Туристична віза до Канади 2019

Щоб мандрівники з України змогли відвідати країну кленового сиропу і хокею Канаду – необхідно оформити туристичну канадську візу для громадян України, вона входить в перелік короткострокових типів віз до Канади і не передбачає проживання або працевлаштування в країні. Підтвердити свою матеріальну спроможність, чітко аргументувати мету візиту, надати детальний план слідування по внутрішній території держави й підготувати вичерпний перелік документів – з усіма цими питаннями вам допоможуть фахівці імміграційно-візового агентства «Віза-Світ», які знаються на законодавчих особливостях та цінують комфорт клієнтів

Мінімальний термін дії канадської туристичної візи становить півроку, максимальний – десять років. При першому запиті заявника, Консульство Канади найчастіше видає документ тривалістю, що незначно перевищує передбачуваний період перебування. Надалі – канадське консульство самостійно приймає рішення щодо того, яка буде тривалость дії туристичної візи до Канади.

Важливо пам'ятати, що всупереч  незначним поступкам з боку Консульства країни, чисельність відмов в оформленні туристичної канадської візи для українців та іноземців все ще досить висока і у 2019 році складає близько 20% від усіх заяв громадян України та інших держав. Сьогодні, заявник може здійснювати оформлення як самостійно, так і за допомогою візових центрів. Однак слід пам'ятати – помилок у підготовці документів на канадську візу та заповненні анкети в першому випадку уникнути складно, у другому – за вас всю роботу виконають компетентні та обізнані в законодавчих особливостях Канади фахівці.


Виберіть потрібний вам тип оформлення туристичної візи в Канаду 2019

ГАРАНТОВАНА ВІЗА в Канаду!

Стартовий пакет
Термін перебування/дії - до 10 років
50$
Термін оформлення: 7-10 днів

Консультація спеціаліста

Заповнення анкети

Повний пакет
Термін перебування/дії - до 10 років
90$ (стандартний пакет) / 300$(з гарантією!)
Термін оформлення: 7-10 днів

Експертна консультація візових фахівців, оцінка шансів отримання візи

Рекомендації щодо якісної підготовки документів, заповнення та роздрукування анкети

Запис на подачу документів онлайн

Інструктаж по проходженню співбесіди та формування повного пакету документів

Складання плану поїздки, підбір підстав і супутніх документів: бронювання або викуп авіаквитків, круїзів, готелів, а також ваучерів на участь в конференціях, виставках, семінарах, тп.

Супровід (за потребою) при подачі документів. Перевірка готовності візи, отримання і доставка паспорта адресату

Послуга з оплати консульського збору в банку


Важливо! Додатково оплачуються:

100 CAD (консульський збір) + 85 CAD (збір за отримання біометричних даних)

Умови для отримання туристичної візи в Канаду

Віза для туризму в Канаду 2019 оформлюється на основі таких документів:

  • Закордонний паспорт (термін дії документа закінчується не менше, ніж за 180 днів від моменту подання заяви);
  • Два фото (кольорові, встановленого зразка);
  • Ксерокопії всіх сторінок національного паспорта (включаючи ті, на яких немає відміток);
  • Заповнені анкети (згідно зі встановленими формами IMM 5484, 5645 і 5257);
  • Довідку про рух грошових коштів з банківського або картковому рахунку (за крайні півроку), в тому числі пенсіонери подають довідку з Пенсійного фонду про розмір нарахування, власники бізнесу – з рахунку юридичної особи;
  • Довідку з місця офіційного працевлаштування про суму зарплати за два календарних місяці та про надання відпустки (оплачуваної або своїм коштом).

Візові офіцери Канади мають право запросити від заявника ряд додаткових документів для туристичної візи в Канаду, поміж яких: копії свідоцтв про народження неповнолітніх дітей (навіть якщо вони не відправляються з вами в поїздку), про цивільний стан (шлюб/розлучення), а також авіаквитки (або бронь на них), бронь на апартаменти в готелі і детальний опис майбутнього маршруту. Подати документи слід не пізніше, ніж через 60 днів після того, як ви пройшли реєстрацію на сайті Посольства, в іншому випадку процес доведеться повторювати знову.

Зверніть увагу: не дивлячись на те, що туристична віза до Канади має аналогічний тип, як і канадська гостьова та канадська бізнес віза - Visitor visa, самостійно змінювати мету поїздки аплікант не має права. У протилежному випадку - вам загрожує депортація та заборона на подальші візити в країну.

