Студентська віза в Канаду

Стати студентом провідних канадських ВУЗів, отримати престижну освіту з метою подальшого працевлаштування в Канаді – ці та інші можливості відкриває студентська канадська віза для громадян України. Її отримання – це складний, трудомісткий та відповідальний процес, найменша неточність в якому надовго відстрочить цю райдужну перспективу. Значний – більше п'ятнадцяти років – досвід злагодженої та ефективної роботи імміграційно-візового агентства «VISA-SVIT» з посольством Канади, а також, орієнтир на абсолютний позитивний результат та максимальний комфорт клієнтів, дають команді міграційних юристів і візових експертів компанії можливість успішно справлятися з усіма поточними завданнями!


Виберіть потрібний Вам тип оформлення візи для навчання в Канаду 2019

ГАРАНТОВАНА ВІЗА в Канаду!

Стартовий пакет
В чистий паспорт. Термін перебування/дії: до 10 років
50$
Термін оформлення: 7-10 днів

Консультація спеціаліста

Заповнення анкети

Повний пакет
В чистий паспорт. Термін перебування/дії: до 10 років
90$ (стандартний пакет) / 300$(з гарантією!)
Термін оформлення: 7-10 днів

Експертна консультація візових фахівців, оцінка шансів отримання візи

Рекомендації щодо якісної підготовки документів, заповнення та роздрукування анкети

Запис на подачу документів онлайн

Інструктаж по проходженню співбесіди та формування повного пакету документів

Складання плану поїздки, підбір підстав і супутніх документів: бронювання або викуп авіаквитків, круїзів, готелів, а також ваучерів на участь в конференціях, виставках, семінарах, тп.

Супровід (за потребою) при подачі документів. Перевірка готовності візи, отримання і доставка паспорта адресату

Послуга з оплати консульського збору в банку


Важливо! Додатково оплачуються:

100 CAD (консульський збір) + 85 CAD (збір біометричних даних)

Що необхідно знати тим, хто хоче зробити візу студента в Канаду в Україні

В першу чергу, це – термін дії канадської учбової візи. Найчастіше, він дорівнює періоду навчання, про який апплікант заявляє під час подачі документів – від одного до чотирьох років. Після завершення навчання, ви повинні покинути територію країни не пізніше, ніж через 90 днів. Даний тип канадської студентської візи видається виключно при наявності запрошення сторони, що приймає, або в разі, якщо ви володієте letter of acceptance. Навчальний заклад, при цьому, обов'язково має бути акредитований згідно системи Designated Learning Institution Number, що передбачає навчання іноземних студентів. Апплікант повинен відповідати «ідеальному портрету» прохача студентської візи для навчання в Канаді:

  • Мати довідку про поточний стан здоров'я за результатами медичної комісії;
  • Не мати проблем із законом, судимостей та умовних строків;
  • Запевнити візових офіцерів в достатності матеріального забезпечення (для неповнолітніх спонсорами виступають батьки або опікуни);
  • Бути зарахованим до освітнього закладу Канади, і надати відповідний документ про це (обов'язкова умова з 2014 року, раніше достатньо було заявити про намір здобути освіту в цій країні);
  • Переконати Посольство у відсутності міграційних намірів.

Вам необхідно також мати достатній рівень однієї з державних мов Канади – англійської або французької, що слід довести проходженням тестування. Навчальна віза в Канаду 2019 може припускати один або багаторазовий перетин кордонів держави, рішення про видачу того чи іншого типу канадської візи для студентів приймають візові офіцери.

Документи для оформлення візи студента в Канаду 2019 - повний перелік:

  • Свідоцтво про зарахування до університету від офіційної особи;
  • Закордонний паспорт з терміном придатності, що перевищує на шість місяців період навчання;
  • Заяву на Study Permit за формою IMM 1294 – заповнюється у візовому центрі, в Посольстві або онлайн;
  • Прохання про надання тимчасової візи IMM 5257;
  • Дані про склад сім'ї – IMM 5707 або 5645 – для осіб, старше 18 років;
  • Анкета IMM 5409, якщо ви проживаєте в цивільному шлюбі протягом, як мінімум, одного року;
  • Заява опікуна за формою IMM 5646, послуги представника – 5476 – для неповнолітніх аплікантів;
  • Підтвердження фінансової спроможності, достатньої для оплати навчання й проживання мінімум один рік в Канаді (включаючи 10 тисяч канадських доларів на додаткові витрати);
  • Виписка про рух коштів по рахунку за чотири місяці, а також балансовий залишок;
  • Інформація про джерела матеріального забезпечення (довідка з місця роботи, спонсорство);
  • Бронювання авіаквитків або копія придбаних;
  • Три фотографії 3,4х4,5 см;
  • Підтвердження повернення в Україну (лист від майбутнього роботодавця);
  • Квитанція про оплату зборів.

Весь список документів для отримання студентської канадської візи в Україні може бути переданий вами особисто або за допомогою довіреної особи. Значно підвищує шанси на позитивну відповідь канадського посольства мотиваційний лист, заповнений самим заявником. У ньому необхідно вказати причини вибору того чи іншого закладу, переконати офіцерів щодо наміру повернутися в Україну і пояснити, чому була обрана саме ця країна. Всі підготовлені документи слід перекласти на французьку або англійську мову та завірити у нотаріуса.

