Віза в Китай для українців: мультивіза і туристична

Китай - це справжня колиска культури древніх цивілізацій. Незважаючи на різноманітність націй, народностей, релігій і культур та стрімкого технологічного розвитку Китай зміг зберегти свою первозданність багато в чому завдяки серйозному збереженню історичної спадщини країни. Як і для громадян більшості країн, віза в Китай для українців потрібна незалежно від мети відвідування цієї країни. Існує безліч складнощів, які чекають на тих, хто хоче отримати візу в Китай самостійно, а потім, отримавши відмову та переконавшись у неспроможності пройти цей шлях індивідуально, часто забувають про поїздку в КНР надовго. Тому ми рекомендуємо Вам цінувати власні сили і час, не ризикувати даремно і звертатись в перевірені агентства, наприклад в наш імміграційно-візовий центр «Віза-Світ».

Отримати візу в Китай швидко і недорого

Для того, щоб отримати візу в Китай недорого і якнайшвидше, необхідно звертатися за допомогою тільки до перевірених фахівців, саме тому в імміграційно-візовому агентстві «Віза-Світ» над тим, щоб оформити візу до Китаю працює ціла команда досвідчених візових фахівців, більшість з яких тісно пов’язані з цією країною, свого часу жили або працювали там. Імміграційно-візовий центр «Віза-Світ» має багаторічний досвід роботи з посольством КНР, саме тому Ви з максимальною імовірністю зможете отримати візу в Китай 2018.

Подання документів в посольство КНР в Києві здійснюється тільки три рази на тиждень, саме тому варто приділити особливу увагу кожному виду візи в КНР. Наші фахівці якнайкраще розберуться в усіх тонкощах та вимогах щодо оформлення китайської візи саме у вашому індивідуальному випадку.

Категорії віз КНР

Існує цілих 12 різновидів віз для відвідування Китаю, тому доцільніше буде обговорити усі тонкощі і мету Вашої поїздки з візовими фахівцями «Віза-Світ» заздалегідь, які підкажуть яка категорія візи в Китай буде найбільше пасувати саме у вашій ситуації. Найпопулярнішою вважається віза категорій L, X1, Z де L - туристична віза в Китай, X1 і X2 - студентська віза в Китай і віза категорії Z (найзатребуваніша) - робоча віза в Китай. Термін отримання візи в КНР залежить від тривалості знаходження в Піднебесній, а також від мети перебування в країні.

Крім того, є особливості відкриття візи в Китай для різних регіонів країни. Наприклад, для того, щоб здійснити туристичний візит в Гонконг (терміном перебування до двох тижнів) віза в КНР не потрібна, але потрібний мінімальний пакет документів та заповнена анкета. Також, для тих, хто бажає відвідати Тібет, отримання візи в Китай 2018 так само є оптимальним варіантом, оскільки віза КНР дозволяє відвідувати цей регіон. У консульстві КНР існує також спеціальна термінова віза в Китай, яка може бути оформлена менш ніж за 7 днів.

Залишайте свою заявку на нашому сайті, пишіть запит на нашу електронну адресу або дзвоніть нашим візовим фахівцям для отримання безкоштовних консультацій і ми зробимо усе можливе для того, щоб Ви могли отримати візу в Китай 2018 швидко і недорого!


Виберіть потрібний Вам тип візи в Китай

Туристична віза
Одноразова
150$
Термін оформлення: 5-7 днів

Термін перебування/дії: 30/90 днів

Безособова подача

В чистий паспорт!

Експертна консультація менеджерів

Якісне заповнення анкети

Офіційне запрошення приймаючої сторони

Формування повного пакету документів

Підбір та бронювання квитків на проїзд, готелю тощо

Послуга з оплати консульського збору в банку

Туристична віза
2-х кратна
200$
Термін оформлення: 5-7 днів

Термін перебування/дії: 60/180 днів

Безособова подача

В чистий паспорт!

Експертна консультація менеджерів

Якісне заповнення анкети

Офіційне запрошення приймаючої сторони

Формування повного пакету документів

Підбір та бронювання квитків на проїзд, готелю тощо

Послуга з оплати консульського збору в банку

Бізнес віза
Мульти (30-60/180)
550$
Термін оформлення: 5-7 днів

Термін перебування/дії: 180/180 днів

Безособова подача

В чистий паспорт!

