Відгуки наших клієнтів

Company : Виза-Свит
Website :
Aggregate Review : All Reviews  5 out of 5 , 59 votes , 59 reviews

Благодаря квалифицированной помощи специалистов ВИЗА-СВИТ в Киеве получили визы в США для всей семьи! Спасибо всем сотрудникам и особенно менеджеру Тамаре за профессиональную поддержку и терпение. Всем рекомендую ВИЗА-СВИТ!

12.07.2019   Киев   

Швидко отримала візу в Корею. Дуже дякую агенції Віза-Світ в Києві та візовому фахівцю Тамарі за їх допомогу. Все було на високому професійному рівні, дуже швидко працюють та оперативно вирішують всі складні питання. Дякую!
Рекомендую!

05.07.2019  

Получили визы в США для всей семьи! Спасибо) Вы - лучшие)

05.07.2019   Киев   

Отримала візу в Австралію! Щастю немає меж! Величезне спасибі візовому агенству Віза-Світ! Тамара відповіла на всі мої 100500 питань, швиденько зібрали документи і вуаля - менше, ніж за 20 днів віза в мене 🙂 Дуже професійна та надійна компанія! Велика подяка всім співробітникам та керівництву за злагоджену та чітку роботу фахівців.

06.06.2019   Львів   

Радості словами не описати! Висловлюю подяку Агенству Віза-Світ та зокрема візовому спеціалісту Тамарі, яка оперативно та якісно надала послугу щодо отримання візи у Великобританію! Чудовий сервіс! Ви найкращі!!! Всім рекомендую!!!

30.05.2019   Львів   

Дуже дякую за те , що допомогли відкрити візу в Японію! Менеджер Тамара - дуже відповідальна, постійно на зв‘язку, весь процес зробила для мене надзвичайно легким. Однозначно рекомендую співпрацювати з Віза-Світ !!! Все швидко і професійно!

29.05.2019  

Виражаємо вдячність Тамарі та всій компанії Віза-Світ за допомогу у відкритті візи в Ірландію! Вразила чітка та професійна робота, повага до клієнтів, врахування особливостей запиту та доброзичливість. Жодного зайвого руху і візи в Ірландію у нас в кишені.... Дякую і успіхів Вам у Вашій справі!!!

15.05.2019   Киев   

Дуже дякую Тамарі за її допомогу в отриманні віз для нас після відмов до Великобританії! Завдяки її кваліфікованій допомозі на усіх етапах таки змогла побачити Англію! Всім рекомендую високопрофесійне агентство Віза-Світ!!!

23.04.2019  

Все на найвищому рівні, від початкової консультації до отримання самої візи! Вся команда Віза-Світ, а особливо Тамара, професійний та чуйний працівник, дуже дякую!

22.04.2019   Львів   

Все на найвищому рівні, від початкової консультації до отримання самої візи! Дуже дякую! Звертайтесь до цієї агенції без остраху!

22.04.2019   Львів   

Залиште свій відгук





HTML Allowed : a p br i em strong q h1-h6
* Обязательное полеAdd a photo?

5 простих кроків для отримання візи

Зателефонуйте або напишіть нам та отримаєте безкоштовну консультацію

Надайте комплект необхідних документів

Сплатіть аванс для початку роботи з оформлення візи

Отримайте повний пакет документів та оплатіть залишок

Подайте готові документи до Візового центру та отримаєте бажану візу!

100% гарантія якості

Потрібна консультація?
Напишіть своє питання імміграційному фахівцю

Консультант

Наш головний офіс знаходиться в Києві ​та​ представництва по всій території Польщі та Литви.
Надаємо візові та імміграційні послуги громадянам усіх країн колишнього СНД.

АДРЕСА

02660, м. Київ, вул. Попудренка, буд. 52, оф. 517 (М. Чернігівська)

AGENCIA ZATRUDNIENIA I POREDNICTWA PRACY

ul. Wygon 1/1 80-723 Gdask, Polska

ГРАФІК РОБОТИ

ПН-ПТ: з 10:00 до 19:00
СБ: з 10:00 до 15:00
НД: вихідний