Скільки коштує студентська канадська віза? Сервісні пакети для оформлення:

  1. Стартовий. В даний пакет включена консультація досвідченого візового фахівця та заповнення анкети, термін оформлення – від 15 до 21 дня. Ціна – 50 євро.
  2. Повний (стандартний). В даний пакет включено: детальна експертна консультація фахівця по отриманню візи Канади для студента 2019, оцінка шансів отримання документа, комунікація з усіх поточних питань, онлайн-запис у чергу на подачу документів, формування, перевірка і підтримка в процесі безпосередньої подачі документів, оплата консульського і біометричного зборів, доставляння документа та ряд інших послуг. Термін оформлення – від 15 до 21 дня. Ціна – 90 євро.
  3. Повний (з гарантією). Ідентичний стандартному пакету спектр послуг з гарантованим отриманням студентської візи в Канаду. Увага: оплата за оформлення візи для навчання в Канаду 2019 проводиться після отримання документа «на руки»! Вартість послуг візового центру «Віза-Світ» не сплачується у разі, якщо у зв'язку із форс-мажорними обставинами віза студента в Канаду для громадянина України не була отримана. Термін оформлення – від 15 до 21 дня. Ціна – 300 євро.

Зверніть увагу: додатково заявником оплачується консульський збір (150 Канадських доларів), який, у разі відмови канадського посольства, не повертається. Його вартість, а також 85 канадських доларів за збір біометричних даних і вартість обраного вами пакету послуг (крім гарантованої візи в Канаду для студента), необхідно сплатити до моменту подачі документів. Всі платежі здійснюються в гривневому еквіваленті по курсу канадського долара до гривні на момент оплати. Кінцеву суму, а також можливість надання персональної знижки, уточнюйте у свого візового фахівця під час консультації.

Як отримати візу студента до Канади для українців за допомогою послуг імміграційно-візового центру «VISA-SVIT»? 5 простих етапів:

  1. Звернення. До ваших послуг – досвідчені візові експерти та міграційні юристи.
  2. Консультація. Відповідаємо на всі питання щодо того, як отримати візу студента в Канаду.
  3. Вибір сервісного пакета. Здійснюється самостійно виходячи з поставленого завдання і рівня підготовки.
  4. Оплата. Вся сума, що включає вартість обраного пакету, консульського та біометричного зборів оплачується до подачі документів.
  5. Отримання візи для навчання в Канаді. Доставляємо в зручний для вас час та вказане місце.

П'ятнадцять років візової та міграційної практики, відповідальність за якість роботи, бездоганна репутація та орієнтир на абсолютний комфорт кожного клієнта – це запорука того, що оформлення студентської візи в Канаду для громадян України та інших держав світу з максимальними шансами отримання слід проводити у візовому центрі «Віза-Світ»!


Для того, щоб оформити візу для навчання в Канаду 2019 online без власної присутності та отримати її в будь-якій країні проживання, вам необхідно надати всього 5 документів:

Закордонний паспорт

Копія сторінок громадянського паспорта

2 фотографії
3,5 х 4,5см (80% обличчя на білому фоні)

Довідка з місця роботи
(якщо маєте)

Довідка з банку
(якщо маєте)

5 простих кроків для отримання студентської візи в Канаду 2019

Зателефонуйте або напишіть нам та отримаєте безкоштовну консультацію

Надайте комплект необхідних документів

Сплатіть аванс для початку роботи з оформлення візи

Отримайте повний пакет документів та оплатіть залишок

Подайте готові документи до Візового центру та отримаєте бажану візу!