Експертна консультація менеджерів

Якісне заповнення анкети

Офіційне запрошення приймаючої сторони

Формування повного пакету документів

Підбір та бронювання квитків на проїзд, готелю тощо

Послуга з оплати консульського збору в банку


Для отримання візи в Китай 2018​ Вам необхідно всього 5 документів:

Закордонний паспорт

Копія сторінок громадянського паспорта

2 фотографії
3,5 х 4,5см (80% обличчя на білому фоні)

Довідка з місця роботи
(якщо маєте)

Довідка з банку
(якщо маєте)

5 простих кроків для отримання візи в Китай 2018​

Зателефонуйте або напишіть нам та отримаєте безкоштовну консультацію

Надайте комплект необхідних документів

Сплатіть аванс для початку роботи з оформлення візи

Отримайте повний пакет документів та оплатіть залишок

Подайте готові документи до Візового центру та отримаєте бажану візу!

100% гарантія якості

Заповніть анкету онлайн

Анкета на візу
1. Країна призначення
2. Міста, які Ви плануєте відвідати
3. Дати поїздки
4. Мета поїздки:
ТуризмВ гості до друзів/родичівБізнес поїздкаТранзитПосадка на судноРоботаНавчанняВозз'єднання сім'ї
5. На який термін Ви плануєте оформляти візу?
Один в'їздДва в'їздиМульти віза (180 днів, 1 рік і т.п.)
6. Прізвище та ім'я (як в закордонному паспорті)
7. Чи міняли прізвище та ім'я?
ТакНі
Якщо так, вкажіть, попередні прізвища та імена
8. Адреса проживання (вулиця, номер будинку, номер квартира, область, населений пункт, країна, індекс)
9. Адреса прописки (вулиця, номер будинку, номер квартира, область, населений пункт, країна, індекс)
10. Номер телефону
11. Електронна адреса
12. Ідентифікаційний номер
13. Номер внутрішнього паспорта
14. Дата народження
15. Країна, область, місто народження
16. Громадянство
17. Чи міняли Ви громадянство?
ТакНі
Якщо так, вкажіть, будь ласка, попередні громадянства
18. Сімейний стан
19. Дані про роботу/навчання:
Назва організації, в якій Ви працюєте/навчаєтесь
Адреса організації, в якій Ви працюєте/навчаєтесь
Номер телефону організації, в якій Ви працюєте/навчаєтесь
Електронна адреса організації, в якій Ви працюєте/навчаєтесь
Посада
20. Дані про запрошуючу сторону:
ФІО/назва запрошуючої особи/організації
Відношення до Вас (родич, друг, інше (уточнити))
Дата народження
Адреса
Номер телефону (мобильний/стаціонарний)
Електронна адреса
21. Візи, які були видані Вам раніше (дати дії, країна)
22. Здавали Ви відбитки пальців при оформленні візи?
ТакНі
Якщо так, вкажіть, будь ласка, дату та Посольство
23. Відмовляли Вам у видачі візи в будь-яку країну?
ТакНі
Якщо так, вкажіть, будь ласка, дату і Посольство
24. Чи є у Вас родинні зв'язки з громадянами ЄС?
ТакНі
Якщо так, вкажіть, будь ласка (ПІБ (як в закордонному паспорті), Дата народження, Громадянство, Серія та номер паспорта, Відношення до Вас):
25. Хто оплачує Вашу подорож?
СамостійноІнша людинаІнша організація
26. Хто з Ваших родичів залишається на території України, під час Вашої подорожі (мама/тато, рідні брат/сестра, син/донька)? Вкажіть, будь ласка, ПІБ, дату народження, місце народження, місто перебування:
27. Чи володієте Ви будь-якої нерухомістю?
ТакНі
Вкажіть, будь ласка, тип рухомого/нерухомого майна, який документ у Вас є?

Ваше фото

Тест-оцінка шансів отримання візи
Дайте відповідь на невеликий перелік питань і дізнайтеся які ваші шанси на отримання візи
1. Яка основна мета вашої поїздки?
2. Чи є у вас запрошення або гарантії?
3. Вкажіть ваш вік?
4. Чи є у вас візи інших країн?
5. Ви збираєтеся їхати самостійно або з компанією?
6. Ви працюєте? Чи є можливість отримати виписку про доходи?
7. Чи є можливість надати довідку з банку про доходи?
8. Чи є у вас інші гарантії?
9. Чи володієте ви іноземними мовами?

Потрібна консультація?
Напишіть своє питання імміграційному фахівцю

Консультант

Наш головний офіс знаходиться в Києві.
Надаємо візові та імміграційні послуги громадянам усіх країн колишнього СНД.

АДРЕСА

02660, м. Київ, вул. Попудренка, буд. 52, оф. 517 (М. Чернігівська)

ГРАФІК РОБОТИ

ПН-ПТ: з 10:00 до 19:00
СБ: з 10:00 до 15:00
НД: вихідний

Залишилися питання?
​Напишіть свій номер в міжнародному форматі, вкажіть тип зв’язку і ми ​зателефонуємо Вам найближчим часом!