Відпочинок в Китаї - вирушаємо на фуд-туризм
VISA-SVIT
18.07.2018
Не тільки Італія, Франція і Японія славляться своєю кухнею і приваблюють туристів усього світу для дегустації крихітних, але таких ваблять сетів і страв стріт-кухні. Віза в Китай – це ваш пропуск в світ дивовижних, екзотичних і залишають тривалий гастрономічне «післясмак» страв. Сьогодні імміграційно-візова агентство «Віза-Світ» розповість, повз яких позицій в меню ресторанів і кафе ні в якому разі не можна пройти.
Міні-рейтинг: ТОП-5 страв китайської кухні
- Вонтон. Це щось середнє між пельменями та равіолі, але подача проводиться в смаженому вигляді або з ароматним і наваристим бульйоном. Є й десертні варіації – з горіхами, фруктами і ягодами.
- Баоцзи. Повірте, віза в Китай для українців – це відмінний привід насититися новими враженнями в прямому і переносному сенсі. В даному випадку мова йде про пиріжках, які чимось нагадують ті, що пекли нам бабусі в дитинстві. Але соєвий соус і карамельний рисовий оцет надають їм ту саму родзинку.
- Хот-пот. Це спосіб шокової варіння продуктів – всього за пару хвилин у великій киплячому чані проварюються овочі, м’ясо, морепродукти, які потім негайно подаються з прісними коржами та насінням кунжуту.
- Карамельні фрукти. Це вуличне блюдо – звичні для нас і екзотичні фрукти панірують і прожарюються у фритюрі, а потім поливаються карамельним соусом, рецепт якого тримають в секреті. І, звичайно, куди ж без кунжуту – їм частування щедро посипають перед подачею.
- Качка по-пекінськи. Це легендарне і самого секретного блюдо азіатської кухні, рецепт якого ось ужению століть тримається в суворій таємниці. Вам подадуть тушку, підсмажену на відкритому вогні або томління в печі, розрізану на напівпрозорі скибки. Обов’язковий аперитив – мандаринський млинці, перо зеленої цибулі і соус.
І якщо апетит не тільки до нових смакових вражень, а й до емоційних в вас вже прокинувся, і ви збираєтеся за візою в Китай до Києва, імміграційно-туристичне агентство «Віза-Світ» з радістю познайомить вас з тієї дивовижною країною! Азія заслуговує того, щоб їй захоплювалися!