Відгуки клієнтів | Центр візової допомоги VISA-SVIT | Що про нас пишуть

Відгуки про нас
на сайті та в Google

Додати відгук

Отзывы Visa-SvitВідгуки наших клієнтів на сайті

5,00
Ratings – 1
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Олександр
21-07-2021 Вінниця

Вельми вдячний візовому агентству “Visa-svit” ,за допомогу у відкритті туристичної візи в Канаду ,персональну подяку висловлюю менеджеру Ірині ,яка на всьому шляху підтримувала ,відповідала на питання та давала якісні консультації ,рекомендую усім ,адже саме тут ви отримаєте якісну підтримку у відкритті візи ,обов’язково звернусь наступного разу ,дякую

Ахмед
04-06-2021 Полтава

менеджер Ирина Глоба Спасибо за визу в Англия
Было приятно с вами сотрудничевать

Veronika
04-06-2021 Lutsk

Really nice and helpful people! Iryna helped me to get my Irish visa and gave me a lot of useful advice.

Ірина
13-11-2020 Kyiv

Величезне дякую агенству "VISA-SVIT", а особливо менеджеру Ірині за професій допомогу у оформленні візи у Канаду, отримала до кінця дії паспорта. Неймовірно хвилювалась, адже зараз складні часи карантину і важко щось гарантувати. Хочу відмітити те, що Ірина протягом усього процесу підтримула і проявляла увагу та завжди була готова допомогти та порадити.
Рекомендую!

Мазаир
07-07-2020 Киев

Здравствуйте. Прочитал отзывы и понравилось. Может мне тоже поможете?

Max
27-06-2020 Lviv

Есть визы на всю семью - респект всем специалистам Виза-Свит)

Илья
14-02-2020 Киев

Подавал на визу в Австралию
25 лет не женат - визу открыли с первой попытки
Отдельное спасибо менеджеру Ирине за профессионализм и ответственную работу. Консультировала четко, доходчиво.
Очень доволен работой, рекомендую!

Илья
14-02-2020 Киев

Оформили визу с первой попытки!
Спасибо специалистам ВИЗА-СВИТ.
Очень доволен работой, рекомендую!

Додати відгук

Будь ласка, оцініть за 5 бальною шкалою

Етапи співробітництва

100% гарантія якості

Залишіть заявку на отримання послуги

Залишіть заявку на отримання послуги

Отримайте консультацію фахівця

Отримайте консультацію фахівця

Надайте комплект необхідних документів

Надайте комплект необхідних документів

Сплатіть необхідні сервісні збори

Сплатіть необхідні сервісні збори

Отримайте позитивне рішення

Отримайте позитивне рішення

Залишити заявку

Наші офіси знаходяться в Україні та Європі. Працюємо дистанційно
з громадянами всіх країн

Центр визовой поддержки 'VISA-SVIT'

Центр візової підтримки
«VISA-SVIT»

02094, м. Київ, вул. Попудренка, 52
(М. Чернігівська)

Центр визовой поддержки 'VISA-SVIT'

Графік роботи

пн-пт:
з 09:00 до 19:00
сб:
з 10:00 до 15:00
нд:
вихідний
Центр візової підтримки Центр візової підтримки Як оцінюють роботу фахівців "Віза-Світ" споживачі ✅ Подивитись відгуки реальних клієнтів ✅ Рейтинг компанії ☎ (044) 592-88-77
ул. Попудренка, 52 Киев, Украина
+38 067 781 55 55 +38 044 592 88 77 Время работы: Пн-Пт 09:00-19:00, Сб 09:00-15:00 Цены: ₴₴

Заявка на отримання візи

Потрібна консультація? Задайте питання эксперту

Замовити зворотній дзвінок

Потрібна консультація? Задайте питання експерту

Ви не заповнили обов'язкові поля, або ввели некоректні дані.
Будь ласка, заповніть зазначені поля.

Ваше звернення успішно зареєстровано.
Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом.

Ваше звернення успішно зареєстровано.
Ваша заявка буде розглянута, посля чого, на Вашу пошту надійде повідомлення з паролем для перегляду прайс-листа.