Щоб зорієнтуватися в тому, яка ціна туристичної візи в Канаду для українців 2019 та іноземних громадян, імміграційно-візове агентство «VISA-SVIT» підготувало зручний перелік сервісних пакетів, характер послуг та вартість яких відрізняється наступними характеристиками:

  1. Стартовий. В даний пакет включена консультація компетентного візового експерта і заповнення анкети. Ціна – 50 євро.
  2. Повний (стандартний). В даний пакет включено: докладна консультація експерта щодо отримання візи до Канади для туриста, оцінка ймовірності отримання канадської візи в Україні або іншій країні, комунікація з усіх актуальних питань, онлайн-запис у чергу на подачу документів, формування повного пакету документації, перевірка та підтримка в процесі безпосередньої подачі документів, створення і, при необхідності, коригування плану поїздки, оплата консульського збору, доставлення документа та ряд інших послуг. Термін оформлення туристичної візи до Канади в Києві – від 15 до 21 дня. Ціна – 90 євро.
  3. Повний (з гарантією). Аналогічний стандартному пакету спектр послуг з гарантованим отриманням канадської візи. Увага: оплата за оформлення туристичної візи в Канаду з гарантією проводиться тільки після фактичного отримання канадської візи по туризму «на руки»! Послуга візового центру «Віза-Світ» не сплачується у разі, якщо, у зв'язку з непередбаченими форс-мажорними обставинами, віза туриста в Канаду для громадянина України не була отримана. Термін оформлення – від 15 до 21 дня. Ціна – 300 євро.

У вартість документа також не входить збір Консульства, рівний 100 канадським доларам. Оплата здійснюється окремо від вартості пакетів за актуальним курсом канадського долару на момент внесеня платежу (у гривневому еквіваленті). Остаточну суму слід уточнювати у менеджера.

Компетентна допомога з гарантією від візового центру «Віза-Світ»

Про те, який порядок заповнення анкети для туристичної візи в Канаду 2019, скільки часу доведеться чекати оформлення туристичної візи до Канади для українців та іноземців, як правильно заповнювати поля та підготувати коректний пакет документів – на ці та багато інших питань вам дадуть вичерпні відповіді досвідчені професіонали імміграційно-візового агентства «VISA-SVIT». Індивідуальний підхід до вирішення індивідуальних завдань кожного клієнта, справедливі та прозорі ціни канадської туристичної візи, компетентність міграційних юристів та візових експертів – весь комплект цих послуг завжди у вашому розпорядженні!

Звертайтесь до нас вже зараз і гарантовано отримуйте туристичну візу в Канаду 2019!


Для того, щоб оформити туристичну візу в Канаду online без власної присутності та отримати її в будь-якій країні проживання, вам необхідно надати всього 5 документів:

Закордонний паспорт

Копія сторінок громадянського паспорту

2 кольорові фотографії
3,5х4,5см (80% обличчя на білому фоні)

Довідка з місця роботи

Довідка з банку

5 простих кроків для отримання туристичної візи в Канаду 2019

Зателефонуйте або напишіть нам та отримаєте безкоштовну консультацію

Надайте комплект необхідних документів

Сплатіть аванс для початку роботи з оформлення візи

Отримайте повний пакет документів та оплатіть залишок

Подайте готові документи до Візового центру та отримаєте бажану візу!

