Бізнес віза в США для українців 2019

Усі, хто планує не тривалий візит в Сполучені Штати Америки з ділових питань (переговори, підписання контрактів, встановлення ділових контактів, відвідування відповідних заходів), можуть пройти оформлення бізнес візи в США (B1).


Оформлення бізнес візи в США 2019

Стартовий пакет
Термін перебування/дії: 10 років. Особиста подача.
50$
Термін оформлення: 5 днів

Експертна консультація візових фахівців

Заповнення анкети онлайн

Запис на подачу документів онлайн

Повний пакет
Термін перебування / дії: 10 років. Особиста подача.
90$
Термін оформлення: 5 днів

Експертна консультація візових фахівців, оцінка шансів отримання візи

Рекомендації щодо якісної підготовки документів, заповнення та роздрукування анкети

Запис на подачу документів онлайн

Інструктаж по проходженню співбесіди та формування повного пакету документів

Складання плану поїздки, підбір підстав і супутніх документів: бронювання або викуп авіаквитків, круїзів, готелів, а також ваучерів на участь в конференціях, виставках, семінарах, тп.

Супровід (за потребою) при подачі документів. Перевірка готовності візи, отримання і доставка паспорта адресату

Послуга з оплати консульського збору в банку


Важливо! Додатково оплачуються:

160$ (консульський збір).

Кому видається бізнес віза в США

Оформляється така категорія візи тим, хто має, або бажає мати, будь-які ділові контакти в Америці, а саме:

  • Для відвідування країни у зв'язку з майновими питаннями.
  • Для участі в переговорах і вирішення ділових питань з партнерами по бізнесу.
  • Учасникам конференцій, семінарів, інших ділових або професійних заходів.
  • Для ознайомлювальних поїздок, вивчення технологій партнерських компаній.
  • У тому числі, для особистих помічників, секретарів, обслуговуючого домашнього персоналу і членів екіпажа.

Особливості отримання бізнес візи в США 2019

Для українців, як і для жителів більшості інших країн, бізнес віза в США видається на тривалий час. Термін дії документу - 3 роки, і призначений він для багатократних поїздок. Максимальний термін перебування на території країни впродовж одного візиту встановлюється індивідуально на межі, працівниками пограничної служби. Тривалість однієї поїздки не може перевищувати 180 днів.

У більшості випадків, для ділових поїздок визначається максимальний термін дозволеного перебування в 90 днів. У окремих ситуаціях, можливе отримання меншого або більшого терміну, залежно від декількох чинників:

  • частота візитів;
  • дата останнього виїзду і термін перебування за межами США між поїздками;
  • мета поїздки;
  • терміни бажаного перебування (залежить від документів, що підтверджують мету).

Наприклад, якщо Ви їдете на конференцію, яка триває 5 днів, то навряд чи можете розраховувати на максимальний термін перебування, але і менше покладеного періоду ніхто не дасть.

Віза ділиться на дві категорії - B1 і B2. Перший різновид враховує все, описане вище (ділові візити), а другий - додаткові цілі, для оздоровлення або розваги. Останніми роками посольство США об'єднує дві категорії в одну - B1/B2 для зручності гостей країни.

Як отримати бізнес візу в США українцям і іноземцям

Позитивна відповідь з консульства США можна чекати, якщо успішно пройти усі етапи оформлення документів. Починається процес із заповнення анкети. Після її успішної реєстрації, на офіційному сайті посольства кандидат отримує підтвердження у вигляді особливого штрих-кода.

Після цього моменту, починається збір документів для подання на візу в США. Чим більше ви надасте переконливих доказів того, що ваша поїздка не несе намірів імміграції в Штати, і після завершення усіх справ в країні, Ви плануєте негайно повернутися назад, тим вище вірогідність схвалення і отримання американської візи.