100% гарантія якості

Заповніть анкету онлайн

1. Электронный адрес
2. Укажите, пожалуйста, города, которые Вы планируете посетить
3. Дата поездки
4. Цель поездки
5. Адрес проживания в Канаде
6. Кем приходится Вам приглашающее лицо/организация?
7. Фамилия и имя как в загранпаспорте
8. Девичья/предыдущая фамилия
9. Было ли у Вас другое имя (укажите какое)?
10. Дата рождения
11. Место рождения (страна, город)
12. Адрес проживания (страна, город, улица, номер дома, номер квартиры, индекс)
13. Адрес прописки (страна, город, улица, номер дома, номер квартиры, индекс)
14. Гражданство
15. Серия и номер загранпаспорта
16. Дата выдачи загранпаспорта
17. Дата окончания загранпаспорта
18. Номер мобильного телефона
19. Проживали ли Вы не в стране Вашего гражданства больше 6-ти месяцев на протяжении последних 5-ти лет (страна, статус и даты проживания)?
20. Родной язык общения
21. Каким языком Вы можете общаться?
Английский
Французский
Никакой из представленных
22. Проходили ли Вы специальное тестирование для оценки Вашего уровня владения английским и/или французским языками?
ДаНет
Если да, то укажите название курсов и уровень владения языком
23. Семейное положение (если Вы женаты/замужем, либо же пребываете в гражданском браке):
женат/замужемв гражданском бракеразведен/разведенане женат/не замужемвдова/вдовец
Если Вы указали, что Вы женаты/замужем, либо же находитесь в гражданском браке, укажите дату свадьбы/начала совместного проживания
24. Были ли Вы ранее женаты/замужем?
ДаНет
Если да, то укажите (Фамилия и имя предыдущей (го) жены/мужа, Дата рождение предыдущей (го) жены/мужа, Дата брака, Дата развода/смерти мужа/жены, Тип брака (гражданский брак, официальный брак)):
25. Будет ли кто-то спонсировать Вашу поездку?
ДаНет
Если да, то укажите (Фамилия и имя спонсора, Кем Вам приходится, Какую сумму средств предоставляет Вам, Адрес (город, провинция/область, название улицы, номер дома, номер квартиры, индекс))
26. Есть ли у Вас высшее образование?
ДаНет
Если да, то укажите (Название учебного заведения, Город, где находится учебное заведение, Ваша специальность/факультет, Дата начала обучения, Дата окончания обучения)
27. Данные по месту работы/учебы (Дата начала работы/учебы, должность, название компании, город/страна)
28. Укажите места работы за последние 10 лет. Если Вы на пенсии, необходимо указать места работы на протяжении 10 лет до выхода на пенсию (Дата начала работы, Дата увольнения, Должность, Название компании, Адрес компании)
29. Необходимо указать все Ваши поездки заграницу, начиная с 18 лет, либо же на протяжении последних 5-ти лет (Год и месяц начала поездки, Год и месяц окончания поездки, Страна, Город, Цель поездки):
30. Есть ли у Вас родственники/друзья в Канаде?
ДаНет
Если да, то укажите более детальную информацию, а также фамилию и имя члена семьи/знакомого
31. Выдавалась ли Вам ранее виза в Канаду?
ДаНет
Если да, то укажите (Номер визы, Дата выдачи, Дата начала срока действия, Дата окончания срока действия, Страна выдачи, Город выдачи):
32. Отказывали ли Вас ранее в выдаче визы в Канаду?
ДаНет
Если да, то укажите (Дата отказа, Причина, Номер отказа):
33. Отказывали ли Вам в выдаче виз в другие страны?
ДаНет
Если да, то укажите (Дата отказа, Причина, Номер отказа):
34. Служили ли Вы в армии?
ДаНет
Если да, то укажите (Дата начала службы, Дата окончания службы, Страна службы,Город службы, Род войск, Воинское звание):
35. Данные мужа/жены:
Фамилия и имя
Дата рождения
Страна рождения
Если человека нет в живых, укажите дату и место смерти
Адрес проживания
Должность на данный момент
Едет ли вместе с Вами в поездку?
36. Данные отца:
Фамилия и имя
Дата рождения
Страна рождения
Если человека нет в живых, укажите дату и место смерти
Адрес проживания
Должность на данный момент
Едет ли вместе с Вами в поездку?
37. Данные мамы:
Фамилия и имя
Дата рождения
Страна рождения
Если человека нет в живых, укажите дату и место смерти
Адрес проживания
Должность на данный момент
Едет ли вместе с Вами в поездку?
38. Данные о детях (включая усыновленных):
(Фамилия и имя, Дата рождения, Страна рождения, Если человека нет в живых, укажите дату и место смерти, Адрес проживания, Должность на данный момент, Едет ли вместе с Вами в поездку?)
39. Данные о братьях и сестрах:
(Кем Вам приходится? Фамилия и имя, Дата рождения, Страна рождения, Если человека нет в живых, укажите дату и место смерти, Адрес проживания, Должность на данный момент, Едет ли вместе с Вами в поездку?)

Ваше фото

Дайте відповідь на невеликий перелік питань і дізнайтеся які ваші шанси на отримання візи
1. Яка основна мета вашої поїздки?
2. Чи є у вас запрошення або гарантії?
3. Вкажіть ваш вік?
4. Чи є у вас візи інших країн?
5. Ви збираєтеся їхати самостійно або з компанією?
6. Ви працюєте? Чи є можливість отримати виписку про доходи?
7. Чи є можливість надати довідку з банку про доходи?
8. Чи є у вас інші гарантії?
9. Чи володієте ви іноземними мовами?

Потрібна консультація?
Напишіть своє питання імміграційному фахівцю

Консультант

Наш головний офіс знаходиться в Києві.
Надаємо візові та імміграційні послуги громадянам усіх країн світу.

АДРЕСА

02660, м. Київ, вул. Попудренка, буд. 52, оф. 517 (М. Чернігівська)

ГРАФІК РОБОТИ

ПН-ПТ: з 10:00 до 19:00
СБ: з 10:00 до 15:00
НД: вихідний

Залишилися питання?
​Напишіть свій номер в міжнародному форматі, вкажіть тип зв’язку і ми ​зателефонуємо Вам найближчим часом!

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
VISA
Product Name
Віза в Канаду
Price
USD 50
Product Availability
Available in Stock