ukraine crest Ми працюємо у воєнний час!
close
Блог

Блог про подорожі

Введите поисковой запрос Visa-Svit
Як оформити страховку у Велику Британію?

Як оформити страховку у Велику Британію?

Незважаючи на ретельну процедуру оформлення візи, Великобританія залишається привабливим туристичним напрямком. Історичні місця, пам'ятки, престижні коледжі, велична природа, спокійний життєвий ритм приваблюють численних туристів. У країні діють чіткі правила, які зобов'язані дотримуватися мешканці та гості. Одне – наявність медичного страхового поліса туриста.

Навіщо потрібна медична страховка?

Англія не входить до Шенгенської зони, для відвідування країни необхідно відкривати візу, незалежно від мети візиту. Медична страховка – одна з умов її отримання. До списку обов'язкових для претендента документів на візу поліс не входить, але його наявність підвищує шанси.

Купити поліс розумно з матеріальних міркувань. Під час поїздки туристу можуть знадобитися лікарські засоби, лікарська допомога. Вартість медичних послуг у країні висока. Консультація спеціаліста стартує від 300 євро, повне амбулаторне обстеження обходиться у 1800 євро, лікування в стаціонарі, залежно від тяжкості захворювання, може вилитися у немислиму для середньостатистичного українця суму.

Мінімальна сума страхового покриття становить 30 тисяч євро. Цього достатньо компенсації основних ризиків. Отже, оформити медичну страховку до Великобританії необхідно, щоб:

  • підвищити шанси на отримання візи;
  • мати матеріальну захищеність, позбавити себе масштабних витрат у разі проблем зі здоров'ям.

Перетин кордону GB без страховки допускається у виняткових випадках. При цьому на банківському рахунку туриста має бути сума щонайменше 50 тисяч євро.

Що покриває медична страховка для подорожі до Великобританії?

Мінімальної суми покриття достатньо покриття основних ризиків:

  • отримання лікарської консультації;
  • екстреної медичної допомоги;
  • стаціонарного та амбулаторного лікування;
  • проведення діагностичних досліджень;
  • репатріації на батьківщину у разі смерті або за медичними показаннями.

Ці опції включаються до полісу за замовчуванням. Розширення страхового захисту доцільно за наявності системних захворювань, наміри відпочинку займатися екстремальними видами спорту. При включенні до страховки додаткових опцій витрати будуть відшкодовані, якщо травма чи інший страховий випадок трапився під час активного відпочинку, спортивного дозвілля.

Страхові компанії пропонують кілька страхових пакетів із різним наповненням. Вибір варто робити залежно від мети формату поїздки. Щоб не переплачувати, але забезпечити спокійну поїздку, важливо уважно вивчити пропоновану програму і всі ризики, що включені до неї, при необхідності, проконсультуватися з менеджером страхової компанії.

Як купити страховку для поїздки до Великобританії?

Придбання медичного полісу туриста передбачає:

  • вибір надійної страхової компанії, порівняння пропозицій. Під час вивчення питання варто звернути увагу до статистику виплат, тривалість присутності страховика над ринком, відгуки клієнтів;
  • визначення страхового пакета. Від його заповнення, також від віку страхувальника, тривалості подорожі, розміру страхового покриття залежить ціна поліса;
  • очне чи дистанційне оформлення.

За наявності поліс можна оформити в офісі страхової компанії. Інший варіант - дистанційна покупка. Цю можливість надають на своїх офіційних сайтах провідні гравці ринку страхових послуг.

Під час онлайн оформлення необхідно заповнити пропоновану форму, завантажити скан або дані закордонного паспорта заявника, вказати пункт призначення, контактні дані, тривалість поїздки, особливості (екстремальний спорт, активний відпочинок). Попередню вартість можна розрахувати на онлайн-калькуляторі. Оплата провадиться дистанційно банківською картою, через системи електронних грошей. Після завершення оплати документ надходить на вказану в анкеті адресу електронної пошти.

Набір документів страхувальника варіюється в залежності від політики компанії. Може бути потрібний внутрішній паспорт, ідентифікаційний код.

Ще один канал для дистанційного оформлення – мобільні програми. Порядок покупки такий самий, як при придбанні полісу через сайт страхової компанії.

Медична страховка до Великобританії – корисний атрибут подорожі, ділової поїздки, що захищає від незапланованих витрат. Відсутність полісу може призвести до серйозних матеріальних витрат і проблем при оформленні візи.

Візова підтримка

Візи в усі країни світу Посвідка на проживання у Европі

Залишити заявку

Приєднуйтесь

Більше новин

Заявка на отримання візи

Потрібна консультація? Задайте питання эксперту

Замовити зворотній дзвінок

Потрібна консультація? Задайте питання експерту

Ви не заповнили обов'язкові поля, або ввели некоректні дані.
Будь ласка, заповніть зазначені поля.

Ваше звернення успішно зареєстровано.
Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом.

Ваше звернення успішно зареєстровано.
Ваша заявка буде розглянута, посля чого, на Вашу пошту надійде повідомлення з паролем для перегляду прайс-листа.