Віза в Південну Корею

Віза в Південну Корею для українців 2018

Потрібна віза в Південну Корею? Якісно і в мінімальні терміни оформимо туристичну, службову та приватну візу в Південну Корею.
Сучасна і унікальна своїм колоритом країна з розвиненими технологіями та інфраструктурою, цікавою історією та культурою, великою кількістю пам'яток і гостинним доброзичливим населенням завжди відкрита для відвідувань туристів з усього світу.
Для того, щоб отримати візу в Південну Корею в Києві необхідно підготувати документи, згідно із затвердженим нижче переліку. Незважаючи на те, що громадянам України цілком охоче оформляють візи, до самого процесу підготовки документів потрібно ставитися скрупульозно і дисципліновано. Наші фахівці ретельно перевірять, підготують та заповнять всі бланки і формуляри для подачі в Консульство, потім, без вашого особистої присутності, ми подамо вже готовий пакет документів на оформлення візи і самостійно отримаємо ваш паспорт з візою в Південну Корею.
Телефонуйте нам прямо зараз і ми відповімо на всі ваші запитання. У нас 14-річний досвід в оформленні віз для громадян України та іноземців. Ви отримаєте професійну консультацію, дізнаєтеся вартість запитуваної вами візи і, в результаті, станете ще одним задоволеним клієнтом нашого візового агентства!


Віза в Південну Корею з Києва:

Дні та час подачі документів у консульство: понеділок — п'ятниця з 10-30 до 12-00

Посольство Південної Кореї в Україні:

Адреса: 01034, м. Київ, вул. Стрілецька 12

Телефон: (044) 246-37-59 Факс: (044) 246-37-57

Розклад роботы: 10:00-12:30, 14:00-17:30 (пн–пт)

Консульський відділ посольства Південної Кореї в Україні:

Адреса: 01034, м. Київ, вул. Стрілецька 12

Телефон: (044) 279-60-31


Стандартний термін дії різних типів віз:

  1. Короткострокова віза у Південну Корею:

— туризм — 30 днів;

— службова або приватна поїздка - 30 днів;

  1. Довгострокова віза у Південну Корею:

— більше 90 днів.

Безвізовий в'їзд на термін не більше 15 днів дозволений особам, які відвідували Південну Корею не менше п'яти разів за останні 2 роки, або не менше 10 разів сумарно.


Процедура оформлення візи в Південну Корею:

Подача документів для оформлення візи проводиться особисто (приватний/діловий візит), а також через візове агентство або туроператора, акредитованого в консульстві Кореї (без проходження особистої співбесіди).


Типові терміни оформлення візи в Південну Корею:

Короткострокова віза — до 7 днів;

Довгострокова віза — до 4 тижнів.

Консульський збір для громадян України — безкоштовно.


Документи, які необхідні для оформлення візи в Південну Корею:

  1. Дійсний закордонний паспорт (закордонний паспорт, що діє протягом 6 місяців після терміну закінчення дії візи);
  2. Фотографія кольорова 3,5х4,5 см (1 шт.) - оригінал;
  3. Довідка з місця роботи;
  4. Довідка про наявність банківського рахунку + виписка по рахунку (близько 2000 дол/чол);
  5. Заповнена анкета, завірена підписом заявника.

Для приватних підприємців:
1. Ксерокопія свідоцтва про реєстрацію;
2. Ксерокопія свідоцтва платника податку;
3. Копія податкової декларації або звіт за останній квартал або довідка про доходи з податкової служби.

Для студентів або учнів:
1. Довідка з місця навчання;
2. Спонсорська лист від одного з батьків.

Для пенсіонерів:
1. Копія пенсійного посвідчення;
2. Довідка з пенсійного фонду України.


Виберіть потрібний Вам тип візи в Південну Корею

Туристична віза

Одноразова. В "чистий паспорт" (без наявності віз)! Всі збори включені.
Термін перебування/дії: 30/90 днів
150$
Термін оформлення: 5-7 роб. днів. 50% - доплата при фактичному одержанні візи!

Подача документів без особистої присутності

Експертна консультація менеджерів

Інструктаж по проходженню телефонного інтерв'ю зі співробітником консульства

Якісне заповнення анкети

Офіційне запрошення приймаючої сторони

Формування повного пакету документів

Підбір та бронювання квитків на проїзд, готелю тощо.

Дворазова. В "чистий паспорт" (без наявності віз)! Всі збори включені.
Термін перебування/дії: 30+30/180 днів
250$
Термін оформлення: 5-7 роб. днів. 50% - доплата при фактичному одержанні візи!

Подача документів без особистої присутності

Експертна консультація менеджерів

Інструктаж по проходженню телефонного інтерв'ю зі співробітником консульства

Якісне заповнення анкети

Офіційне запрошення приймаючої сторони

Формування повного пакету документів

Підбір та бронювання квитків на проїзд, готелю тощо.


