ukraine crest Ми працюємо у воєнний час!
close
Блог

Блог про подорожі

Введите поисковой запрос Visa-Svit
Відпочинок в Китаї - вирушаємо на фуд-туризм

Відпочинок в Китаї - вирушаємо на фуд-туризм

Не тільки Італія, Франція і Японія славляться своєю кухнею і приваблюють туристів усього світу для дегустації крихітних, але таких ваблять сетів і страв стріт-кухні. Віза в Китай – це ваш пропуск в світ дивовижних, екзотичних і залишають тривалий гастрономічне «післясмак» страв. Сьогодні імміграційно-візова агентство «Віза-Світ» розповість, повз яких позицій в меню ресторанів і кафе ні в якому разі не можна пройти.

Міні-рейтинг: ТОП-5 страв китайської кухні

  1. Вонтон. Це щось середнє між пельменями та равіолі, але подача проводиться в смаженому вигляді або з ароматним і наваристим бульйоном. Є й десертні варіації – з горіхами, фруктами і ягодами.
  2. Баоцзи. Повірте, віза в Китай для українців – це відмінний привід насититися новими враженнями в прямому і переносному сенсі. В даному випадку мова йде про пиріжках, які чимось нагадують ті, що пекли нам бабусі в дитинстві. Але соєвий соус і карамельний рисовий оцет надають їм ту саму родзинку.
  3. Хот-пот. Це спосіб шокової варіння продуктів – всього за пару хвилин у великій киплячому чані проварюються овочі, м’ясо, морепродукти, які потім негайно подаються з прісними коржами та насінням кунжуту.
  4. Карамельні фрукти. Це вуличне блюдо – звичні для нас і екзотичні фрукти панірують і прожарюються у фритюрі, а потім поливаються карамельним соусом, рецепт якого тримають в секреті. І, звичайно, куди ж без кунжуту – їм частування щедро посипають перед подачею.
  5. Качка по-пекінськи. Це легендарне і самого секретного блюдо азіатської кухні, рецепт якого ось ужению століть тримається в суворій таємниці. Вам подадуть тушку, підсмажену на відкритому вогні або томління в печі, розрізану на напівпрозорі скибки. Обов’язковий аперитив – мандаринський млинці, перо зеленої цибулі і соус.

І якщо апетит не тільки до нових смакових вражень, а й до емоційних в вас вже прокинувся, і ви збираєтеся за візою в Китай до Києва, імміграційно-туристичне агентство «Віза-Світ» з радістю познайомить вас з тієї дивовижною країною! Азія заслуговує того, щоб їй захоплювалися!

Візова підтримка

Візи в усі країни світу Посвідка на проживання у Европі

Залишити заявку

Приєднуйтесь

Більше новин

Заявка на отримання візи

Потрібна консультація? Задайте питання эксперту

Замовити зворотній дзвінок

Потрібна консультація? Задайте питання експерту

Ви не заповнили обов'язкові поля, або ввели некоректні дані.
Будь ласка, заповніть зазначені поля.

Ваше звернення успішно зареєстровано.
Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом.

Ваше звернення успішно зареєстровано.
Ваша заявка буде розглянута, посля чого, на Вашу пошту надійде повідомлення з паролем для перегляду прайс-листа.