Остаточне рішення залежить від візового офіцера, який виносить ухвалу після особистої співбесіди із заявником. В ході бесіди інтерв'юер намагатиметься зрозуміти, наскільки потрібна кандидатові ця поїздка і які шанси його неповернення. Или це лише привід, щоб спробувати іммігрувати в Сполучені Штати. Ваше завдання - переконати його, надавши свідчення міцного зв'язку з рідною країною: сімейні, майнові або ділові.

Які документи потрібні для того, щоб отримати бізнес візу в Америку

Якщо Ви цікавитеся, як відкрити бізнес візу в США, розпочніть з детального вивчення списку необхідних документів :

  • внутрішній паспорт;
  • запрошення з Америки (оригінал) від компанії або приймаючої організації;
  • інформація з готелю, в якому ви заздалегідь забронювали номер на увесь період перебування;
  • квитки на літак в обидва напрями;
  • закордонний паспорт з терміном дії не менше напівроку після завершення дати планованої поїздки;
  • анкета і підтвердження її реєстрації;
  • фотографії, зроблені за останні півроку (надруковані і в електронному форматі);
  • квитанція з каси банка, що підтверджує оплату консульського збору;
  • довідки з роботи, з підтвердженням працевлаштування і з банку, з інформацією по вашому рахунку;
  • інформація про наявність дітей, сімейний стан, майно на території України.

В окремих випадках, можуть знадобитися додаткові документи. У ваших інтересах надати як можна повніший пакет документації, що підтверджує усю інформацію про вас і ваші наміри.

Також, рекомендується мати при собі оригінали усіх документів і довідок, а для консульства зробити додаткові ксерокопії. Заздалегідь зв'яжіться з фірмою, в яку маєте намір їхати, або організаторами заходу, щоб вони вислали вам офіційне запрошення в США.

Вартість ділової візи в США

Американська бізнес віза обійдеться дешевше, якщо відразу звернутися до професіоналів. За допомогою візового агентства "VISA-SVIT" ви заощадите нерви, сили і час і зможете бути упевненим в тому, що ваша поїздка не зірветься через дрібну помилку в документах або анкеті.

Ціна візи : 160$ (оплата консульського збору) і 90$ (за професійну допомогу візових менеджерів в оформленні і підготовці). Наші досвідчені фахівці швидко і безпомилково допоможуть вам отримати усі необхідні документи і відправитися в Штати у службових справах. Ділова поїздка - не відпустка, яку можна перенести у разі відмови в консульстві, тому не варто покладатися на везіння і випадок

Як ми працюємо

Імміграційно-візове агентство "VISA-SVIT" займається оформленням візових документів не перший рік. На нашому рахунку тисячі вдалих оформлень поїздок з України і інших країн в Сполучені Штати і стільки ж задоволених клієнтів. Звертаючись до нас по допомогу, Ви отримаєте конкретний план дій з метою отримати бізнес візу в США 2019:

  1. Допомагаємо вам правильно заповнити і зареєструвати анкету.
  2. Сприяємо оперативному збору усіх необхідних документів.
  3. Разом з вами вибираємо зручну дату і час інтерв'ю, проводимо запис.
  4. У разі потреби, відправляємо прохання в консульство з проханням позачергового розгляду.
  5. Отримуємо підтвердження запису і починаємо підготовку до співбесіди.
  6. Консультуємо з усіх питань, які можуть задати офіцери під час інтерв'ю.
  7. Отримуємо відповідь з консульства США, інформуємо вас і коментуємо його (при необхідності).

У разі відмови, що трапляється украй рідко, ми допоможемо вам розібратися в причинах виниклої ситуації і знайти правильне рішення. Бізнес віза в США - можливість вивести свою справу на міжнародний рівень і заручитися співпрацею нових партнерів.

Не довіряйте свій успіх випадку - довіртеся досвідченим професіоналам!


