ukraine crest Ми працюємо у воєнний час!
close
Відгуки клієнтів | Центр візової допомоги VISA-SVIT | Що про нас пишуть

Відгуки про нас
на сайті та в Google

Додати відгук

Отзывы Visa-SvitВідгуки наших клієнтів на сайті

5,00
Ratings – 3
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Илья
14-02-2020 Киев

Подавал на визу в Австралию
25 лет не женат - визу открыли с первой попытки
Отдельное спасибо менеджеру Ирине за профессионализм и ответственную работу. Консультировала четко, доходчиво.
Очень доволен работой, рекомендую!

Илья
14-02-2020 Киев

Оформили визу с первой попытки!
Спасибо специалистам ВИЗА-СВИТ.
Очень доволен работой, рекомендую!

Владимир
12-01-2020 Лисичанск

Девчонки помогли в оформлении рабочей визы в США. Все очень хорошо и качественно! Услуги предоставлены на высшем уровне!

Ольга
24-12-2019 Львів

Величезне дякую Тамарі за супровід у питанні отримання візи в Великобританію. Звертаюсь не вперше та дуже задоволена роботою агенції та Тамари зокрема!!! Буду звертатись ще і всім рекомендую!!! Віза-Світ - Ви найкращі!!!

Элина
19-12-2019 Киев

Мы обращались в агенство "Виза-Свит" по поводу открытия туристической визы в Республику Ирландия. Хотим высказать огромную благодарность Тамаре, которая курировала нас от подачи документов до получения визы, всегда была на связи, помогала советами. Спасибо, Тамарочка, поездка удалась, всё отлично! С наступающими праздниками и наилучшими пожеланиями!

Михаил
15-12-2019

Добросовестно и быстро работают. Получил визу в Канаду сразу. С купленными билетами тоже всё Ок. Рекомендую Виза-Свит всем!

Лариса
29-11-2019

Радості не має меж! За 17 днів від подачі документів, я отримала візу до Австралії! Отримала її вперше, дуже хвилювалася і навіть були сумніви чи отримаю взагалі. Але завдяки агентству "Visa-Svit", їх професіоналізму та злагодженій роботі, в такий короткий термін, я отримала позитивну відповідь! Особлива подяка Ірині, яка безпосередньо займалася моєю візою. Я надала лише свої документи без перекладу на будь-яку мову. Вся робота була виконана Іриною. Все було зроблено швидко, тепер також стверджую, що професійно та якісно. А ще Ірина приємна в спілкуванні. За все я дуже вдячна. Всім знайомим та друзям буду радити звертатися саме в це агенство.

Лариса
29-11-2019

Радості не має меж! За 17 днів від подачі документів, я отримала візу до Австралії! Отримала її вперше, дуже хвилювалася і навіть були сумніви чи отримаю взагалі. Але завдяки агентству "Visa-Svit", їх професіоналізму та злагодженій роботі, в такий короткий термін, я отримала позитивну відповідь! Особлива подяка Ірині, яка безпосередньо займалася моєю візою. Я надала лише свої документи без перекладу на будь-яку мову. Вся робота була виконана Іриною. Все було зроблено швидко, тепер також стверджую, що професійно та якісно. А ще Ірина приємна в спілкуванні. За все я дуже вдячна. Всім знайомим та друзям буду радити звертатися саме в це агенство.

Додати відгук

Будь ласка, оцініть за 5 бальною шкалою

Етапи співробітництва

100% гарантія якості

Залишіть заявку на отримання послуги
Залишіть заявку на отримання послуги
Отримайте консультацію фахівця
Отримайте консультацію фахівця
Надайте комплект необхідних документів
Надайте комплект необхідних документів
Сплатіть необхідні сервісні збори
Сплатіть необхідні сервісні збори
Отримайте позитивне рішення
Отримайте позитивне рішення
Залишити заявку

Наші офіси знаходяться в Україні та Європі. Працюємо дистанційно
з громадянами всіх країн

Центр визовой поддержки 'VISA-SVIT'

Центр візової підтримки
«VISA-SVIT»

02094, м. Київ, вул. Попудренка, 52
(М. Чернігівська)

Центр визовой поддержки 'VISA-SVIT'
Графік роботи
пн-пт:
з 09:00 до 19:00
сб:
з 10:00 до 15:00
нд:
вихідний
Центр візової підтримки Центр візової підтримки Як оцінюють роботу фахівців "Віза-Світ" споживачі ✅ Подивитись відгуки реальних клієнтів ✅ Рейтинг компанії ☎ (044) 592-88-77
ул. Попудренка, 52 Киев, Украина
+38 067 781 55 55 +38 044 592 88 77 Время работы: Пн-Пт 09:00-19:00, Сб 09:00-15:00 Цены: ₴₴

Заявка на отримання візи

Потрібна консультація? Задайте питання эксперту

Замовити зворотній дзвінок

Потрібна консультація? Задайте питання експерту

Ви не заповнили обов'язкові поля, або ввели некоректні дані.
Будь ласка, заповніть зазначені поля.

Ваше звернення успішно зареєстровано.
Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом.

Ваше звернення успішно зареєстровано.
Ваша заявка буде розглянута, посля чого, на Вашу пошту надійде повідомлення з паролем для перегляду прайс-листа.