Віза в Нову Зеландію 2018

без особистої присутності для громадян будь-якої країни

Нова Зеландія - це одна з найбільших острівних держав. Ця дивовижна країна має особливий попит у туристів з багатьох причин, в основному - це незвичайний клімат, мальовничі ландшафти, дивовижна природа, дикі тварини та сліди загублених древніх цивілізацій. Громадянам багатьох держав для поїздки в цю країну потрібна віза в Нову Зеландію. Отримати візу в Нову Зеландію українцям 2018 самостійно дуже складно. Справа у тому, що посольства цієї країни в Україні немає і всі процедури необхідно здійснювати через найближче посольство в РФ або Євросоюзі. Крім того, бажаючим отримати візу у Нову Зеландію самостійно може зупинити не лише мовний бар'єр, але і особливості законодавства цієї країни. Ми наполегливо рекомендуємо звертатися тільки до досвідчених візових фахівців, наприклад в імміграційно-візове агентство "Віза-Світ". Безліч громадян різних країн вже отримали візи в цю бажану країну і при цьому залишилися задоволені допомогою і підтримкою наших менеджерів.

Збір документів для отримання візи в Нову Зеландію 2018

Повний пакет необхідних для подання в консульство документів перевіряє та комплектує відповідальний співробітник імміграційно-візового центру «Віза-Світ». Крім того, здійснюється письмовий переклад цих документів англійською мовою ліцензованими перекладачами, а також ретельне складання анкети для того, щоб з максимальними шансами отримати візу в Нову Зеландію.

Також, щоб оформити візу у Нову Зеландію 2018 вам не треба персонально бути присутнім в посольстві, Ви можете сміливо доручити оформлення новозеландської візи співробітникам імміграційно-візового центру «VISA-SVIT» і бути впевненими в тому, що Ваша віза буде готова в найкоротші терміни. Оформлення візи в Нову Зеландію займе не менше двох тижнів, залежно від бажаної тривалості перебування в країні, а також від характеру та мети вашої подорожі.

Існує декілька особливостей в отриманні новозеландської візи. По-перше, уряд в окремих випадках може зажадати запоруку у розмірі 5000 новозеландських доларів. Це робиться для того, щоб максимально зменшити можливість залишитись в країні нелегально та довше визначеного терміну дії візи в Нову Зеландію. По прибуттю на Батьківщину запорука звичайно ж буде повернена вам в повному обсязі. Крім того, якщо термін вашого перебування в країні перевищуватиме 6 місяців, необхідно буде надати рентгенівський знімок вашої грудної клітки, а якщо Ви хочете знаходитись у Новій Зеландії більше двох років, то вам необхідно заздалегідь надати в консульство країни довідку про відсутність судимостей, а також медичний сертифікат. Ще одна обов'язкова умова - це письмовий переклад усього пакету документів англійською мовою, при цьому він має бути завірений печаткою нотаріуса, містити повну інформацію про вказане бюро перекладів, а також інформацію про того, хто саме із співробітників переклав ці документи.

Ми також професійно допоможемо якісно і недорого оформити візу в Нову Зеландію 2018 громадянам будь-якої країни!

Залишайте свою заявку на нашому сайті, пишіть запит на нашу електронну адресу або дзвоніть нашим візовим фахівцям для отримання безкоштовних консультацій і ми зробимо усе можливе для того, щоб Ви могли отримати візу в Нову Зеландію швидко і недорого!


Виберіть потрібний Вам тип візи

(Туристична віза. Бізнес віза. Гостьова віза. Віза моряка. Транзитна віза. Студентська, робоча віза. Возз'єднання сім'ї. Віза нареченої.)

