ukraine crest Ми працюємо у воєнний час!
close
Блог

Блог про подорожі

Введите поисковой запрос Visa-Svit
Причини відмови у візі до Англії

Причини відмови у візі до Англії

Одне з найпопулярніших питань для тих, хто має намір відвідати Сполучене Королівство, чому відмовляють у британській візі. Візова практика в країні досить строга та надто формалізована. Останнім часом наплив трудових мігрантів збільшився, з'явилося більше охочих навчатися у Великій Британії, що негативно вплинуло на кількість віз, що відкриваються. Розглянемо основні причини відмов.

Чому можуть відмовити у отриманні британської візи?

Негативне рішення офіцера консульства пов'язане з помилками, яких припускає заявник. Найбільш типові прорахунки:

  • умисне надання неправдивих відомостей в анкеті. Якщо цей факт виявляється, аплікантові забороняється в'їзд до Англії протягом 10 років. Заборона накладається за членства заявника в організаціях, діяльність яких визнана терористичною, за наявності правопорушень;
  • невірно обрана мета візиту. Візовий офіцер повинен переконатися, що заявлені наміри відповідають справжній меті подорожі;
  • відсутність документів, що підтверджують заявлену інформацію. Кожен факт, відображений у анкеті, повинен мати документальне підтвердження;
  • суперечності у пунктах анкети;
  • вказівку надто тривалого терміну перебування в країні. Якщо заявник просить туристичну візу та вказує термін перебування півтора місяці, виникає закономірне питання, що ви збираєтеся так довго робити в країні, якщо нікого там не знаєте;
  • приховування інформації про родичів у Великій Британії;
  • неточності, помилки у перекладі документів;
  • невідповідність претендента критеріям візового центру. У таку категорію потрапляють неодружені молоді люди без стабільного доходу, без нерухомого майна. Їх, по суті, нічого не тримає у рідній країні, тому вони розглядаються як потенційні іммігранти.

Окрім мети поїздки при прийнятті рішення розглядається фінансова спроможність заявника. Важливим є стабільний дохід і платоспроможність на період перебування в країні. Негативні фактори – недавнє працевлаштування, низький залишок на банківському рахунку. Занадто великий одноразовий внесок у банківській виписці також насторожує, офіцер розуміє, що кошти внесені спеціально для відкриття візи.

Уважність при поданні документів

Прикра ситуація виникає, якщо заявник зібрав усі необхідні документи, але неправильно завантажив їх на сайті візового центру. Перед надсиланням файлів в електронному вигляді важливо переконатися, що є всі довідки. В особистому кабінеті потрібно правильно вибрати категорію документів, які відповідають типу візи. Важливо не переплутати свої файли з іншими аплікантами, які їдуть з вами (членів сім'ї).

Звертайте увагу на якість завантажених документів. Якщо текст буде нечитаним, нерозбірливим, документи не розглядатимуться.

Ідеальний, з погляду імміграційної влади, турист офіційно працевлаштований, раніше відвідував США, Канаду, не порушував візовий режим, має нерухоме майно та підтверджений стабільний дохід. Але й такі ідеальні кандидати можуть отримати відмову.

Не варто зневірятися. Отримавши лист нещастя, його потрібно проаналізувати, зрозуміти причину відмови. Далі є три варіанти дій:

  • перегляд рішення, якщо заявник вважає, що консульський офіцер помилився. Поповнювати пакет документів новими довідками у разі не допускається;
  • подання повторної заявки, якщо ви зрозуміли, що відмова винесена правомірно;
  • апеляція до імміграційного суду.

Отримання візи до Англії – завдання не просте, але вирішуване. Послідовні, юридично грамотні дії сприятимуть позитивному результату.

Візова підтримка

Візи в усі країни світу Посвідка на проживання у Европі

Залишити заявку

Приєднуйтесь

Більше новин

Заявка на отримання візи

Потрібна консультація? Задайте питання эксперту

Замовити зворотній дзвінок

Потрібна консультація? Задайте питання експерту

Ви не заповнили обов'язкові поля, або ввели некоректні дані.
Будь ласка, заповніть зазначені поля.

Ваше звернення успішно зареєстровано.
Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом.

Ваше звернення успішно зареєстровано.
Ваша заявка буде розглянута, посля чого, на Вашу пошту надійде повідомлення з паролем для перегляду прайс-листа.