Для того, щоб отримати ділову візу в США Вам необхідно всього 6 документів:

Закордонний паспорт

Копія сторінок громадянського паспорта

2 фотографії
3,5 х 4,5см (80% обличчя на білому фоні)

Документи про наявність рухомого та нерухомого майна (бажано)

Довідка з місця роботи на фірмовому бланку підприємства із зазначенням заробітної плати за останні півроку

Довідка з банку про наявність та рух грошових коштів за останні півроку

5 простих кроків для отримання бізнес візи в США 2019

Зателефонуйте або напишіть нам та отримаєте безкоштовну консультацію

Надайте комплект необхідних документів

Сплатіть аванс для початку роботи з оформлення візи

Отримайте повний пакет документів та оплатіть залишок

Подайте готові документи до Візового центру та отримаєте бажану візу!

100% гарантія якості

Заповніть анкету онлайн

ОСОБИСТА ІНФОРМАЦІЯ

1. Прізвище та ім'я (як в закордонному паспорті)
2. Міняли Ви прізвище? Вкажіть всі інші прізвища, які у Вас були (в т.ч. дівоче)
3. Дата народження
4. Місце народження (місто, країна)
5. Сімейний стан
6. Номер, серія українського паспорта
7. Ідентифікаційний номер
8. Адреса реєстрації (прописки), включаючи поштовий індекс
9. Фактична адреса проживання, включаючи поштовий індекс
10. Контактні телефони:
домашний:
рабочий:
мобільний:
11. E-mail
12. Номер, серія закордонного паспорта, місто видачі
13. Ваш/і закордонний/і паспорт/и був коли-небудь загублений/і або вкрадений/і?
ТакНі
Якщо так, вкажіть його/їх дані (номер, серію, період дії)

ПАСПОРТНІ ДАНІ

14. Серія та номер закордонного паспорта
Місто видачі
Дата видачі
Дата закінчення терміну дії

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПОЇЗДКУ В США

15. Мета візиту в США
ТуризмБізнес поїздка/конференціяВ гості до друзів/родичівЛікуванняТранзитНавчанняРоботаВозз'єднання сім'їПосадка на судно
16. Дані про приймаючу сторону (якщо є):
Назва:
Прізвище Ім'я представника:
Адреса в США:
Номер телефону:
Адреса електронної пошти:
17. Можлива дата візиту в США
18. Як довго Ви плануєте пробути в США (кількість днів)?
19. Адреса перебування в США
20. Місця (міста, місцевості), які Ви плануєте відвідати в США
21. Хто оплачує поїздку в США?
СамостійноІнша людина (вкажіть ПІБ, адреса, телефон, електронна адреса, ким Вам доводиться)Інша компанія або організація (вкажіть її назву, адресу, телефон, електронну пошту і яке відношення до Вас вона має)

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ОСІБ, ЯКІ БУДУТЬ СУПРОВОДЖУВАТИ ВАС У ПОЇЗДКИ В США

22. Хтось їде з Вами?
ТакНі
Якщо так, вкажіть ПІБ супроводжуючої особи
23. Ким вони Вам доводяться?

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПОПЕРЕДНІ ВІЗИ ТА ПОЇЗДКИ У США

24. Чи були Ви раніше в США?
ТакНі
Якщо так, вкажіть дату останнього в'їзду, кількість днів перебування
25. Є чи були у Вас права на водіння авто в США?
26. Чи отримували Ви візу в США?
ТакНі
Якщо так, вкажіть дату видачі візи та номер візи
27. Зараз Ви запитуєте такий же тип візи, який був у Вас раніше?
28. Звертаєтеся за візою в тій же країні?
29. Здавали Ви в Візовому відділі при оформленні попередньої візи відбитки 10 пальців?
ТакНі
Якщо так, вкажіть, будь ласка, дату
30. Ваша американська віза була коли-небудь загублена або викрадена?
31. Вам коли-небудь було відмовлено в отриманні візи в США, було Ваша заява на отримання візи відхилено візовим офіцером в консульстві США?