Для отримання візи в Південну Корею Вам необхідно всього 5 документів:

Закордонний паспорт

Копія сторінок громадянського паспорта

2 фотографії
3,5 х 4,5см (80% обличчя на білому фоні)

Довідка з місця роботи
(якщо маєте)

Довідка з банку
(якщо маєте)

5 простих кроків для отримання візи

Зателефонуйте або напишіть нам та отримаєте безкоштовну консультацію

Надайте комплект необхідних документів

Сплатіть аванс для початку роботи з оформлення візи

Отримайте повний пакет документів та оплатіть залишок

Подайте готові документи до Візового центру та отримаєте бажану візу!

100% гарантія якості

Заповніть анкету онлайн

Анкета на візу
1. Країна призначення
2. Міста, які Ви плануєте відвідати
3. Дати поїздки
4. Мета поїздки:
ТуризмВ гості до друзів/родичівБізнес поїздкаТранзитПосадка на судноРоботаНавчанняВозз'єднання сім'ї
5. На який термін Ви плануєте оформляти візу?
Один в'їздДва в'їздиМульти віза (180 днів, 1 рік і т.п.)
6. Прізвище та ім'я (як в закордонному паспорті)
7. Чи міняли прізвище та ім'я?
ТакНі
Якщо так, вкажіть, попередні прізвища та імена
8. Адреса проживання (вулиця, номер будинку, номер квартира, область, населений пункт, країна, індекс)
9. Адреса прописки (вулиця, номер будинку, номер квартира, область, населений пункт, країна, індекс)
10. Номер телефону
11. Електронна адреса
12. Ідентифікаційний номер
13. Номер внутрішнього паспорта
14. Дата народження
15. Країна, область, місто народження
16. Громадянство
17. Чи міняли Ви громадянство?
ТакНі
Якщо так, вкажіть, будь ласка, попередні громадянства
18. Сімейний стан
19. Дані про роботу/навчання:
Назва організації, в якій Ви працюєте/навчаєтесь
Адреса організації, в якій Ви працюєте/навчаєтесь
Номер телефону організації, в якій Ви працюєте/навчаєтесь
Електронна адреса організації, в якій Ви працюєте/навчаєтесь
Посада
20. Дані про запрошуючу сторону:
ФІО/назва запрошуючої особи/організації
Відношення до Вас (родич, друг, інше (уточнити))
Дата народження
Адреса
Номер телефону (мобильний/стаціонарний)
Електронна адреса
21. Візи, які були видані Вам раніше (дати дії, країна)
22. Здавали Ви відбитки пальців при оформленні візи?
ТакНі
Якщо так, вкажіть, будь ласка, дату та Посольство
23. Відмовляли Вам у видачі візи в будь-яку країну?
ТакНі
Якщо так, вкажіть, будь ласка, дату і Посольство
24. Чи є у Вас родинні зв'язки з громадянами ЄС?
ТакНі
Якщо так, вкажіть, будь ласка (ПІБ (як в закордонному паспорті), Дата народження, Громадянство, Серія та номер паспорта, Відношення до Вас):
25. Хто оплачує Вашу подорож?
СамостійноІнша людинаІнша організація
26. Хто з Ваших родичів залишається на території України, під час Вашої подорожі (мама/тато, рідні брат/сестра, син/донька)? Вкажіть, будь ласка, ПІБ, дату народження, місце народження, місто перебування:
27. Чи володієте Ви будь-якої нерухомістю?
ТакНі
Вкажіть, будь ласка, тип рухомого/нерухомого майна, який документ у Вас є?

Ваше фото

Тест-оцінка шансів отримання візи
Дайте відповідь на невеликий перелік питань і дізнайтеся які ваші шанси на отримання візи
1. Яка основна мета вашої поїздки?
2. Чи є у вас запрошення або гарантії?
3. Вкажіть ваш вік?
4. Чи є у вас візи інших країн?
5. Ви збираєтеся їхати самостійно або з компанією?
6. Ви працюєте? Чи є можливість отримати виписку про доходи?
7. Чи є можливість надати довідку з банку про доходи?
8. Чи є у вас інші гарантії?
9. Чи володієте ви іноземними мовами?

Потрібна консультація?
Напишіть своє питання імміграційному фахівцю

Консультант

Наш головний офіс знаходиться в Києві.
Надаємо візові та імміграційні послуги громадянам усіх країн колишнього СНД.

АДРЕСА

02660, м. Київ, вул. Попудренка, буд. 52, оф. 517 (М. Чернігівська)

ГРАФІК РОБОТИ

ПН-ПТ: з 10:00 до 19:00
СБ: з 10:00 до 15:00
НД: вихідний

Залишилися питання?
​Напишіть свій номер в міжнародному форматі, вкажіть тип зв’язку і ми ​зателефонуємо Вам найближчим часом!