100% гарантія якості

Заповніть анкету онлайн

1. Электронный адрес
2. Укажите, пожалуйста, города, которые Вы планируете посетить
3. Дата поездки
4. Цель поездки
5. Адрес проживания в Канаде
6. Кем приходится Вам приглашающее лицо/организация?
7. Фамилия и имя как в загранпаспорте
8. Девичья/предыдущая фамилия
9. Было ли у Вас другое имя (укажите какое)?
10. Дата рождения
11. Место рождения (страна, город)
12. Адрес проживания (страна, город, улица, номер дома, номер квартиры, индекс)
13. Адрес прописки (страна, город, улица, номер дома, номер квартиры, индекс)
14. Гражданство
15. Серия и номер загранпаспорта
16. Дата выдачи загранпаспорта
17. Дата окончания загранпаспорта
18. Номер мобильного телефона
19. Проживали ли Вы не в стране Вашего гражданства больше 6-ти месяцев на протяжении последних 5-ти лет (страна, статус и даты проживания)?
20. Родной язык общения
21. Каким языком Вы можете общаться?
Английский
Французский
Никакой из представленных
22. Проходили ли Вы специальное тестирование для оценки Вашего уровня владения английским и/или французским языками?
ДаНет
Если да, то укажите название курсов и уровень владения языком
23. Семейное положение (если Вы женаты/замужем, либо же пребываете в гражданском браке):
женат/замужемв гражданском бракеразведен/разведенане женат/не замужемвдова/вдовец
Если Вы указали, что Вы женаты/замужем, либо же находитесь в гражданском браке, укажите дату свадьбы/начала совместного проживания
24. Были ли Вы ранее женаты/замужем?
ДаНет
Если да, то укажите (Фамилия и имя предыдущей (го) жены/мужа, Дата рождение предыдущей (го) жены/мужа, Дата брака, Дата развода/смерти мужа/жены, Тип брака (гражданский брак, официальный брак)):
25. Будет ли кто-то спонсировать Вашу поездку?
ДаНет
Если да, то укажите (Фамилия и имя спонсора, Кем Вам приходится, Какую сумму средств предоставляет Вам, Адрес (город, провинция/область, название улицы, номер дома, номер квартиры, индекс))
26. Есть ли у Вас высшее образование?
ДаНет
Если да, то укажите (Название учебного заведения, Город, где находится учебное заведение, Ваша специальность/факультет, Дата начала обучения, Дата окончания обучения)
27. Данные по месту работы/учебы (Дата начала работы/учебы, должность, название компании, город/страна)
28. Укажите места работы за последние 10 лет. Если Вы на пенсии, необходимо указать места работы на протяжении 10 лет до выхода на пенсию (Дата начала работы, Дата увольнения, Должность, Название компании, Адрес компании)
29. Необходимо указать все Ваши поездки заграницу, начиная с 18 лет, либо же на протяжении последних 5-ти лет (Год и месяц начала поездки, Год и месяц окончания поездки, Страна, Город, Цель поездки):
30. Есть ли у Вас родственники/друзья в Канаде?
ДаНет
Если да, то укажите более детальную информацию, а также фамилию и имя члена семьи/знакомого
31. Выдавалась ли Вам ранее виза в Канаду?
ДаНет
Если да, то укажите (Номер визы, Дата выдачи, Дата начала срока действия, Дата окончания срока действия, Страна выдачи, Город выдачи):
32. Отказывали ли Вас ранее в выдаче визы в Канаду?
ДаНет
Если да, то укажите (Дата отказа, Причина, Номер отказа):
33. Отказывали ли Вам в выдаче виз в другие страны?
ДаНет
Если да, то укажите (Дата отказа, Причина, Номер отказа):
34. Служили ли Вы в армии?
ДаНет
Если да, то укажите (Дата начала службы, Дата окончания службы, Страна службы,Город службы, Род войск, Воинское звание):
35. Данные мужа/жены:
Фамилия и имя
Дата рождения
Страна рождения
Если человека нет в живых, укажите дату и место смерти
Адрес проживания
Должность на данный момент
Едет ли вместе с Вами в поездку?
36. Данные отца:
Фамилия и имя
Дата рождения
Страна рождения
Если человека нет в живых, укажите дату и место смерти
Адрес проживания
Должность на данный момент
Едет ли вместе с Вами в поездку?
37. Данные мамы:
Фамилия и имя
Дата рождения
Страна рождения
Если человека нет в живых, укажите дату и место смерти
Адрес проживания
Должность на данный момент
Едет ли вместе с Вами в поездку?
38. Данные о детях (включая усыновленных):
(Фамилия и имя, Дата рождения, Страна рождения, Если человека нет в живых, укажите дату и место смерти, Адрес проживания, Должность на данный момент, Едет ли вместе с Вами в поездку?)
39. Данные о братьях и сестрах:
(Кем Вам приходится? Фамилия и имя, Дата рождения, Страна рождения, Если человека нет в живых, укажите дату и место смерти, Адрес проживания, Должность на данный момент, Едет ли вместе с Вами в поездку?)

Ваше фото

Дайте відповідь на невеликий перелік питань і дізнайтеся які ваші шанси на отримання візи
1. Яка основна мета вашої поїздки?
2. Чи є у вас запрошення або гарантії?
3. Вкажіть ваш вік?
4. Чи є у вас візи інших країн?
5. Ви збираєтеся їхати самостійно або з компанією?
6. Ви працюєте? Чи є можливість отримати виписку про доходи?
7. Чи є можливість надати довідку з банку про доходи?
8. Чи є у вас інші гарантії?
9. Чи володієте ви іноземними мовами?

Потрібна консультація?
Напишіть своє питання імміграційному фахівцю

Консультант

Наш головний офіс знаходиться в Києві.
Надаємо візові та міграційні послуги громадянам усіх країн світу.

АДРЕСА

02660, м. Київ, вул. Попудренка, буд. 52, оф. 517 (М. Чернігівська)

ГРАФІК РОБОТИ

ПН-ПТ: з 10:00 до 19:00
СБ: з 10:00 до 15:00
НД: вихідний

Залишилися питання?
​Напишіть свій номер в міжнародному форматі, вкажіть тип зв’язку і ми ​зателефонуємо Вам найближчим часом!

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
VISA-SVIT
Product Name
Туристична віза в Канаду
Price
USD 50
Product Availability
Available in Stock