РОДИНА

32. Прізвище та ім'я Вашого батька
33. Дата його народження (обов'язково)
34. Ваш батько знаходиться в США?
35. Прізвище та ім'я Вашої матері
36. Дата її народження (обов'язково)
37. Ваша мати знаходиться в США?
38. Чи є у Вас найближчі родичі в США, не включаючи батьків?
39. Чи є у Вас інші родичі в США?
40. Прізвище та ім'я Вашої дружини/чоловіка
41. Дата його/її народження
42. Національність
43. Місце народження
44. Адреса проживання
45. Місто, країна проживання

ІНФОРМАЦІЯ ПРО РІД ВАШОЇ ДІЯЛЬНОСТІ НА ДАНИЙ ЧАС

46. Чи працюєте Ви в даний момент?
ТакНі
Якщо ні, уточніть
47. Повна офіційна назва (для студентів та школярів - назва навчального закладу)
48. Сфера діяльності компанії
49. Юридична адреса, включаючи індекс, номер телефону
50. Займана посада
51. Розмір місячної заробітної плати (якщо Ви працюєте)
52. Коротко опишіть Ваші посадові обов'язки

Інформація про попередні місця роботи, навчання
(стосується аплікантів-чоловіків у віці від 16 років)

53. Інформація про попереднє місце роботи (ТІЛЬКИ ЗА ОСТАННІ 5 РОКІВ):
(адреса, контактний телефон, посаду, прізвище та ім'я Вашого начальника, період роботи (дата, місяць, рік))
Коротко опишіть Ваші посадові обов'язки
54. Вкажіть навчальні заклади, які Ви коли-небудь відвідували/закінчували (назва, адреса, курс, період навчання)
Додаткова інформація
55. Вкажіть країни, які Ви відвідали за останні п'ять років
56. Вкажіть всі професійні, громадські, благодійні організації, в яких Ви перебуваєте, робите внески, а також з якими співпрацюєте
57. Чи є у Вас Social Security Number?
59. Чи перебували Ви на військову службу? (Якщо так, вкажіть країну, рід військ, ранг/звання, військову спеціальність, точні дати проходження служби)
60. Чи були Ви коли-небудь заарештовані або засуджені за злочини?

Ваше фото

Кольорова фотографія формату 5*5 (зроблена не раніше ніж за 6 місяців до подачі заяви). Фотографія повинна бути без обрамлень, кутів і овалів. Фон повинен бути білий або ж світлий. Положення голови - в центрі кадру. Кожен, хто подає документи на візу, в тому числі і діти, вписані в паспорт батьків, повинні мати електронне фото.
Дайте відповідь на невеликий перелік питань і дізнайтеся які ваші шанси на отримання візи
1. Яка основна мета вашої поїздки?
2. Чи є у вас запрошення або гарантії?
3. Вкажіть ваш вік?
4. Чи є у вас візи інших країн?
5. Ви збираєтеся їхати самостійно або з компанією?
6. Ви працюєте? Чи є можливість отримати виписку про доходи?
7. Чи є можливість надати довідку з банку про доходи?
8. Чи є у вас інші гарантії?
9. Чи володієте ви іноземними мовами?

Потрібна консультація?
Напишіть своє питання імміграційному фахівцю

Консультант

Наш головний офіс знаходиться в Києві.
Надаємо візові та імміграційні послуги громадянам усіх країн колишнього СНД.

АДРЕСА

02660, м. Київ, вул. Попудренка, буд. 52, оф. 517 (М. Чернігівська)

ГРАФІК РОБОТИ

ПН-ПТ: з 10:00 до 19:00
СБ: з 10:00 до 15:00
НД: вихідний

Залишилися питання?
​Напишіть свій номер в міжнародному форматі, вкажіть тип зв’язку і ми ​зателефонуємо Вам найближчим часом!

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
VISA-SVIT
Product Name
Бізнес віза в США
Price
USD 50
Product Availability
Pre-Order Only