ukraine crest Ми працюємо у воєнний час!
close
Блог

Блог про подорожі

Введите поисковой запрос Visa-Svit
Які сувеніри варто придбати у Великобританії?

Які сувеніри варто придбати у Великобританії?

Окрім яскравих спогадів, що може порадувати після повернення з Великобританії? Звичайно ж, сувеніри, привезені собі та найближчим людям. Список подарунків, які можна привезти із Британії, справді безмежний. У цій країні продаються сувеніри на будь-який смак, вік та гаманець.

Сувеніри «для всіх»

До цієї групи подарунків входять предмети, які підійдуть усім: чоловікам та жінкам, друзям колегам.

Парасолька

Парасолька – один із найпопулярніших подарунків із Британії. Він асоціюється з цією країною, де погода любить давати неприємні сюрпризи.

Шарф

Не меншою популярністю туристи мають шарфи. Це стильний та практичний подарунок. Він підійде не лише колегі чи знайомій, а й коханій людині. У сувенірних лавках можна купити шарф за 5 фунтів, у брендових магазинах вони коштують значно дорожче.

Сувенірна дрібниця

У цю групу входять всякі дрібнички, які зазвичай привозять із поїздок: магніти, кухлі, кепки, чохли для телефонів. Подібні сувеніри марні з практичної точки зору, але й стоять вони небагато. Це бездоганні подарунки для малознайомих людей.

Сувеніри для рідних та близьких

Подарунки для цих категорій вимагають більшої уваги та фантазії. Краще заздалегідь подумати, що саме ви купуватимете. Ось кілька непоганих ідей щодо цього.

Брендовий одяг

Британія – один із європейських центрів моди. Тут безліч магазинів з гарним брендовим одягом. Дуже популярні у туристів вироби із вовни або кардигану. Якісний светр із Лондона – чудовий подарунок для друга, коханої людини чи начальника.

Чай

Чаювання – одна з головних англійських традицій. Тому не дивно, що туристи везуть із Британії чай. Купувати його краще у спеціалізованих магазинах, а не у сувенірних лавках. Чай та предмети для чайної церемонії – чудовий подарунок для друга, коханої жінки, гарного знайомого.

Футбольні сувеніри

Англія – батьківщина футболу, тому сувеніри, пов'язані з цим видом спорту, можна знайти на кожному кроці. Футболка «Арсеналу» або «Челсі» буде чудовим подарунком коханій людині, щоправда, для цього вона має захоплюватися цією грою. Також попередньо потрібно дізнатися, за який саме клуб він вболіває.

Кришталь та фарфор

У Британії виготовляють чудовий кришталь та фарфор, але коштують подібні сувеніри недешево. Якщо немає грошей на цілий сервіз, можна купити одну чашку або чайну пару.

Сувеніри для дітей та підлітків

У Британії легко можна купити подарунок для дитини будь-якого віку і статі. Щоб не помилитися з вибором, краще дізнатися про його переваги заздалегідь.

Гаррі Поттер

У Лондоні продаються сувеніри, пов'язані із Гаррі Поттером. На вокзалі King's Cross є магазин, який торгує атрибутикою зі світу Гоґвортсу. Тут можна купити чаклунські палички, капелюхи, шарфи. Якщо ваша дитина зачитується книгами Роулінг, то найкращий подарунок важко придумати.

Солодощі

Печиво та шоколад із Британії – чудовий подарунок для будь-якої дитини. Варто додати, що англійці роблять дуже гарний шоколад, який нічим не поступається знаменитому швейцарському.

Візова підтримка

Візи в усі країни світу Посвідка на проживання у Европі

Залишити заявку

Приєднуйтесь

Більше новин

Заявка на отримання візи

Потрібна консультація? Задайте питання эксперту

Замовити зворотній дзвінок

Потрібна консультація? Задайте питання експерту

Ви не заповнили обов'язкові поля, або ввели некоректні дані.
Будь ласка, заповніть зазначені поля.

Ваше звернення успішно зареєстровано.
Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом.

Ваше звернення успішно зареєстровано.
Ваша заявка буде розглянута, посля чого, на Вашу пошту надійде повідомлення з паролем для перегляду прайс-листа.