. Ваш батько знаходиться в США?
35. Прізвище та ім'я Вашої матері
36. Дата її народження (обов'язково)
37. Ваша мати знаходиться в США?
38. Чи є у Вас найближчі родичі в США, не включаючи батьків?
39. Чи є у Вас інші родичі в США?
40. Прізвище та ім'я Вашої дружини/чоловіка
41. Дата його/її народження
42. Національність
43. Місце народження
44. Адреса проживання
45. Місто, країна проживання

ІНФОРМАЦІЯ ПРО РІД ВАШОЇ ДІЯЛЬНОСТІ НА ДАНИЙ ЧАС

46. Чи працюєте Ви в даний момент?
ТакНі
Якщо ні, уточніть
47. Повна офіційна назва (для студентів та школярів - назва навчального закладу)
48. Сфера діяльності компанії
49. Юридична адреса, включаючи індекс, номер телефону
50. Займана посада
51. Розмір місячної заробітної плати (якщо Ви працюєте)
52. Коротко опишіть Ваші посадові обов'язки

Інформація про попередні місця роботи, навчання
(стосується аплікантів-чоловіків у віці від 16 років)

53. Інформація про попереднє місце роботи (ТІЛЬКИ ЗА ОСТАННІ 5 РОКІВ):
(адреса, контактний телефон, посаду, прізвище та ім'я Вашого начальника, період роботи (дата, місяць, рік))
Коротко опишіть Ваші посадові обов'язки
54. Вкажіть навчальні заклади, які Ви коли-небудь відвідували/закінчували (назва, адреса, курс, період навчання)
Додаткова інформація
55. Вкажіть країни, які Ви відвідали за останні п'ять років
56. Вкажіть всі професійні, громадські, благодійні організації, в яких Ви перебуваєте, робите внески, а також з якими співпрацюєте
57. Чи є у Вас Social Security Number?
59. Чи перебували Ви на військову службу? (Якщо так, вкажіть країну, рід військ, ранг/звання, військову спеціальність, точні дати проходження служби)
60. Чи були Ви коли-небудь заарештовані або засуджені за злочини?

Ваше фото

Кольорова фотографія формату 5*5 (зроблена не раніше ніж за 6 місяців до подачі заяви). Фотографія повинна бути без обрамлень, кутів і овалів. Фон повинен бути білий або ж світлий. Положення голови - в центрі кадру. Кожен, хто подає документи на візу, в тому числі і діти, вписані в паспорт батьків, повинні мати електронне фото.
Дайте відповідь на невеликий перелік питань і дізнайтеся які ваші шанси на отримання візи
1. Яка основна мета вашої поїздки?
2. Чи є у вас запрошення або гарантії?
3. Вкажіть ваш вік?
4. Чи є у вас візи інших країн?
5. Ви збираєтеся їхати самостійно або з компанією?
6. Ви працюєте? Чи є можливість отримати виписку про доходи?
7. Чи є можливість надати довідку з банку про доходи?
8. Чи є у вас інші гарантії?
9. Чи володієте ви іноземними мовами?

Потрібна консультація?
Напишіть своє питання імміграційному фахівцю

Консультант

Наш головний офіс знаходиться в Києві.
Надаємо візові та імміграційні послуги громадянам усіх країн колишнього СНД.

АДРЕСА

02660, м. Київ, вул. Попудренка, буд. 52, оф. 517 (М. Чернігівська)

ГРАФІК РОБОТИ

ПН-ПТ: з 10:00 до 19:00
СБ: з 10:00 до 15:00
НД: вихідний

Залишилися питання?
​Напишіть свій номер в міжнародному форматі, вкажіть тип зв’язку і ми ​зателефонуємо Вам найближчим часом!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Гостьова віза в США
Author Rating
51star1star1star1star1star