Одноразова. Мультивіза.
250$
Термін оформлення: 15-21 день

Термін дії: 30/90 90+90/360

Експертна консультація візових фахівців

Якісне заповнення електронної анкети

Перевірка і формування повного пакету документів

Переклади документів і їх завірення (до 10 аркушів)

Сканування документів

Послуга з оплати консульського збору в банку


Важливо! Додатково оплачуються:

Переклади документів і їх нотаріальне завірення (якщо більше 10 аркушів)
Консульський збір:
Туристична, бізнес, гостьова віза, віза моряка – 175$;
Транзитна – 160$;
Студентська – 290$;
Робоча – 360$;
Возз'єднання сім'ї, віза нареченої – 1400$.


Для отримання візи в Нову Зеландію 2018 Вам необхідні наступні документи:

Закордонний паспорт

  • онлайн анкета;
  • документи, що підтверджують зміну імені або прізвища;
  • запрошення, підписане запрошує особою із зазначенням його імені і прізвища, дати і цілі поїздки;
  • документи про наявність рухомого або нерухомого майна (якщо маєте).

2 фотографії
3,5 х 4,5см (80% обличчя на білому фоні)

Довідка з місця роботи (якщо маєте) на фірмовому бланку організації: англійською мовою, із зазначенням посади, окладу та мети поїздки

Довідка з банку про наявність та рух грошових коштів за останні півроку
(якщо маєте)

5 простих кроків для отримання візи в Нову Зеландію 2018

Зателефонуйте або напишіть нам та отримаєте безкоштовну консультацію

Надайте комплект необхідних документів

Сплатіть аванс для початку роботи з оформлення візи

Отримайте повний пакет документів та оплатіть залишок

Подайте готові документи до Візового центру та отримаєте бажану візу!

100% гарантія якості

Заповніть анкету онлайн

Анкета на візу у Нову Зеландію
1. ПІБ (як в закордонному паспорті)
2. Чи міняли прізвище та ім'я?
ТакНі
Якщо так, вкажіть, попередні прізвища та імена
3. Електронна пошта
4. Мета поїздки:
ТуризмВ гості до друзів/родичівБізнес поїздкаТранзитПосадка на судноРоботаНавчанняВозз'єднання сім'ї
5. Подорожуєте Ви з кимось, або у складі групи?
6. Дати подорожі у Нову Зеландію
7. Міста, які Ви плануєте відвідати
8. Громадянство
9. Дата народження
10. Місце народження (країна, область, місто)
11. Серія та номер закордонного паспорта
12. Країна видачі закордонного паспорта
13. Дата видачі та закінчення терміну дії закордонного паспорта
14. Ідентифікаційний код
15. Сімейний стан (якщо Ви одружені/заміжні, або ж перебуваєте в цивільному шлюбі):
одружений/заміжняв цивільному шлюбірозлучений/розлученанеодружений/незаміжнявдова/вдівець
16. Видавалася Вам раніше віза в Нову Зеландію?
ТакНі
Якщо так, вкажіть, будь ласка, номер попередньої візи
17. Адреса проживання (вулиця, номер будинку, номер квартира, область, населений пункт, країна, індекс)
18. Адреса прописки (вулиця, номер будинку, номер квартира, область, населений пункт, країна, індекс)
19. Домашній номер телефону
20. Мобільний номер телефону
21. Хто оплачує Вашу поїздку в Нову Зеландію?
СамостійноІнша людинаІнша організація
22. Дані спонсора поїздки (якщо оплачує поїздку не самостійно):
ПІБ (як в закордонному паспорті)
Дата народження
Серія та номер паспорта
Громадянство
23. На який термін Ви плануєте оформляти візу до Нової Зеландії?
до 180 дніввід 180 днів до 12 місяціввід 12 місяців до 24 місяцівбільше 24 місяців
24. Проживали Ви в будь-якій країні, що не країні постійного місця проживання, більше 3-х місяців протягом останніх 5-ти років, починаючи з 17 років?
ТакНі
Якщо так, вкажіть, будь ласка, країни
25. Чи були Ви коли-небудь заарештовані?
ТакНі
Якщо так, уточніть, будь ласка, деталі (склад злочину, подробиці)
26. Забороняли Вам в'їзд, депортували з будь-якої країни, включаючи Нову Зеландію?
ТакНі
Якщо так, вкажіть, будь ласка, деталі
27. Відмовляли Вам у візі в будь-яку країну, включаючи Нову Зеландію?
ТакНі
Якщо так, вкажіть, будь ласка, дати відмов, країну, на який тип візи Ви подавали документи?
28. Ви зараз працюєте/навчаєтесь?
ТакНіНа пенсії
29. Назва організації, в якій Ви працюєте/навчаєтесь
30. Адреса організації, в якій Ви працюєте/навчаєтесь
31. Номер телефону (стаціонарний/мобільний) організації, в якій Ви працюєте/навчаєтесь
32. Електронна адреса організації, в якій Ви працюєте/навчаєтесь
33. Дата початку роботи/навчання
34. Посада/спеціальність
35. Чи працювали Ви раніше?
ТакНі
Якщо так, вкажіть, будь ласка, всі попередні місця роботи:
(Дата початку роботи, Дата звільнення, Назва роботодавця, Адреса роботодавця, Посада)
36. Якщо Ви заміжня / одружені, надайте, будь ласка, дані про Ваш дружині:
ПІБ (як в закордонному паспорті)
Міняв(ла) Ваш чоловік/дружина прізвище та ім'я?
ТакНі
Якщо так, вкажіть, попередні прізвища та імена
Дата народження
Країна, область, місто народження
Серія та номер паспорта
Дата початку і закінчення терміну дії паспорта
Громадянство
Міняв(ла) Ваш чоловік/дружина громадянство?
ТакНі
Якщо так, вкажіть, будь ласка, всі попередні громадянства Вашого/ї чоловіка/дружини
37. Дані про запрошує стороні з Нової Зеландії (не заповнюється, якщо мета поїздки туризм):
ПІБ/назва особи/організації, яка запрошує
Відношення до Вас (родич, друг, інше (уточнити))
Дата народження
Адреса у Новій Зеландії
Номер телефону (мобільний/стаціонарний)
Електронна адреса
38. Чи є у Вас неповнолітні діти?
ТакНі
Якщо так, вкажіть, будь ласка, на кожну дитину окремо:
(ПІБ (як в закордонному паспорті), Країна, область, місто народження, Дата народження, Серія та номер паспорта, Дата початку та закінчення терміну дії паспорта, Громадянство)
39. Чи є вагітним хто-небудь із заявників, зазначених у Вашій заяві?
ТакНі
Якщо так, вкажіть, будь ласка, деталі

Ваше фото

Тест-оцінка шансів отримання візи
Дайте відповідь на невеликий перелік питань і дізнайтеся які ваші шанси на отримання візи
1. Яка основна мета вашої поїздки?
2. Чи є у вас запрошення або гарантії?
3. Вкажіть ваш вік?
4. Чи є у вас візи інших країн?
5. Ви збираєтеся їхати самостійно або з компанією?
6. Ви працюєте? Чи є можливість отримати виписку про доходи?
7. Чи є можливість надати довідку з банку про доходи?
8. Чи є у вас інші гарантії?
9. Чи володієте ви іноземними мовами?

Потрібна консультація?
Напишіть своє питання імміграційному фахівцю

Консультант

Наш головний офіс знаходиться в Києві.
Надаємо візові та імміграційні послуги громадянам усіх країн колишнього СНД.

АДРЕСА

02660, м. Київ, вул. Попудренка, буд. 52, оф. 517 (М. Чернігівська)

ГРАФІК РОБОТИ

ПН-ПТ: з 10:00 до 19:00
СБ: з 10:00 до 15:00
НД: вихідний

Залишилися питання?
​Напишіть свій номер в міжнародному форматі, вкажіть тип зв’язку і ми ​зателефонуємо Вам найближчим часом!